Kaldığımız Yerden Her Telden..

Valla sadece meg için üzüldüm.
Kırıldığını belirtmiş zaten, 2 kişinin lafıyla falan değil canım, kendi öz irademle yazdım bunları.
Doğrusu dejavuya çok üzüldüm, ama inanın hep aklımdan geçti, biraz kafası dağıldıktan sonra ikna edip geri çağırsak diye.
Ama herkesin kendi tercihi, daha fazla yazmak istemiyorum, birde bu sıkıntı olmasın.

aynen kuzum aynen al benden de okadar
aslında çok konusurum dahada dejavumuda üzmek istemiyorum
bu topikde keyifli vakit geçirelim diye daha da cvp vermıycem gelıp o tarz şeyler yazana

almazmıyız hiç gülüm hoşgeldin canımın içi aynı değişiklik yok pardon var adet oluyorummmmmmm geliyolar maleseffffffffff

gülüm sıkma canını herkes başka topiklerede gidiyo bu toiği dejavu açtı diye bu kadar sıkıntı oldu sanki orayı terkettik hepsinde varız farkı neki boşver sıkmayalım canımızı

hehe dimek yan yan bakcen bizi korkutcen he vışşşş
biz iyiyiz kuzum çok şükür seni sormalı keyifler nasıl cnmcım

he yaaa ona göre ayagınızı denk alın heee
allaha şükür canım bende iyim temizlik yaptım canım cıktı
anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss

kuzucum meg de yanlış anladı birşeyleri aslında sorunlar bizimle ilgisi yok artık bizlik durum yok dejavumla megim arasında biz kimseye cephe almadık herkesin kendi adına haklılıkları var o nedenle saygı duyarak ortada dengede durmaya çlışıyoruz ordada burdada varız bizim için sorun yokki aşkım sıkma sende canını olaylar göründüğü gibi değil çünkü en iyisi herşeyi zamana bırakmam

eneeem geliyomu kırmızılarrr başladımı kuzumm
içime dogmustu oysaa

ayyyyyy ateşli arkadaşımızda gelmiş hoşgelmişzio

hehe dimek yan yan bakcen bizi korkutcen he vışşşş
biz iyiyiz kuzum çok şükür seni sormalı keyifler nasıl cnmcım

anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss

temem kuzumm denk aldık biz ayaklarımızı
ohh ne güzel kuzum ellerine sağlık bende bi ev süpürdüm öyle oturdum buraya
dinlen tabı kuzumm okaa iş yapmıssın hem dinlen hem çene çalak

geliyo malesef gülüm geliyo

bananeeeeeeeeeeeee gelmesinleeeeeeeeeeeeeer
madem geliyo boyun eğcez gari napalım kuzum üzüldüm ama
yapcak bişeyde yok enazından vaktinde geldiler
öbür türlü daha sıkıntılıydı kuzumm demekki hayıt felen işe yaradı
adetini düzene soktu bu açıdan sevincez artık

evet gülüm aynen öyle kırmızılardan ses yokta sancısı mide bulantısı aynı başıma ağrı girdiki eli kulağında damlar oda neyse artık dedğin gibi en azından düzene girdi şükürler olsun burda kimse kalmadı kapatoyrum diğer tarafa geçelim gülüm olurmu

hehe ordan oraya geçiyoruz kuzumm ama kapatmaya gerek yokki ben iki ekranıda açık tutuyorum balımm
belkim moon felen gelir geri hadi hayırlısı bakalım kuzumm gelcekse gelsın madem gıcık olsamda elden bişey gelmiyo

tmm gülüm tmm açık kalsın gelirlerse kimse kalmadı diye didimdi

çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy

evet aynen öle kuzucum benim göğüsler çok fenasızlıyo balım yaaa yeşillenmişler bekliyolar midem çok fena kusucam ben yaaa

ah be kuzumm bişeyde yemedin senn şimdi çıkarmanda zor olur
ah kıyamam kuzum ben sanaa
ya yeşillenmede adetden olmazki hamişlikten olur
kuzum ben şu kırmızılar gelmeden ümidimi yitirmiycem

çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy

eneee kustunmuu rahatlamıssındır birazcıkda olsa kuzumm
istersen az uzan balımm azcık dinlen şöyle kuzum benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…