- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
Ayy nolmuş buraya herkes ayrı gayrı, bende elifi arıyorum, naptı diye merak ediyorum.
hoşgeldin gülüm orda kimse kalmadı en son bir ben vardım çıktım bende balım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnAyy nolmuş buraya herkes ayrı gayrı, bende elifi arıyorum, naptı diye merak ediyorum.
amiiiiin kuzumm cümlemizinkini bozmasın rabbimmm
marifetli anacım memnunum ben bu modelden
amiiiiiiiin kuzummmgel kuzummm ben yaparım sana canımın içii
öyle kuru kuruda çay içilmez kuzumm azcık bişeyler yiyeydin havuçlada olmazkii
hoşgeldin gülüm orda kimse kalmadı en son bir ben vardım çıktım bende balım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
hee yp bana gülüm valla acıktım ki sorma şimdi ben kumpiri çok severim sahile sırf kumpir yemeye giderim ben eşimle deli gibi yerim eşimde hiç yememeişim gibi bakar yüzüme
Valla kusura bakmayın ama ben kızdım.
Çünkü 2 kişinin tartışması yüzünden, hiç suçu olmayan meg üzüldü, herkes dostken bir rekabet ortamı oluştu.
Bunda megin suçu ne?
Bizim suçumuz ne?
Neyse çok üzerinde durmak istemiyorum, Elifi merak edip buada olduğunu görünce sormaya gelmiştim.
Valla kusura bakmayın ama ben kızdım.
Çünkü 2 kişinin tartışması yüzünden, hiç suçu olmayan meg üzüldü, herkes dostken bir rekabet ortamı oluştu.
Bunda megin suçu ne?
Bizim suçumuz ne?
Neyse çok üzerinde durmak istemiyorum, Elifi merak edip buada olduğunu görünce sormaya gelmiştim.
hehe bende çok seviyorum kuzumm tokken bile yediğim olur bzen sırf gönlüm çektiği için
yaparım balımm yaparım tabı nedemekkk benım canımın içiii
hoşgeldin gülüm orda kimse kalmadı en son bir ben vardım çıktım bende balım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
hee yp bana gülüm valla acıktım ki sorma şimdi ben kumpiri çok severim sahile sırf kumpir yemeye giderim ben eşimle deli gibi yerim eşimde hiç yememeişim gibi bakar yüzüme
gülüm kimse bir yere gitmedi biz sadece dajavumu yalnız bırakmadık biz istedik başka topik aç seninlede olalım diye bunda kızıcak ne var orayı terketmedikki neden bu zorunuza gidiyo megin topiğini mi kötüledik terkmi ettik hayır yine aileyiz ama sadece dajavuya destek için burdayız diğer topikte kimse kalmadı gülüm herkes çıktı beni merak ettiğin için tşk ediyorum balım test yaptım çıkamdı birşey diğer topiktede yazdım merak edenlere ama dedim ya kimse klalmadı diye
Kızlar işim var kaçıyorum ben kusura kalmayın gelebilirsem gelirim gündüz gelemezsem 8.30 9 gibi girebilirim yarın 2.30 dan sonra hoca yok bol bol girerim sabahta gierim iş olmazsa. perşembe de sabahtan öğlene yok o zaman bol bol konuşuruz siz devam edin. öpüyorum kocaman..
yenmezmi ya kumpir gülümellerinize sağlık valla düşünmen yiter be balım ohh mis gibi
bende süüüüüüüüüüüt içiyom şimdi sizde içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohhhhh afiyet bal şeker olsun gülüm iç sen doya oya ben sevmem hiçbende süüüüüüüüüüüt içiyom şimdi sizde içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yani gülüm yaa sasnki suç işledik gibi onlar orda diye biz laf ediyomuyuz kimseyi bırakmadıkki her iki taraftayız anlayamıyorum vallaya varya sinir oluyorum he bilmeden etmeden lap diye bir iki kişinin lafıyla gelıp laf söyleniyo
hiç hoş değil bu yanı bu topikde olmamız niye bukadr rahatsız ettiki insanları
kim haklıysa haklı ne yani sanki biz buraya geldik diye hain ilan edildik saçmalığa bak
tmm cnmcım sen işlerini hallet görüşürüz yine cnm benım
bugun menüde neler var kuzular ben bugun sallama yapıcam çünkü yarına annem gelıcegı ıcın
asıl mamaları yarın bapıcam
Yine bir tartışma alanı yaratılmış ama ben artık bunların içinde olmak istemiyorum konu uzadıkça uzadı. Lütfen siz de cevap vermeyin kimse beğenmek onaylamak zorunda değil topik daha fazla bu şekilde kirlenmesin lütfen hepinizden rica ediyorum şimdi çıkıyorum işlerimi halledeyim.. Öpüyorumm..
kabul etmiyoruz yeni üyeleri hadi başka topiğee canım
dimek yeni üyesin he yeni üyeleri kabul etmıyoruk
şaka şaka herkes gelsin dejavumun topiğinee
Yine bir tartışma alanı yaratılmış ama ben artık bunların içinde olmak istemiyorum konu uzadıkça uzadı. Lütfen siz de cevap vermeyin kimse beğenmek onaylamak zorunda değil topik daha fazla bu şekilde kirlenmesin lütfen hepinizden rica ediyorum şimdi çıkıyorum işlerimi halledeyim.. Öpüyorumm..
ohhhhh afiyet bal şeker olsun gülüm iç sen doya oya ben sevmem hiç
yani gülüm yaa sasnki suç işledik gibi onlar orda diye biz laf ediyomuyuz kimseyi bırakmadıkki her iki taraftayız anlayamıyorum valla:44:
bugün mantarım çorbam ve patates pürem var gülüm püreyi daha yapmadım ama yemeklerimi sabah erkenden yaptım sancılar vurdu ya korktum dedimki adet olursam yapamam daha hazır olsunlar idye
hehe tmm ozaman koyayım kuzumm
demek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz
şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan