• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

selam kizlar:3:

bugün kahvalti menümü yaziyim:

2,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
yarim dilim light gouda
domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

yazmaya unutuyorum sürekli, ben sabah kahvaltidan önce ac karna 1-2 bardak su iciyorum metabolizma hizlansin diye, bazen ac karna yesil cay iciyorum sabahlari, yaglari yakiyor cunku:21: (her zaman icemiyorum unutuyorum sürekli, kahvaltimi yaptiktan sonra aklima geliyor)

Bir ben sevemedim yeşil çayı ama mecburen içicem. bugün gidip alıcam bitti evde.
Bizim evde annem içiyor onu demek ondan zayıf o kadar :))
Şu gouda dediğin ne tatlım peynir mi?
Kahvaltında güzel tatlım. Rutin oldu zaten bizim için.

Bir ben sevemedim yeşil çayı ama mecburen içicem. bugün gidip alıcam bitti evde.

melegim:16:
bende mecburen iciyorum yesil cayi:1:
benimkide bitmisti ama annem sagolsun 2 paketini almis yine:1:
tatlim gouda hollanda peyniri. sari peynir yani. ama ben light olanini yiyorum:1:
türkiyede yok bildigim kadariyla gouda peyniri..

tatlım menün güzel afiyet olsun:56:
bişey yazacagım ki yeşilçay yağ yakmıyor, hiç bir gıda yağ yakmaz, yağ yakabilmek için aldığın enerjiden fazlasını vermen lazım bu da sporla oluyor ama belki zayıflamaya destek oluyordur boyle desek daha doğru yanlış anlaşılma olmasın

tskler tatlim:16:
gercektenmiii, ben onu buralarda biyerde okumustum ama hatirlamiyorum kimin günlügünde:26:
sabah ac karna yesil cay icersen güya yag yakiyormus..söyledigin icin tskler canim :-*
yesil cay zayiflamaya destek oluyor zaten buna eminim:1:
demek ki o kisi yanlis bilgilenmis :S

yeşil çayı bende içemiyordum canm ama içine 2 dilim limon atıyorum çok güzel oluyo tadı istersen dene

sevgili günlügüm :)

biraz önce eve geldim. amcamlara gittim, orda yengem mevye soydu, az mandalina ve elma yedim.
eve geldim yemegimide yedim...2 tabak topalak yemeginden yedim kizlar:25: fakat tabak dolu degildi, az az koydum.
aslinda 1 tane tabak yicektim, ama dayanamadim 2. tabagida yedim:25:
ama bugün baska bisey yemiycem, bu kadar yeter:20:
kuzenimin odasinda 20 dk bisiklet sürdüm:21:

bu aksam sporumuda yapacam insallah:21:

fazla degildir insallah bugün yedigim:25:

özetliyim yinede, yorumlarinizi bekliyorum kizlar:

kahvalti:
2,5 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
1 dilim light gouda peyniri
3 zeytin
domates, salatalik
cok acik sekersiz cay

ara: az mandalina ve elma (amcamlarda) ve 1 tane kuru incir

ögle yemegi:
2 tabak topalak yemegi:25: (tabaklar dolu degildi)

üzülme hayatım. öle olur arada sırada. sen benim dün yediklerimi bir görseydin :)) takma kafana. önemlı olan yarın toparlaman.

tatlım yediklerin çok değil yani sabah iyi yemişsin ki ztn doğru olan da o, o yuzden üzülme
yeşil çaya gelince, yazan arkadaş yanlış yazmamıştır elbette, onun da dayandığı kaynaklar vardır başkası hakkında yorum yapamayacagım. ben herşeyi bilimsel olarak sunmaya, doğru kaynaklardan beslenip size aktarmaya çalışıyorum
sadece bu böyledir deyip yazmanın doğru olmadığını savunuyorum, mutlaka kaynağı belirtilmeli ve nedeni açıklanmalıdır "yeşil çay yağ yakmaya yardımcıdır çünkü..." şeklinde. sadece sınırı belli, kalıp cümleler kurmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, açıklaması mutlaka yapılmalı
sevgiler tatlım:16:
bu arada sen de bnm takip sıramda başlara oturmayı kısa sürede başardın tebrikler belirtmeden edemedim:8:

biraz önce eve geldim. amcamlara gittim, orda yengem mevye soydu, az mandalina ve elma yedim.
eve geldim yemegimide yedim...2 tabak topalak yemeginden yedim kizlar:25: fakat tabak dolu degildi, az az koydum.

