Kaldığımız Yerden Her Telden..

Valla sadece meg için üzüldüm.
Kırıldığını belirtmiş zaten, 2 kişinin lafıyla falan değil canım, kendi öz irademle yazdım bunları.
Doğrusu dejavuya çok üzüldüm, ama inanın hep aklımdan geçti, biraz kafası dağıldıktan sonra ikna edip geri çağırsak diye.
Ama herkesin kendi tercihi, daha fazla yazmak istemiyorum, birde bu sıkıntı olmasın.

hay allahım ya bak aceyip cnm sıkılıyor bu duruma ne olmuş topik açıldıysa ya başka topiklere yazdıkmı olay olmuyorda buraya yazınca niye olay oluyor.işte böyle yazılar ayrımcılığa neden olacak asıl demekki kendilerini ayrı hissetmeye başlamışlar ayrılık mı isteniyor anlamıyorum ki ben.burdaki herkes 15 yaşında değil kendi kararlarıyla hareket eder sabahtan beri öteki topikte yazııyorum zaten ne olmuş kimseyi bırakmış değilim herkesi empati kurmaya çağırıyorum.yorum yapılmadan önce topiğe yazıp yazılmadığımıza bakılsın .

aynen kuzum aynen al benden de okadar
aslında çok konusurum dahada dejavumuda üzmek istemiyorum
bu topikde keyifli vakit geçirelim diye daha da cvp vermıycem gelıp o tarz şeyler yazana :KK22:

demek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
almazmıyız hiç gülüm hoşgeldin canımın içi aynı değişiklik yok pardon var adet oluyorummmmmmm geliyolar maleseffffffffff:KK50::KK50::KK52:
kuzum inanki sırf buyuzden kimseye bişey dememeye çalıştım ama artık sıktılar yanı
neyse tmm kuzum artık cvp vermiycem bu tarz şeylere biz önümüze bakalım
tkr öptüm seni kocamaan :KK54::KK54::KK54:

evet balım kapatalım gitsin yaaa uzadıkça hepimizin canı sıkılıyo evet balım iyiki yapmışım çünkü geliyo benimki çok fenayım midem öyle kusucak gibiyim yataklık hale geldim valla:KK37:
aynen gülüm aynen neyse artık uzatmayalım dejavumuzuda üzmeyelim
ohh mis gibi kuzumm daha ne olsun iyi yapmıssın valla çıkarmıssın cogunu aradan
pürede basit zaten yapıverirsin sen onuda hemencık ellerine sağlık cnmcım :KK56::KK56:

hay allahım ya bak aceyip cnm sıkılıyor bu duruma ne olmuş topik açıldıysa ya başka topiklere yazdıkmı olay olmuyorda buraya yazınca niye olay oluyor.işte böyle yazılar ayrımcılığa neden olacak asıl demekki kendilerini ayrı hissetmeye başlamışlar ayrılık mı isteniyor anlamıyorum ki ben.burdaki herkes 15 yaşında değil kendi kararlarıyla hareket eder sabahtan beri öteki topikte yazııyorum zaten ne olmuş kimseyi bırakmış değilim herkesi empati kurmaya çağırıyorum.yorum yapılmadan önce topiğe yazıp yazılmadığımıza bakılsın .

gülüm sıkma canını herkes başka topiklerede gidiyo bu toiği dejavu açtı diye bu kadar sıkıntı oldu sanki orayı terkettik hepsinde varız farkı neki boşver sıkmayalım canımızı:KK34::KK54:

hehe dimek yan yan bakcen bizi korkutcen he vışşşş :KK9::KK9:
biz iyiyiz kuzum çok şükür seni sormalı keyifler nasıl cnmcım :KK48::KK48:

he yaaa ona göre ayagınızı denk alın heee:KK9::KK9::KK9::KK9:
allaha şükür canım bende iyim temizlik yaptım canım cıktı
anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss:KK52::KK52::KK52::KK52:

Valla sadece meg için üzüldüm.
Kırıldığını belirtmiş zaten, 2 kişinin lafıyla falan değil canım, kendi öz irademle yazdım bunları.
Doğrusu dejavuya çok üzüldüm, ama inanın hep aklımdan geçti, biraz kafası dağıldıktan sonra ikna edip geri çağırsak diye.
Ama herkesin kendi tercihi, daha fazla yazmak istemiyorum, birde bu sıkıntı olmasın.

