- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
sorma be gülüm birden bire zati seneye gidicez beklese yaa ramazandan önce çıkın demiş beklese ne olurki şimdi taşın seneye taşın eşyalara yazık beee sinir bastı vallaaaa
öylede gülüm taşınmak zor iş valla yaaa eşyalar yeni yazık zaten seneye gidicez son yazımız burda ama işte ev sahibi değilmi ne denirilrki:26:
allah alla biryıl varmış dayansın ne olmuş işte böyle oluncada ev sahiplerini boğasım geliyor
geldi cnm ben sana msn yazayım elifimede ordana mailleşiriz.
hey yarabbim yaa valla zor kuzum nedesem bilemedimki
eşyalar harab oluyo dediğin gibi ordan oraya
adam şimdiye kadr nerde oturuyoduki
bence çıkmasın eşin desin 1 yıl var diye
ev sahıbının öyle lap dıye çıkarma devrı bitti kuzum
hakkı yok yanı bıldıgım kadarıyla yanı yasal olarak
nerde olduğunu bilmiyorumda gülüm hiç tanışmadık akraba var kirayı onlarla verirsdik ama bakalım inş ikna olur taşınmaktan geçtim eşyalara yazık yaaa 1 yıl içinde 2 kere taşınmak offfffffffffff
valla kuzum muhtemelen o adamın evi vardır yani şimdiye kaa kirada oturcak değil ya
beklesin gerzek 1 yıl daha valla ben olsam çirkefleşirdim
konus eşinle desin o da evsahıbıne 1 yıl sonra tayınle çıkcaz diye
ister kabul etsn ister etmesin otururum evinde
vardır kesin gülüm bu sne gidicez sanmış beklemişmiş eşim geldi akşam 8 den sornra rarayıp konuşucak bakalım ikna olucakmı artık gıcık adam
nerde olduğunu bilmiyorumda gülüm hiç tanışmadık akraba var kirayı onlarla verirsdik ama bakalım inş ikna olur taşınmaktan geçtim eşyalara yazık yaaa 1 yıl içinde 2 kere taşınmak offfffffffffff
vardır kesin gülüm bu sne gidicez sanmış beklemişmiş eşim geldi akşam 8 den sornra rarayıp konuşucak bakalım ikna olucakmı artık gıcık adam
sorma gülüm valla zati eşyalarımı düşünüyorum derii hep kenarları valla canım sıkıldıki dua edin emi balım eşim geldi sofrayı kurucam çıkıyım bari canımın içi kendine iyi bak emi çok öpüyorum seni aşkım çokvalla kuzum muhtemelen o adamın evi vardır yani şimdiye kaa kirada oturcak değil ya
beklesin gerzek 1 yıl daha valla ben olsam çirkefleşirdim
konus eşinle desin o da evsahıbıne 1 yıl sonra tayınle çıkcaz diye
ister kabul etsn ister etmesin otururum evinde
konuş cnm ikna etmeye çalışın ,kontrat varsa çıkmana zaten gerek yok kolaysa çıkarsın.her istediğini yapamaz ev onun diye
konuş cnm ikna etmeye çalışın ,kontrat varsa çıkmana zaten gerek yok kolaysa çıkarsın.her istediğini yapamaz ev onun diye
sorma gülüm valla zati eşyalarımı düşünüyorum derii hep kenarları valla canım sıkıldıki dua edin emi balım eşim geldi sofrayı kurucam çıkıyım bari canımın içi kendine iyi bak emi çok öpüyorum seni aşkım çok
malesef gülüm kontrat yok öyle kafadan işte inş ikna olur dua edin bana lütfen ben çıkıyım meleğim eşim acıkmış kendine iyi bak kuzucum öpüyorum çok çok balım görüşürüz herkese hayırlı akşamlar
sorma gülüm valla zati eşyalarımı düşünüyorum derii hep kenarları valla canım sıkıldıki dua edin emi balım eşim geldi sofrayı kurucam çıkıyım bari canımın içi kendine iyi bak emi çok öpüyorum seni aşkım çok
malesef gülüm kontrat yok öyle kafadan işte inş ikna olur dua edin bana lütfen ben çıkıyım meleğim eşim acıkmış kendine iyi bak kuzucum öpüyorum çok çok balım görüşürüz herkese hayırlı akşamlar
asemb canım bana yazmışşın görmedim ne demiştin di bakem balım
kuzum özelden attım msj gelmedimi
msn adresin varmı dıye benım ve moonunkileri yazmıstım
gelmediyse tkr atayım kuzumm
gelmedi gülüm sen bana tekrar at bende eşime sorayım yazarım size emi canlarım öpüyorum göürüşürüz sen bana yaz balım özeleden
demek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz
şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan
he yaaa ona göre ayagınızı denk alın heee
allaha şükür canım bende iyim temizlik yaptım canım cıktı
anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss
geliyo malesef gülüm geliyo
çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy
aynen öle kuzucum ağzım zehir gibi yutkundukça iğrenç midem bulanıyo kırmıızlar yok lanet gelsede çıksa aradan yaaa
Tekrar slmlar herkese...
hee ozaman mercimek çorbası felen yapabılırsın cnmcım
demokrasıde çareler tükenmez ya da şehriye çorbası naneli limonlu mis gibi
evet cnm annem gelıyor istanbuldan oyuzden pazar gununden beri hummalı bir temizlik
maratonu var evde gelınce laf etmesın dıye
ozaman sende gurbettesin benım gibi cnmcımm
bende ordaydım istda tüm çevrem ailem orda kaldı
evlenınce geldım ankaraya arada gdip geliyoruz işte
ama çok özlüyorum ben istanbuluu
sorma giderken güle oynaya dönerken ağlaya ağlaya
ilk günkü açılışı ben yapayımda ayıp olmasın
geri kalan günler anneme aitilk işim sarma yaptırmak olcak ona
ohh mis gibi götürürüm valla
elifff kızrmızılar geldimi canımcım
kızlar dün yer gök aşkı izledim bi badem şekeri yediler ama nasıl böyle katur kutur canım bi çekti varya hamiş olsaydım kesin saat gec mez demezdim kocişi yollardım bana badem şekeri bulsun diyeee cok mu kötüyüm ben yaa
kızlar eşim aradı ev sahibi evden çıkın demiş ben gelicem demiş biz şimdi taşınaıcaz yaaaa çok üzüldüm burası ilk göz ağrım benim yaaaaa