kahvalti:
2,5 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates, salatalik
cok acik sekersiz cay

ögle yemegi:

afiyet olsun bencede iyi menün akşam yemeğini erken saatlerde yesek aslında hiç sorun olmaz aslında
herşeyden az az yiyerek ve yavaş yemek çok önemli benim eşim yavaş yiyerek ama herşeyden yiyerek kilo verdi

üzülme hayatım. öle olur arada sırada. sen benim dün yediklerimi bir görseydin :)) takma kafana. önemlı olan yarın toparlaman.

ne yedin gii dün merak ettim, ah bu kacamaklar olmasa:1: yemege dayanamadim valla, ben tencereye bakiyorum tencere bana bakiyor:1:
kalktim yine az koydum yemekten:25: yarin daha cok dikkat ederim artik. pis bogaz ne olacak
annem pasta felan almis kardeslerime, hic yemedim ama:21:

tatlım yediklerin çok değil yani sabah iyi yemişsin ki ztn doğru olan da o, o yuzden üzülme
yeşil çaya gelince, yazan arkadaş yanlış yazmamıştır elbette, onun da dayandığı kaynaklar vardır başkası hakkında yorum yapamayacagım. ben herşeyi bilimsel olarak sunmaya, doğru kaynaklardan beslenip size aktarmaya çalışıyorum
sadece bu böyledir deyip yazmanın doğru olmadığını savunuyorum, mutlaka kaynağı belirtilmeli ve nedeni açıklanmalıdır "yeşil çay yağ yakmaya yardımcıdır çünkü..." şeklinde. sadece sınırı belli, kalıp cümleler kurmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, açıklaması mutlaka yapılmalı
sevgiler tatlım:16:
bu arada sen de bnm takip sıramda başlara oturmayı kısa sürede başardın tebrikler belirtmeden edemedim:8:

anladim tatlim artik bende hep bir aciklama yapmaya calisacam:16:
belki bende yanlis anlamis olabilirim malum türkcem yetmiyor bazen:1::1:
yazan arkadasin günahini almiyim:1:

bu arada takip listende baslarda olmaya cok sevindimmmm:8:
sende benim takip listemde baslardasin unutma :10:

afiyet olsun bencede iyi menün akşam yemeğini erken saatlerde yesek aslında hiç sorun olmaz aslında
herşeyden az az yiyerek ve yavaş yemek çok önemli benim eşim yavaş yiyerek ama herşeyden yiyerek kilo verdi

tsk ederim canim:16:
evet yavas yemek cok önemli
yani 30 defa cignemek zorundaymisiz öyle hemen yemegi lop diye yutmak cok zararliymis:1:
uzun zaman önce annem beni diyetisyene götürmüstü sanirim 14-15 yaslardaydim
diyetisyen öyle demisti bana herseyden ye ama az ve yavas yavas ye:1:
ama o zaman pek umursamiyordum dediklerinden:1:

ne yedin gii dün merak ettim, ah bu kacamaklar olmasa:1: yemege dayanamadim valla, ben tencereye bakiyorum tencere bana bakiyor:1:
kalktim yine az koydum yemekten:25: yarin daha cok dikkat ederim artik. pis bogaz ne olacak
annem pasta felan almis kardeslerime, hic yemedim ama:21:

anladim tatlim artik bende hep bir aciklama yapmaya calisacam:16:
belki bende yanlis anlamis olabilirim malum türkcem yetmiyor bazen:1::1:
yazan arkadasin günahini almiyim:1:

bu arada takip listende baslarda olmaya cok sevindimmmm:8:
sende benim takip listemde baslardasin unutma :10:

tsk ederim canim:16:
evet yavas yemek cok önemli
yani 30 defa cignemek zorundaymisiz öyle hemen yemegi lop diye yutmak cok zararliymis:1:
uzun zaman önce annem beni diyetisyene götürmüstü sanirim 14-15 yaslardaydim
diyetisyen öyle demisti bana herseyden ye ama az ve yavas yavas ye:1:
ama o zaman pek umursamiyordum dediklerinden:1:

evet cnm bak hemen sana geldim:))) iyi anlaştık sanırım da ondan:)))
bu arada bnce kendine haksızlık etme Türkçen gayet güzel, arada eksikler olursa da ben yardımcı olurum sana merak etme
Türkçe konusunda dikkat ediyorsun maşallah:nazar:farkındayım hem gurbette yaşayıp da Türkçesi güzel olanlara çok hayranımdır dilini yaşatabildiği için o yabancı topraklarda, seni de bu konuda tebrik ediyorum:46:

