- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
tamam canım artık eşim gelirse çıkarız bakmaya gelmezse burda oluruz balım inş yeni ev yeni topik uğurlu gelir ve bende sizlere güzel haberleri veririm bu ay olmasada diğer aya inş gülüm:26:
bizim kendi işimiz tatlım o yüzden getiriyorum da saat 6 çok erken ya inşallah olmaz valla hiç dinlenemezsin kuzucum.
ya akşamda 4 te çıkılacakmış ama zaten 17.45 te çıkıyoruz o saatte çıkmak nete yarar ki yani 15.00 olsaydı neyse inşallah olmaz..
inş canım evet hayır var demekki ne yapalım artık ama ev sahibine kızgınım yani yapıcak birşey de yok meleğim neyse artık sen nasılsın hiç soramadım ben sizi ekledim gülüm haberin varmı
iiyi geceller bende çıktım öptümmmmmmmmmmmm hepinizikızlar ben çıkıyorumherkese hayırlı geceler tatlı rüyalar kendinize iyi bakın öpüyorum yarın görüşürüz inş
Kızlar günaydın hoca içeride çok fazla yazında duyuyor dikkatini çekiyor. Özellikle öğleden sonra 14.30 dan sonra burada olucam rahatlıkla derse gidecek hoca olmayacak. Buluşalım olur mu öpüüyorumm.. Siz gelirseniz başlayın ben yetişirimmm
günaydınnn kuzummm
bende şimcik kalktım tıkınıyorum
annem gelceği için bi bakam dedim hazırlıklara başlıycam birazdan
çok giremeyebilirim bugun kuzum ama elimden geldıgınce olcam burda
sanada kolay gelsın cnmcımm bekliyoruz seniii
tamam gülüm ya sorun değil alınmam ben.. Sen işlerini hakket aman annen gelince birşey bulamasın.Burada olucam 14.30 dan sonra geldiğin sürece görüşürüz tatlımm.. Bugün Elif'te ev bakacaktı herkesin işi görülsünde hiç sorun değil canlarımm ama bugün aşırı duygusalım ki sormayın gitsin.Bazı şeylerde ne kadar doğru karar aldığımı bir kez daha gördüm az kişiyiz ama benim için çok kıymetlisiniz.Bir kişi bile olsa farketmez ben istek olduğu için bunu açtım siteyen kişilerde burada zaten. Gelene kapım açık, gelmeyene gönül koyduğum yok. Israrla çağırdığım da yok. Hadi görüşürüz tatlım.. Öpüyorum kocaman..
elifim ekledim seni canım ama ben kendi adresimi gönderemedim bende tam sana öm atmıştım sonra senin yazdığını gördüm 10 dk engeline takıldım. Neyse tanırsın heralde tanımazsan söylerim.. Öpüyorum güzelimmm iyi geceler tatlı rüyalar..
anca ortalıgı topladım çamaşır vardı onu astım bulaşık makinesinde bulaşıklar var onları çıkartcam
bide çamaşır katlıycam peşine mamalarımı yapcam kuzum çook işim var çook
yirim ben senin duygusallıgını kuzumm benım sende bizim için kıymetlisin
aynen dediğin gibi gelen gelir gelmeyende keyfi bilir bukadar basit hiiiç can sıkmaya gerek yok
daha yeni açıldı topik gelen olur elbet
tmm kuzum öğleden sonrada ara ara gelmeye çalışcam balım öptüm seni kocaamaan
bende seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnseviyorum uleyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn