- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
ah be kuzumm bişeyde yemedin senn şimdi çıkarmanda zor olur
ah kıyamam kuzum ben sanaa
ya yeşillenmede adetden olmazki hamişlikten olur
kuzum ben şu kırmızılar gelmeden ümidimi yitirmiycem
aynen öle kuzucum ağzım zehir gibi yutkundukça iğrenç midem bulanıyo kırmıızlar yok lanet gelsede çıksa aradan yaaa
yazık ya her adette böylemi oluyor sana tatlım ya ,hayırlısı gelirse bile düzene girmiş gib oluyor adetin kuzumçok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy
a.s cnm naptın süpürdünmü evini
yazık ya her adette böylemi oluyor sana tatlım ya ,hayırlısı gelirse bile düzene girmiş gib oluyor adetin kuzum
a.slm hoşgeldin canım
Evet canım süpürdüm
Şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Hiç aklıma bişey gelmiyor
Tşkler canım hoşbulduk
Geçmiş olsun bu arada...
kıyamam kuzuma,belkim gelmez dur bakalımevet gülüm ya kendimi bildim bileli böyleyim acil hastanelere giderim o derece ama şuan kıemızılar yok kupkuru sadece sancım var midem bulandı kustum işte yüzümü görseniz varya gülüm iğne ucu gibi kıpkırmızı döktü anında gözlerimin altı morardı hep böyle oluyo o ilacı bu nedenle alıyorum gevşetsin diye ama adetten 2-3 gün önce alınması gerekki adet gününe fayda etsin
Tekrar slmlar herkese...
kıyamam kuzuma,belkim gelmez dur bakalım
a.s hoşgeldin cnm
oh ellerine sağlık cnm
hımm ne yapsan ne yapsan
eğer yorulduysan basit bişey yapayım dersen
bi tarhana yanında makarna yap gitsin
ben bugun çorba makarna yapcam yarına annem gelcegı ıcın
asıl yemeklerı yarına yapcam
Tarhanayı bende eşimde niyeyse sevmiyoruz
Ama makarna olabilir evet evet
Annenmi geliyor ohh ne güzel nerden geliyor ?
sağolası gülümde geçmiyo enlerdir bu illet her ay aynı sancıyı çekiyorum malesef kendinden bahsedermisin be seni tanıyamadımdaaa
valla bir saçmalık var ama kuzucum anlamadımki normalde sancı çekerdim ama adet olurdum öyle fazlalaşırdı midem sonra bulanırdı şimdi kırmızılar yok belirtiler var her yönden dindesizliğim var be balısı
hee ozaman mercimek çorbası felen yapabılırsın cnmcım
demokrasıde çareler tükenmez ya da şehriye çorbası naneli limonlu mis gibi
evet cnm annem gelıyor istanbuldan oyuzden pazar gununden beri hummalı bir temizlik
maratonu var evde gelınce laf etmesın dıye
kısmet yavrum.hayırlısı olsun benim biraz işim vaar sonra uğrarım öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ayy çok kötü her ay aynı sancıyı çekmek yaa inşallah geçer biran önce
2,5 yıllık yıllık evliyim canım şark görevindeyiz doğuda
Bende memurluğa atandım nisanda başlayacağım...