kuzucum meg de yanlış anladı birşeyleri aslında sorunlar bizimle ilgisi yok artık bizlik durum yok dejavumla megim arasında biz kimseye cephe almadık herkesin kendi adına haklılıkları var o nedenle saygı duyarak ortada dengede durmaya çlışıyoruz ordada burdada varız bizim için sorun yokki aşkım sıkma sende canını olaylar göründüğü gibi değil çünkü en iyisi herşeyi zamana bırakmam :KK19::KK19:

almazmıyız hiç gülüm hoşgeldin canımın içi aynı değişiklik yok pardon var adet oluyorummmmmmm geliyolar maleseffffffffff:KK50::KK50::KK52:

gülüm sıkma canını herkes başka topiklerede gidiyo bu toiği dejavu açtı diye bu kadar sıkıntı oldu sanki orayı terkettik hepsinde varız farkı neki boşver sıkmayalım canımızı:KK34::KK54:

eneeem geliyomu kırmızılarrr başladımı kuzumm
içime dogmustu oysaa :KK5::KK5::KK5:

demek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyyyyy ateşli arkadaşımızda gelmiş hoşgelmiş:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:zio

hehe dimek yan yan bakcen bizi korkutcen he vışşşş :KK9::KK9:
biz iyiyiz kuzum çok şükür seni sormalı keyifler nasıl cnmcım :KK48::KK48:

anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss:KK52::KK52::KK52::KK52:

temem kuzumm denk aldık biz ayaklarımızı :KK9::KK9:
ohh ne güzel kuzum ellerine sağlık bende bi ev süpürdüm öyle oturdum buraya :KK9:
dinlen tabı kuzumm okaa iş yapmıssın hem dinlen hem çene çalak :KK9:

geliyo malesef gülüm geliyo:KK52::KK52::KK52:

bananeeeeeeeeeeeee gelmesinleeeeeeeeeeeeeer :KK47::KK47::KK47:
madem geliyo boyun eğcez gari napalım kuzum üzüldüm ama
yapcak bişeyde yok enazından vaktinde geldiler
öbür türlü daha sıkıntılıydı kuzumm demekki hayıt felen işe yaradı
adetini düzene soktu bu açıdan sevincez artık

bananeeeeeeeeeeeee gelmesinleeeeeeeeeeeeeer :KK47::KK47::KK47:
madem geliyo boyun eğcez gari napalım kuzum üzüldüm ama
yapcak bişeyde yok enazından vaktinde geldiler
öbür türlü daha sıkıntılıydı kuzumm demekki hayıt felen işe yaradı
adetini düzene soktu bu açıdan sevincez artık

evet gülüm aynen öyle kırmızılardan ses yokta sancısı mide bulantısı aynı başıma ağrı girdiki eli kulağında damlar oda neyse artık dedğin gibi en azından düzene girdi şükürler olsun burda kimse kalmadı kapatoyrum diğer tarafa geçelim gülüm olurmu:KK19:

evet gülüm aynen öyle kırmızılardan ses yokta sancısı mide bulantısı aynı başıma ağrı girdiki eli kulağında damlar oda neyse artık dedğin gibi en azından düzene girdi şükürler olsun burda kimse kalmadı kapatoyrum diğer tarafa geçelim gülüm olurmu:KK19:

hehe ordan oraya geçiyoruz kuzumm ama kapatmaya gerek yokki ben iki ekranıda açık tutuyorum balımm
belkim moon felen gelir geri :KK34: hadi hayırlısı bakalım kuzumm gelcekse gelsın madem gıcık olsamda elden bişey gelmiyo :KK53:

hehe ordan oraya geçiyoruz kuzumm ama kapatmaya gerek yokki ben iki ekranıda açık tutuyorum balımm
belkim moon felen gelir geri :KK34: hadi hayırlısı bakalım kuzumm gelcekse gelsın madem gıcık olsamda elden bişey gelmiyo :KK53:

tmm gülüm tmm açık kalsın gelirlerse kimse kalmadı diye didimdi:KK19:

çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy:KK31::KK31::KK31:

evet aynen öle kuzucum benim göğüsler çok fenasızlıyo balım yaaa yeşillenmişler bekliyolar midem çok fena kusucam ben yaaa:KK17::KK17:

ah be kuzumm bişeyde yemedin senn şimdi çıkarmanda zor olur
ah kıyamam kuzum ben sanaa :KK50::KK50:
ya yeşillenmede adetden olmazki hamişlikten olur
kuzum ben şu kırmızılar gelmeden ümidimi yitirmiycem

çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy:KK31::KK31::KK31:

eneee kustunmuu rahatlamıssındır birazcıkda olsa kuzumm
istersen az uzan balımm azcık dinlen şöyle kuzum benım :KK48::KK48:

X