- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
hımmm nefisssssss lezizzzzzzz olsada yesek canım cekti valla canım
hay allahım ya bak aceyip cnm sıkılıyor bu duruma ne olmuş topik açıldıysa ya başka topiklere yazdıkmı olay olmuyorda buraya yazınca niye olay oluyor.işte böyle yazılar ayrımcılığa neden olacak asıl demekki kendilerini ayrı hissetmeye başlamışlar ayrılık mı isteniyor anlamıyorum ki ben.burdaki herkes 15 yaşında değil kendi kararlarıyla hareket eder sabahtan beri öteki topikte yazııyorum zaten ne olmuş kimseyi bırakmış değilim herkesi empati kurmaya çağırıyorum.yorum yapılmadan önce topiğe yazıp yazılmadığımıza bakılsın .
almazmıyız hiç gülüm hoşgeldin canımın içi aynı değişiklik yok pardon var adet oluyorummmmmmm geliyolar maleseffffffffffdemek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz
şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan
kuzum inanki sırf buyuzden kimseye bişey dememeye çalıştım ama artık sıktılar yanı
neyse tmm kuzum artık cvp vermiycem bu tarz şeylere biz önümüze bakalım
tkr öptüm seni kocamaan
evet balım kapatalım gitsin yaaa uzadıkça hepimizin canı sıkılıyo evet balım iyiki yapmışım çünkü geliyo benimki çok fenayım midem öyle kusucak gibiyim yataklık hale geldim valla
aynen gülüm aynen neyse artık uzatmayalım dejavumuzuda üzmeyelim
ohh mis gibi kuzumm daha ne olsun iyi yapmıssın valla çıkarmıssın cogunu aradan
pürede basit zaten yapıverirsin sen onuda hemencık ellerine sağlık cnmcım
hay allahım ya bak aceyip cnm sıkılıyor bu duruma ne olmuş topik açıldıysa ya başka topiklere yazdıkmı olay olmuyorda buraya yazınca niye olay oluyor.işte böyle yazılar ayrımcılığa neden olacak asıl demekki kendilerini ayrı hissetmeye başlamışlar ayrılık mı isteniyor anlamıyorum ki ben.burdaki herkes 15 yaşında değil kendi kararlarıyla hareket eder sabahtan beri öteki topikte yazııyorum zaten ne olmuş kimseyi bırakmış değilim herkesi empati kurmaya çağırıyorum.yorum yapılmadan önce topiğe yazıp yazılmadığımıza bakılsın .
hehe dimek yan yan bakcen bizi korkutcen he vışşşş
biz iyiyiz kuzum çok şükür seni sormalı keyifler nasıl cnmcım
Valla sadece meg için üzüldüm.
Kırıldığını belirtmiş zaten, 2 kişinin lafıyla falan değil canım, kendi öz irademle yazdım bunları.
Doğrusu dejavuya çok üzüldüm, ama inanın hep aklımdan geçti, biraz kafası dağıldıktan sonra ikna edip geri çağırsak diye.
Ama herkesin kendi tercihi, daha fazla yazmak istemiyorum, birde bu sıkıntı olmasın.
almazmıyız hiç gülüm hoşgeldin canımın içi aynı değişiklik yok pardon var adet oluyorummmmmmm geliyolar maleseffffffffff
gülüm sıkma canını herkes başka topiklerede gidiyo bu toiği dejavu açtı diye bu kadar sıkıntı oldu sanki orayı terkettik hepsinde varız farkı neki boşver sıkmayalım canımızı
demek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz
şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan
hehe dimek yan yan bakcen bizi korkutcen he vışşşş
biz iyiyiz kuzum çok şükür seni sormalı keyifler nasıl cnmcım
he yaaa ona göre ayagınızı denk alın heee
allaha şükür canım bende iyim temizlik yaptım canım cıktı
anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss
eneeem geliyomu kırmızılarrr başladımı kuzumm
içime dogmustu oysaa
geliyo malesef gülüm geliyo
bananeeeeeeeeeeeee gelmesinleeeeeeeeeeeeeer
madem geliyo boyun eğcez gari napalım kuzum üzüldüm ama
yapcak bişeyde yok enazından vaktinde geldiler
öbür türlü daha sıkıntılıydı kuzumm demekki hayıt felen işe yaradı
adetini düzene soktu bu açıdan sevincez artık
evet gülüm aynen öyle kırmızılardan ses yokta sancısı mide bulantısı aynı başıma ağrı girdiki eli kulağında damlar oda neyse artık dedğin gibi en azından düzene girdi şükürler olsun burda kimse kalmadı kapatoyrum diğer tarafa geçelim gülüm olurmu
hehe ordan oraya geçiyoruz kuzumm ama kapatmaya gerek yokki ben iki ekranıda açık tutuyorum balımm
belkim moon felen gelir gerihadi hayırlısı bakalım kuzumm gelcekse gelsın madem gıcık olsamda elden bişey gelmiyo
tmm gülüm tmm açık kalsın gelirlerse kimse kalmadı diye didimdi
hee kaldık dümbük gibi
çalışıyo ya moon işleri vardır kuzum o gelır gene musait olunca
evet aynen öle kuzucum benim göğüsler çok fenasızlıyo balım yaaa yeşillenmişler bekliyolar midem çok fena kusucam ben yaaa
çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy