• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

bugün pazarrr, ve pazargünü kahvaltilari annem cok güzel hazirlar:95:
patates kizartmis mis gibiii, ama yemedim kizlar tuttumm kendimi:21:
veee sofrada nutellada vardi, aslinda nutella hic yemem sevmiyorum cunku ama nedense bugün canim cok cekti.
merak etmeyin nutellada yemedim :21::23:

bugün kahvaltimi söyle yaptim:

2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
yarim dilim light gouda
bolca domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

kahvaltilarim hep ayni oluyor zaten, degisik bisey yok:1:

bu arada, bu sabah tartindim veeeeee 400 gr gitmis kizlar:64: 93.4 kiloyum simdi, su 90i bi geciyimm bayram edecem valla:32:

nutella, helva, reçel tipi kahvaltılıklar bizim eve alınmıyor çok fazla. küçük kardeşim benim gibi tatlı düşmanı olduğundan dibini görmeden bırakmıyor. oda bu yaşta ona çok zararlı. o nedenle ordan yırtıyorum :1: bende kendimi tatlılara karşı tutuyorum artık. annem akşam çay demlemişti içmedim. kahvaltıda kuru gitmediği için mecbur içiliyor. ama keyif için şekersiz çay :37:
Tebrik ederim 400 gr. gitmiş bile. Bende İnşallah verebilirim bu hafta :26:

ben nutella yediiimmm:18: pişmanlık biraz var ama onunda verdiği keyif herseye deger yau ama 6 dan sora bişi yemiorum çok güzel sonuc alıorum..3 günde 71 den bu sabah 69a doru bi yanasma gördüm ondan sımarttım kendimi nutella ile nihoho

tebrikler hem 400 gr hemde nutella ve kızarma gibi azılı iki düşmene karşı yenilmediğin için kocaman alkışş :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

cooook tsk ederim canimmmm:16::16:

nutella, helva, reçel tipi kahvaltılıklar bizim eve alınmıyor çok fazla. küçük kardeşim benim gibi tatlı düşmanı olduğundan dibini görmeden bırakmıyor. oda bu yaşta ona çok zararlı. o nedenle ordan yırtıyorum :1: bende kendimi tatlılara karşı tutuyorum artık. annem akşam çay demlemişti içmedim. kahvaltıda kuru gitmediği için mecbur içiliyor. ama keyif için şekersiz çay :37:
Tebrik ederim 400 gr. gitmiş bile. Bende İnşallah verebilirim bu hafta :26:

bende karsiyim aslinda nutellaya. ama benim erkek kardesim nutellasiz duramiyor:1: kendiside hic kilolu degil masallah, cocuk yiyo yiyo ama kilo almiyor:15:
ben alistim artik sekersiz cay icmeye, az önce sekersiz yesil cayimi yudumladim:1: tsk ederim tatlim, sendede gitmistir umarim:16:

ben nutella yediiimmm:18: pişmanlık biraz var ama onunda verdiği keyif herseye deger yau ama 6 dan sora bişi yemiorum çok güzel sonuc alıorum..3 günde 71 den bu sabah 69a doru bi yanasma gördüm ondan sımarttım kendimi nutella ile nihoho

afiyet olsun canim:16:
evet aksam 6dan sonra bisey yememek cok faydali, ilk günler zor oluyor ama sonra alisiyor insan:1:

markete her gittiğimde nutellaların önünde durup alsammı almasammı diye düşünüyorum elim gidip geliyor ama almıyorum biliyorum alırsam onu 2 gündür gider gelir kaşıklarım:DDD ondan dolayı eve çikolata reçel ve tatlı almıyorum alırsam bitene kadar yiyorum:D

markete her gittiğimde nutellaların önünde durup alsammı almasammı diye düşünüyorum elim gidip geliyor ama almıyorum biliyorum alırsam onu 2 gündür gider gelir kaşıklarım:DDD ondan dolayı eve çikolata reçel ve tatlı almıyorum alırsam bitene kadar yiyorum:D

zaten cogu kisi nutellayi kasikliyorlar ben hic sevmem:1: bu sabah kizarmis ekmek yedim, sicakti daha, üzerine nutella sürüp yiyesim gelmisti ama olmaz diyetdeyiz:1:

keşke nutella diyeti olsa:28: :1:

alemsin kiz:1::1::1:

evett canim günlügüm az önce saat 3te ögle yemegimi yedim.

