- 7 Şubat 2012
- 156
- 0
-
- Konu Sahibi dejavu_one
kıyamam kuzuma,belkim gelmez dur bakalım
a.s hoşgeldin cnm
kısmet yavrum.hayırlısı olsun benim biraz işim vaar sonra uğrarım öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ahh ist. deme bana bende ist.luyum ve ordaydım zaten 2 hafta falan oluyor döndümm
Gitmesi güzelde geri dönmesi çok kötüü
Ohh şimdi annen gelince sana güzel güzel yemekler yapar ben olsam hiç mutfağa girmem hep anneme yaptırırdım
ozaman sende gurbettesin benım gibi cnmcımm
bende ordaydım istda tüm çevrem ailem orda kaldı
evlenınce geldım ankaraya arada gdip geliyoruz işte
ama çok özlüyorum ben istanbuluu
sorma giderken güle oynaya dönerken ağlaya ağlaya
ilk günkü açılışı ben yapayımda ayıp olmasın
geri kalan günler anneme aitilk işim sarma yaptırmak olcak ona
ohh mis gibi götürürüm valla
gelmedi tatlım mesajın
sorma gülüm yaaa doktorlar evlenince geçer diyolardı bekarken evlendin tık yok aynı şmidide doğımdan sonra geçer diyorlar ama ne geze anacım 1 yıldır yok bebek mebek üstelik az daha adetlerimde gelmiyodu ama düzene girdi Allahtan şimcik tanıdım seni dün asemble yazışmışşınız okudum tanıddım bebek düşünmüyorum demişşin gülüm Allahım hayırlı etsin işinide gözün aydın olsun diyelim canım
daha iyiyim gülüm karnım ağrıyo sadece ama rahatladı midem ama yüzüm felakat kırmızı noktalı oldum resme yahuuuuelfimm kuzumm şimci nasıl oldunn :18:
Sağol canım tşk ederim
Evet asemb demişti yanlış hatırlamıyorsam eşlerimiz meslektaştı
İnşallah olur bebeğin biran önce sanırım çok istiyorsunuz...
ozaman sende gurbettesin benım gibi cnmcımm
bende ordaydım istda tüm çevrem ailem orda kaldı
evlenınce geldım ankaraya arada gdip geliyoruz işte
ama çok özlüyorum ben istanbuluu
sorma giderken güle oynaya dönerken ağlaya ağlaya
ilk günkü açılışı ben yapayımda ayıp olmasın
geri kalan günler anneme aitilk işim sarma yaptırmak olcak ona
ohh mis gibi götürürüm valla
daha iyiyim gülüm karnım ağrıyo sadece ama rahatladı midem ama yüzüm felakat kırmızı noktalı oldum resme yahuuuu
inş gülüm evet çok istiyorum 2 yıl olucak evleneli mayısta 1 yıldırda istiyoruz ben evdeyim ailemden zağım artık bebeğim olsunda bakayım diyorum ama rabbim nasip etmedi bu zamana kadar hayırlısı böylemiş demekki şükürler olsun yinede
Benimde tüm çevrem ist. da
Eşimde ankaralı bu arada
daha iyiyim gülüm karnım ağrıyo sadece ama rahatladı midem ama yüzüm felakat kırmızı noktalı oldum resme yahuuuu
inş gülüm evet çok istiyorum 2 yıl olucak evleneli mayısta 1 yıldırda istiyoruz ben evdeyim ailemden zağım artık bebeğim olsunda bakayım diyorum ama rabbim nasip etmedi bu zamana kadar hayırlısı böylemiş demekki şükürler olsun yinede
ozaman geliyosundur buraya da
ben alışamadım bitürlü ankaraya deniz felen yok 2,5 yıl oldu ama
hala alışamadım
kuzum şimdi tkr attım geldiyse hbr et emi kuzum
evet gülüm limonlu çay içtim biraz iyi geldi en zından ağzımın tadı gitti benim yüzüm hep öyle olur kuzucum ne zaman çıkarsam döker zorlanmadan demekki :44:heh iyi miden rahatladı en azından
yüzün neyem öyle olduki kuzum bişeymi dokundu sana acaba
Sendemi ist. daydın ?
İnşallah olur canım çok stres yapma oda etkliyodur mutlaka
Evet geliyoruz izinlerde her sene biraz orda biraz ist.da işte yetmiyor ama ne yapalım
Bende sevmiyorum orayı hiç ısınamadım deniz olmadan olmaz....
Eşin ankaralımı yoksa iş içinmi ordasınız
yazdım sana geldimi cnm
evet gülüm limonlu çay içtim biraz iyi geldi en zından ağzımın tadı gitti benim yüzüm hep öyle olur kuzucum ne zaman çıkarsam döker zorlanmadan demekki :44:
evet canım ist dayım 2 ay öncesine kadar çok takıyodum ama 2 aydır gazyet rahatım valla mutluyum gerçketen kilo almıştım zayıfladım adetlerişm düzene girdi bunlar bana iyi geldi kendimi iyi hissediyorum öyleki idrar testlerinde pozitif çımıştı sevinmiştik haileyim diye ama kanda çıkmamıştı
evet gülüm limonlu çay içtim biraz iyi geldi en zından ağzımın tadı gitti benim yüzüm hep öyle olur kuzucum ne zaman çıkarsam döker zorlanmadan demekki :44:
evet canım ist dayım 2 ay öncesine kadar çok takıyodum ama 2 aydır gazyet rahatım valla mutluyum gerçketen kilo almıştım zayıfladım adetlerişm düzene girdi bunlar bana iyi geldi kendimi iyi hissediyorum öyleki idrar testlerinde pozitif çımıştı sevinmiştik haileyim diye ama kanda çıkmamıştı