Kaldığımız Yerden Her Telden..

nova çok iyi bence cnm elinde başka varmı test tkr yapalım 2 gun sonra :KK34:

ohaaa çüüüüşşş ben 3 lüye du bakem nekaaydı 30 mu neydi ki ikiliden daha fazlası yapılıyo bu testte
idrar ve kanda biçok şeye bakılıyo çok saçmaymış 145 lira yuh yani :KK52::KK52:
bencede 3 lüyü başka yerde yaptır cnm o tavsiye edilen yerde yaptır sonra götürürsün kendı druna
en mantıklısı büle cnmcım

var canım 1 tane daha var glmezse kırmızılar yaparım artıkınnnn:KK19:hayırlısı olsun

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsun balım kociş hamarat anlaşılan .:nazar:

hee hamarat valla benden bin kat iyi özellikle hamur işlerin
bi gün ben buna küsmüştüm neydi hatırlamıyorum sen kalk gece 12 de mutfaga gir kurabıye yap
onuda koyayım bak acayip şaşırmıştım mutlu olmustum hemencık affetmiştim :KK9::KK9:

acıktıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK56::KK56::KK56::KK56:çok güzeller bende istiyorum amaaaa

gelin kuzummm ben kocişe yaptırırım bizde yerük bi güzel hahah :KK9::KK9:

Eklentiler

• $Görüntü0114.jpg
    $Görüntü0114.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görüntü0116.jpg
    $Görüntü0116.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görüntü0117.jpg
    $Görüntü0117.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 46
var canım 1 tane daha var glmezse kırmızılar yaparım artıkınnnn:KK19:hayırlısı olsun

tememm kuzumm onuda hemencık yapmayalım 2 gun sonra yapalım bence kuzumm
boşa gitmesin erken yapıpda ay hadi inşallahhhh vardır bebiişşş :KK16::KK16:

aynenn dejavum aynen benımde burnumda tütüyor yıllarım geçti orda ailem çevrem hep istda
burda güdük gibi kaldım yahu :KK9: buarada benım kocişde eskişehirli sevgili ailesi orda
ama biz görüşmediğimizden gitmiyoruz esk e
çiğbörek yaptıydı kociş hatta fotosunu çekmiştik bulursam ekliyim
buldum :KK9:

bende burada öyle kaldım arkadaş yok pek aileden kimse yok. Kayınvalide kaynpeder okadar. Anaam kocan mı yaptı bu börekleri inanmıyorum kız hakiki çibörek valla. Maşallah ne maharetli kocan varmış yaaa ben ble yapmadım hiç.. Çok şanslısın. Şimdi ama benim canım çekti kocana söyle böreklerden yapıp kızlara göndersin ben burada yerim ayyy hemen bir çibörekçiye gitmem lazım benim işten çıkınca da işim var evde yaa ama bu yapılmaz ki kızım yaa.. Burada müptela oldum ben bu böreğe.

inş meleğim yaa valla ilk bebek benden gelir ne güzel olur yaa şuan sancım haiffledi gibi ama ilaç aldım ya ondanır gülüm bakalım umudum çok az ama olsun:KK52:

Canım herzaman umut olacak. Yarın ilk idrarla testini yapıyorsun oldu mu.

bi gün ben buna küsmüştüm neydi hatırlamıyorum sen kalk gece 12 de mutfaga gir kurabıye yap
onuda koyayım bak acayip şaşırmıştım mutlu olmustum hemencık affetmiştim :KK9::KK9:

off bu ne ya bunu görünce affedilmez mi hiç. El emeği süper yaa sonra da bir güzel yediniz bu güzel yazıyı yanii :KK9:

maşallah ya ne güzel olmuş minişim ehe:)

anammm kim yaptı kızz bunlkarı:KK1:çok romantikkk
tememm kuzumm onuda hemencık yapmayalım 2 gun sonra yapalım bence kuzumm
boşa gitmesin erken yapıpda ay hadi inşallahhhh vardır bebiişşş :KK16::KK16:

heee gülüm inş vardrıda çıkar bakalım artık ne olur valla umudum çok az yani ama rabbim bilir:KK19:

bende burada öyle kaldım arkadaş yok pek aileden kimse yok. Kayınvalide kaynpeder okadar. Anaam kocan mı yaptı bu börekleri inanmıyorum kız hakiki çibörek valla. Maşallah ne maharetli kocan varmış yaaa ben ble yapmadım hiç.. Çok şanslısın. Şimdi ama benim canım çekti kocana söyle böreklerden yapıp kızlara göndersin ben burada yerim ayyy hemen bir çibörekçiye gitmem lazım benim işten çıkınca da işim var evde yaa ama bu yapılmaz ki kızım yaa.. Burada müptela oldum ben bu böreğe.