2 tahta kasigi topalak (bizim yörenin yemegi)
2 catal patlican yemegi (ac degildim aslinda topalak doyuruyor cunku, tadina bakmak icin 2 catal patlican yemegi yedim:1:)

ve su an bir avuc ceviz yiyorum (saclari besliyor kizlar sizde yiyin:1:)

az sonra yesil cayimi yudumlicam:16:

evett canim günlügüm az önce saat 3te ögle yemegimi yedim.

2 tahta kasigi topalak (bizim yörenin yemegi)
2 catal patlican yemegi (ac degildim aslinda topalak doyuruyor cunku, tadina bakmak icin 2 catal patlican yemegi yedim:1:)

ve su an bir avuc ceviz yiyorum (saclari besliyor kizlar sizde yiyin:1:)

az sonra yesil cayimi yudumlicam:16:

bende bugün tam topalak yapıyordumki topalaklarım dağıldıı :)
sizin yöre neresi oluyor

bende bugün tam topalak yapıyordumki topalaklarım dağıldıı :)
sizin yöre neresi oluyor
konya/karaman canim:1: bizimkisi etli degil ama, hamurla yapiliyor..o yüzden sadece 2 tahta kasik topalak yedim :1:

nuttela ben bayılıyorum yaaa...
eve almıyorum,alsam kaşıklarım,gözüm dolapta kalır...:27:

topalak bizimkilerde yapar,sen nerelisin canımcım...

karamanliyim canim, peki ya sen?

ben adanalıyım mersinde oturuyorm çok severim topalağı iyiki dağıldı:D
valla bende bayilirimmmm, keske yapmasaydi annem..:25:

ya ben sırf duş sorunu yüzünden spor yapmak istemiyorum
şu an evimde sıcak su sorunu var
yeni ev aldık mütahitimiz bizi deli etti resmen
kalarüferler henüz çalışmıyor
bir türlü bitiremedi kalorüfer kurulumunu
kalorüfer olmayınca sıcak suda olmuyor
şofbenimde yok henüz onuda alamadık
bugün annemde yıkandık
geçen günde kaynanamda yıkanmıştık
bu hafta kalorüferler yanmazsa o mutahiti.....................
siz anlayyın artık:52::52::52:

bugün annemde yıkandık

alemsin vallahii haftayada gel bizde yıkan:D

bugün annemde yıkandık

haha alemsin valla:9::9: bizede buyrun gelin yikanmaya :D

bugün annemde yıkandık

aaa çok kötü ozaman sıcak su gelene kadar spor olayını ertele canım
benim evimde sobalı sabah erkenden yapıyorum sporu sobayı yakmaya kalksam çok ses olucak kızım kalkıcak diye yakmıyorum
duştan çıkınca buz gibi ev hasta oldum :(((

selam kizlar:3:

bugün kahvalti menümü yaziyim:

2,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
yarim dilim light gouda
domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

yazmaya unutuyorum sürekli, ben sabah kahvaltidan önce ac karna 1-2 bardak su iciyorum metabolizma hizlansin diye, bazen ac karna yesil cay iciyorum sabahlari, yaglari yakiyor cunku:21: (her zaman icemiyorum unutuyorum sürekli, kahvaltimi yaptiktan sonra aklima geliyor)

selam kizlar:3:

bugün kahvalti menümü yaziyim:

2,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
yarim dilim light gouda
domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

yazmaya unutuyorum sürekli, ben sabah kahvaltidan önce ac karna 1-2 bardak su iciyorum metabolizma hizlansin diye, bazen ac karna yesil cay iciyorum sabahlari, yaglari yakiyor cunku:21: (her zaman icemiyorum unutuyorum sürekli, kahvaltimi yaptiktan sonra aklima geliyor)

tatlım menün güzel afiyet olsun:56:
bişey yazacagım ki yeşilçay yağ yakmıyor, hiç bir gıda yağ yakmaz, yağ yakabilmek için aldığın enerjiden fazlasını vermen lazım bu da sporla oluyor ama belki zayıflamaya destek oluyordur boyle desek daha doğru yanlış anlaşılma olmasın

Back
X