Kaldığımız Yerden Her Telden..

tek lokmada yirim ozaman bende seni
sorma kuzumm aynen öyle valla teftiş muhakkak olur geldıgınde
bide girişir temizliğe bağırır gel bakk buraya bu ne burası felen dıye
kociş zavallım pazar gunu paraladı kendını temızlıkte pazar akşamı yattık kolum agrıyo diyip durdu garibim
demek senın annende benımkinden kuzum zor valla böyle anneler

canım memnun değilsen direk değiştir doktorunu başkası baksın canım güvenmiyorsan ama kabul ederler 3 lüyü başka yerde yaptırtmayı herhalde yaa..

sağolasın balım benim birlikte oolsun gelin hepiniz keşke gülüm keşke ama önce doğu tarafı malesef ama sonra inş istediğimiz yere gidebilirizz

İnşallah gönlünüze göre olur canım.Amaa bence Eskişehir'e gelin bak kıymetini bil kız paylaşılamıyorsun yani

evet hava güzel yaa çok özledim güneşi ve öğle yemeğine giderken artık montta almıyorum iki gündür içi açıldı valla sabah kuş sesleriyle uyanıyorum..

aynen öyle kuzucum şark var inş hayıorlısı olur balım benim sağolasın valla geldi bende cam önündeyim şiödi karşımda masmavi deniz senin yerine bakıyorum aşkım

ohh ne güzel kuzumm denizi çook seviyorum beeen bizim annemlerin evde en üst katta böyle adalar felen gözüküyo
oyy oyy özledim istanbulumuuu
sahilde çekirdek dondurma yemeyii havasını herşeyini özledim valla
sefan olsun kuzumm iyi yapıyosun valla bi elindede çay ohh değmesinler kuzumun keyfine

dejavumm küsüyorum ama valla yazıyorum yoksun görmüyosun beni

Kız yazdım ta biraz önce toplu yazdığımda balım kaymaklım dedm sana, sonra inşallah gelmez kırmızışarın dedim görmedin miii şimdi de yazdım..

dimii ne güzel bu kuş sesleri gerçekten özlemişiz kuzum butün kış kar kıyamet bunalmısız valla
eskişehire gelselerde olur ya ben size ya da siz bana gelırsınız nasılsa yakıncacık hızlı trenle

kızlar bu testte 2. çizgi çımış açıktan böyle ama saatler sonraaa

enee kuzumm belkim var bebişşş
10 dak sonrası kabul edilmiyo ama sen bide erken yaptın yani
kuzum ilaç felen alma bide dikkat et kendıne yorma sakın
2 gün sonra tekrarlarız testi emi kuzum bak bebiş olabılır

Ay İstanbul deme bana burnumda tütüyor ocakta gittim ama soğukta bir yere çıkamadım ya. Of her yerini özledim yaaa..

kızlar bu testte 2. çizgi çımış açıktan böyle ama saatler sonraaa

amanın ne diyon kızz... Ay hsdi inşallah yarın ilk idrarla yap ama sabah kalkar kalkmaz ilk olsun yanii. Kız benim topiğime ilk haberi ver hadi yaaa İnşallahhh

efet ya çibörek ısmarlarım size meşhurdur burada nereleri gezeriz ohhh..

anam görmedim gülüm kusuruma bakma meleğim yaaa

olabiler canımm benimmm.. bakmam kusura ben..

22. sayfaya bak canım benimm valla yazdımmm..
inanıyorum gülüm yemine ne gerek var aşkım benim

bilmiyorumki gülüm nova markayla yaptım aldım elime şimdiki çizgi gölge gibi kabul edilmiyo ama

testin sonucunu bekilyorum cnm ona göre değiştircem yada 3 lüyü başka hastanede yaptırcam ikiliye 145 tl verdim herkes 30 tly yaptırmış ya acıktan açığa kazıklanıyoruz ya

olabilir kız bebiş elifcik hayırlısı sen yarın sabah idrarınla yap oldumu.inşalah hamiledir.....................

Son düzenleme:

aynenn dejavum aynen benımde burnumda tütüyor yıllarım geçti orda ailem çevrem hep istda
burda güdük gibi kaldım yahu buarada benım kocişde eskişehirli sevgili ailesi orda
ama biz görüşmediğimizden gitmiyoruz esk e
çiğbörek yaptıydı kociş hatta fotosunu çekmiştik bulursam ekliyim
buldum

Eklentiler

• $2011-03-06 19.50.48.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $2011-03-06 19.51.27.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $2011-03-06 19.52.00.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $2011-03-06 19.52.14.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 49

inş meleğim yaa valla ilk bebek benden gelir ne güzel olur yaa şuan sancım haiffledi gibi ama ilaç aldım ya ondanır gülüm bakalım umudum çok az ama olsun

inş meleğim yaa valla ilk bebek benden gelir ne güzel olur yaa şuan sancım haiffledi gibi ama ilaç aldım ya ondanır gülüm bakalım umudum çok az ama olsun

aynenn dejavum aynen benımde burnumda tütüyor yıllarım geçti orda ailem çevrem hep istda
burda güdük gibi kaldım yahu buarada benım kocişde eskişehirli sevgili ailesi orda
ama biz görüşmediğimizden gitmiyoruz esk e
çiğbörek yaptıydı kociş hatta fotosunu çekmiştik bulursam ekliyim
buldum

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsun balım kociş hamarat anlaşılan .

acıktıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnçok güzeller bende istiyorum amaaaa

inanıyorum gülüm yemine ne gerek var aşkım benim

bilmiyorumki gülüm nova markayla yaptım aldım elime şimdiki çizgi gölge gibi kabul edilmiyo ama

nova çok iyi bence cnm elinde başka varmı test tkr yapalım 2 gun sonra

ohaaa çüüüüşşş ben 3 lüye du bakem nekaaydı 30 mu neydi ki ikiliden daha fazlası yapılıyo bu testte
idrar ve kanda biçok şeye bakılıyo çok saçmaymış 145 lira yuh yani
bencede 3 lüyü başka yerde yaptır cnm o tavsiye edilen yerde yaptır sonra götürürsün kendı druna
en mantıklısı büle cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…