enee demek canını çektirdim kuzumm temem ben kocişe yaptırır size sepetlerim :KK9::KK9:
evet güzel yapıyp kuzum hamurişlerinde çok iyi bi resim daha koycam ama canınız çeker
hadi son son koyayım bu da kocişten kumpir :KK9:
kuzumm olmadı yarın git ye emii bak çok çekti senın canın içinde kalmasın kuzum
ay neyse kumpiri koymıyım moonda burda hamiş canı çekmesin vazcaydım koymıyım ben :KK56:

enee demek canını çektirdim kuzumm temem ben kocişe yaptırır size sepetlerim :KK9::KK9:
evet güzel yapıyp kuzum hamurişlerinde çok iyi bi resim daha koycam ama canınız çeker
hadi son son koyayım bu da kocişten kumpir :KK9:
kuzumm olmadı yarın git ye emii bak çok çekti senın canın içinde kalmasın kuzum
ay neyse kumpiri koymıyım moonda burda hamiş canı çekmesin vazcaydım koymıyım ben :KK56:

koy bakem koy resmi koymazsan meraktan çatlarım ben hayal ettim bile kumpiri :KK16::KK16::KK16:hadi çabık

öyle tabi gülüm geçsin diyorum cumaya kadar gelmezse yaparım balım erken olur yarın tabi sabredebilirsem :KK37:

off bu ne ya bunu görünce affedilmez mi hiç. El emeği süper yaa sonra da bir güzel yediniz bu güzel yazıyı yanii :KK9:

he valla bide gece yapmıs deli yaa ee affettirmeyide biliyo eşşek sıpası :KK9::KK9:
hee yedik valla kuzum çay yapıp gece gece hüpletmiştik :KK9::KK9:

maşallah ya ne güzel olmuş minişim ehe:)

siz gelin ben yaptırırım kocişe valla hiçde üşenmez ben üşengecmdir
o hiç değil siz yeterki gelin kuzumm :KK48:

anammm kim yaptı kızz bunlkarı:KK1:çok romantikkk

heee gülüm inş vardrıda çıkar bakalım artık ne olur valla umudum çok az yani ama rabbim bilir:KK19:

kociş yaptı kuzumm gönlümü almalık yapmış :KK9:

Eklentiler

• $2011-02-20 19.06.41.jpg
    $2011-02-20 19.06.41.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $2011-02-20 19.17.42.jpg
    $2011-02-20 19.17.42.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 50
he valla bide gece yapmıs deli yaa ee affettirmeyide biliyo eşşek sıpası :KK9::KK9:
hee yedik valla kuzum çay yapıp gece gece hüpletmiştik :KK9::KK9:

siz gelin ben yaptırırım kocişe valla hiçde üşenmez ben üşengecmdir
o hiç değil siz yeterki gelin kuzumm :KK48:

kociş yaptı kuzumm gönlümü almalık yapmış :KK9:

niyekine kırdımı ki seni bak şimdi kızıyorum ama bakkkkkkkkk:KK20::KK20::KK20:

niyekine kırdımı ki seni bak şimdi kızıyorum ama bakkkkkkkkk:KK20::KK20::KK20:

baya vakit oldu neydi hatırlamıyorum ama küsmüştüm kocişe
ama bunu görünce dayanamadım başladım gülmeye deli dedim gece gece bunumu yaptın felen
öyle barışmıştık kuzum :KK9::KK9:

yaaa kumpirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bayılırım ama banane yaaaaaaaaaaaaaaaa:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

temem temem daha resim kalmadı bukaa yeter
hepiciğiniz acıktınız bende dahil olsada yisek kuzumm
dışardakinden daha çok seviyorum kocişin yaptıgını :KK56::KK56:

baya vakit oldu neydi hatırlamıyorum ama küsmüştüm kocişe
ama bunu görünce dayanamadım başladım gülmeye deli dedim gece gece bunumu yaptın felen
öyle barışmıştık kuzum :KK9::KK9:
hıımmm çok güzel olmuş ama valla Allahım bozmasın hiç bir zaman balım :KK19:
temem temem daha resim kalmadı bukaa yeter
hepiciğiniz acıktınız bende dahil olsada yisek kuzumm
dışardakinden daha çok seviyorum kocişin yaptıgını :KK56::KK56:

aynen öyle gülüm vvalla kahvaltıda etmedim ben boşa çay içtim durdum birde havuç yidim şimcik dayanamadım ama görünce:KK56::KK56::KK56:

Ayy nolmuş buraya herkes ayrı gayrı, bende elifi arıyorum, naptı diye merak ediyorum.

kııııııııııııız bu ne kızhazır gibi olmuş aferin ya takdir ettim kocişini allah ağzınızın tadını bozmasın aferin ona:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

amiiiiin kuzumm cümlemizinkini bozmasın rabbimmm :KK16::KK16:
marifetli anacım memnunum ben bu modelden :KK9::KK9:

hıımmm çok güzel olmuş ama valla Allahım bozmasın hiç bir zaman balım :KK19:

aynen öyle gülüm vvalla kahvaltıda etmedim ben boşa çay içtim durdum birde havuç yidim şimcik dayanamadım ama görünce:KK56::KK56::KK56:

amiiiiiiiin kuzummm :KK16::KK16: gel kuzummm ben yaparım sana canımın içii
öyle kuru kuruda çay içilmez kuzumm azcık bişeyler yiyeydin havuçlada olmazkii :KK53:

X