Kaldığımız Yerden Her Telden..

İnşallah olur biran önce güzel haberlerini alırız burdan :KK52:

inş canım inş hayırlısı olsun kuzum eşlerimiz meslektaş dedinde bizim mi yoksa asemblemi dedin anlamdım doğu görevi dediğine göre benim eşimle olsa gerek diye düşünüyorum ama yanlışsa düzelt balım:KK19:

elifff kızrmızılar geldimi canımcım
kızlar dün yer gök aşkı izledim bi badem şekeri yediler ama nasıl böyle katur kutur canım bi çekti varya hamiş olsaydım kesin saat gec mez demezdim kocişi yollardım bana badem şekeri bulsun diyeee cok mu kötüyüm ben yaa

eşim eskişehirli ama üniyi burda bitirdi burda işe girdi oyuzden burdayız şimdilik cnm
hep bi ist hayalimiz var belkim gideriz bi ara :KK16::KK16:
yetmez valla ankara ist derken izin biter gider
bide ben izmir doğumluyum tam deniz çocuguyum yani
ama kısmetde ankara varmış napam :KK50::KK51:

yok kuzum senden gelmedi benımkini aldın ama dimi kuzumm
neyem böyle olduki msjlar biri elmi attı yoksam bizim msjlarada :KK9:

Eskişehirede güzel diyorlar henüz görme imkanım olmadı ama
İlerde gidersiniz belki ist.la inşallah bizde gideriz :KK52:

inş canım inş hayırlısı olsun kuzum eşlerimiz meslektaş dedinde bizim mi yoksa asemblemi dedin anlamdım doğu görevi dediğine göre benim eşimle olsa gerek diye düşünüyorum ama yanlışsa düzelt balım:KK19:

Seninle canım dün sohbet ederken asemb bahsetmişti senden yanlış hatırlamıyorsam...

kızlar dün yer gök aşkı izledim bi badem şekeri yediler ama nasıl böyle katur kutur canım bi çekti varya hamiş olsaydım kesin saat gec mez demezdim kocişi yollardım bana badem şekeri bulsun diyeee cok mu kötüyüm ben yaa

vışşş demek gece gece herifi yollıycan hee
geçen ben yaptım onu :KK9::KK9: oldu bi süre ama
çocuklar duymasında turşu yıyolardı
anam nasıl çekti cnm saatde 11 e geliyo marketler kapalı
dedim böyle böyle kociş dedi ben bulur getirirm
bi gitti gelmek bilmedi bu seferde korktum başına bişeymi geldi diye
bende istek mistek kalmadı telinide almamıs yanına evde dolanıp duruyorum
te saat 12 bizimki geldi bulmus biyerden dedim sanada turşuyada korktum bişey oldu dıye
telinide almamıssın ne dolandın bukaa felen bide üstüne fırça attım kuzum :KK9::KK9:

Eskişehirede güzel diyorlar henüz görme imkanım olmadı ama
İlerde gidersiniz belki ist.la inşallah bizde gideriz :KK52:

evet güzel bi şehir gerçekten benım hoşuma gitmişti
gitgidede gelişen bi şehir
inşallah be cnm inşallah ikimizde gideriz bi gün ist a :KK16::KK16:

gelmedi gülüm daha zati bir kırmızılar eksik bacım diğer her şeyi var mübarek:KK37:sen kötü olurmusun hiç be meleğim iyi yaptın söyliyceksin tabi afiyet bal şeker olsun balımmmmmmmmmmmm:KK56:
Seninle canım dün sohbet ederken asemb bahsetmişti senden yanlış hatırlamıyorsam...

olabilir canım doğrudur:KK19:

tmm gülüm anlamdum bende meslektaş deyince mirak ettim balım dün kısırın nasıl oldu bakem:KK19::KK56:

süpperr oldu kuzumm götürdüm iki dolu tabak
bi iki tabakda kociş yedi sildik süpürdük yanı kısırı :KK9::KK9:
senden hırhıslık yaptım ama iyikide yapmısım mis gibi oldu kuzum :KK56::KK56:
sizinki nasıldı diycem ama dememe bile gerek yok eminiimm süper olmustur :KK56::KK56:

kızlar eşim aradı ev sahibi evden çıkın demiş ben gelicem demiş biz şimdi taşınaıcaz yaaaa çok üzüldüm burası ilk göz ağrım benim yaaaaa:KK43::KK43::KK43:

kızlar eşim aradı ev sahibi evden çıkın demiş ben gelicem demiş biz şimdi taşınaıcaz yaaaa çok üzüldüm burası ilk göz ağrım benim yaaaaa:KK43::KK43::KK43:

haydaaa o ne öyle birden çıkın felen ay ne zor kiracı olmak yaa
bizde kiracıyız kuzum ama çok şükür ev sahıbı zengın bi ton evi var burda gözü yok allahtan
hatta diyo bize sakın çıkayım felen demeyin diye
neyseki bahar gldi kuzum allahtan kışın ortası demedi çıkın dıye
üzme kendını kuzum bulunur ordan yıne bi ev taşınma felen zor iş ama napcaksın kuzum :KK53::KK53:

aa kıyamam sana tatlım .inşallah daha iyisini bulursunuz kuzum üzülme balısı emi bak bu benim 4 evim 6 yıllık evliyiiz :) insan alışıyor balım şimdiye kadar oturduğum evlerdardı şimdiki büyük bebek olcak diye çıktık bu evede hayırlısı balım

moonum aldım msjını cvpda yazdım kuzum
geldimi diye sorayım malum gitmiyo msjlar :KK53:

haydaaa o ne öyle birden çıkın felen ay ne zor kiracı olmak yaa
bizde kiracıyız kuzum ama çok şükür ev sahıbı zengın bi ton evi var burda gözü yok allahtan
hatta diyo bize sakın çıkayım felen demeyin diye
neyseki bahar gldi kuzum allahtan kışın ortası demedi çıkın dıye
üzme kendını kuzum bulunur ordan yıne bi ev taşınma felen zor iş ama napcaksın kuzum :KK53::KK53:
sorma be gülüm birden bire zati seneye gidicez beklese yaa ramazandan önce çıkın demiş beklese ne olurki şimdi taşın seneye taşın eşyalara yazık beee sinir bastı vallaaaa:KK31:
aa kıyamam sana tatlım .inşallah daha iyisini bulursunuz kuzum üzülme balısı emi bak bu benim 4 evim 6 yıllık evliyiiz :) insan alışıyor balım şimdiye kadar oturduğum evlerdardı şimdiki büyük bebek olcak diye çıktık bu evede hayırlısı balım

öylede gülüm taşınmak zor iş valla yaaa eşyalar yeni yazık zaten seneye gidicez son yazımız burda ama işte ev sahibi değilmi ne denirilrki:26:

sorma be gülüm birden bire zati seneye gidicez beklese yaa ramazandan önce çıkın demiş beklese ne olurki şimdi taşın seneye taşın eşyalara yazık beee sinir bastı vallaaaa:KK31:

öylede gülüm taşınmak zor iş valla yaaa eşyalar yeni yazık zaten seneye gidicez son yazımız burda ama işte ev sahibi değilmi ne denirilrki:26:

allah alla biryıl varmış dayansın ne olmuş işte böyle oluncada ev sahiplerini boğasım geliyor

X