çok çiğnemek gerçekten önemli bu aralar yediklerim kadar çiğnememe de dikkat ediyorum gerçi yavaş yediğim için zaten iyi çiğniyorumdur herhalde ama daha da dikkat eder oldum bu aralar,mesela dikkat edin elma, marul salatası yerken hemen yutamıyorsunuz epey öğütmek için çiğnemek gerekiyor

evet cnm bak hemen sana geldim:))) iyi anlaştık sanırım da ondan:)))
bu arada bnce kendine haksızlık etme Türkçen gayet güzel, arada eksikler olursa da ben yardımcı olurum sana merak etme
Türkçe konusunda dikkat ediyorsun maşallah:nazar:farkındayım hem gurbette yaşayıp da Türkçesi güzel olanlara çok hayranımdır dilini yaşatabildiği için o yabancı topraklarda, seni de bu konuda tebrik ediyorum:46:

çok çiğnemek gerçekten önemli bu aralar yediklerim kadar çiğnememe de dikkat ediyorum gerçi yavaş yediğim için zaten iyi çiğniyorumdur herhalde ama daha da dikkat eder oldum bu aralar,mesela dikkat edin elma, marul salatası yerken hemen yutamıyorsunuz epey öğütmek için çiğnemek gerekiyor

hosgeldin tatlim:16:
evet masallah baya iyi anlasiyoruz:16:
kanim kaynadi hemen sana:23:
cok tsk ederim :) evet yurtdisinda yasayan türklerin cogu türkceyi düzgün konusamiyorlar
cok yazik bence, 2 dil ile büyümek cok güzel bisey cunku:34:
ama beni konusurken duyarsan hafif aksanim var:1:
o kadarida normalmis annem öyle diyor:1:
degisik dilleri cok severim, benim uni bölümümde dil :1:

elma, marul felan yerken gercekten hemen yutamiyor insan evet, baya bi cignemek gerekiyor :)

hosgeldin tatlim:16:
evet masallah baya iyi anlasiyoruz:16:
kanim kaynadi hemen sana:23:
cok tsk ederim :) evet yurtdisinda yasayan türklerin cogu türkceyi düzgün konusamiyorlar
cok yazik bence, 2 dil ile büyümek cok güzel bisey cunku:34:
ama beni konusurken duyarsan hafif aksanim var:1:
o kadarida normalmis annem öyle diyor:1:
degisik dilleri cok severim, benim uni bölümümde dil :1:

elma, marul felan yerken gercekten hemen yutamiyor insan evet, baya bi cignemek gerekiyor :)
evet bn de dilciyim:)
ingilizce 2. dilim
almanca ve fransızca cok az yani kelime ancak bir iki cümle belki
biraz da ispanyolca işte
ich kann night deusch sprechen gut
dogru mu yazdım ondan bile emin değilim

evet bn de dilciyim:)
ingilizce 2. dilim
almanca ve fransızca cok az yani kelime ancak bir iki cümle belki
biraz da ispanyolca işte
ich kann night deusch sprechen gut
dogru mu yazdım ondan bile emin değilim

aaa sendemi dil bölümünde okuyorsunnn süper cok sevindimm :21:
ortak yönümüz var:21:
ich kann nicht gut deutsch sprechen dogrusu canim:16:

kahvalti:
2,5 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates, salatalik
cok acik sekersiz cay

ögle yemegi:

canım bence günü gayet iyi kapaymışın...
2 tabak yemekten sonra bişe yemediysn ,hiç bişe olmaz bence.
erken saate yemişin hem.ekmekte yok.
süper süperrr:nazar:

Back