- Konu Sahibi merakliii_
- #1.301
hmm sagol evolet.. neyse bende becerebilirsem bi deneyim resim eklemeyi..kahveyi içip fincanın resmini çekip yolluyorum.telvesiyle yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm sagol evolet.. neyse bende becerebilirsem bi deneyim resim eklemeyi..kahveyi içip fincanın resmini çekip yolluyorum.telvesiyle yani.
hmm sagol evolet.. neyse bende becerebilirsem bi deneyim resim eklemeyi..[/QUO
yapamazsan anlatırım yıneyerimseniben
Cok sevindim canim ya allah sana ve esine bagislasin yavrunu:)
Hep bir kiz cocugum olsun istemisimdir ama suanda o dedigim biraz zor gibi,biliyorsun biraz sorunlar var,,,Sana hamisken fal bakmistim ya bebekte gamze var demistim varmi gamzeleri cadininopuyorumnanaktan..Tabi koyarsin resim müsait olunca bakarim ben..Papatyami öp yerime benim ama yanagindan degil,boynundan öp ve kokusunu teyzesi icin icine cek:)
bnm niyetime içip bakabilir misin ?? malencim adım fatma annemin adı ayşe doğum tarihimde 24.08.1967 bakarsan çook sevinirim cnm teşekkürler :1hug:
Fatma sana baktim özel mesajlarina bakarsin ...
kafamda biraz kuruyorum :tomato: hastalıkla ilgili gördüğün falda yada hissettğin bir şey var mı cnm ??? teşekkürler :1hug:
malen banada bakarmisin...tabi zahmet vermezsem sana..
Malen ablacım bu erkek kardeşimin falı. Lise 2de okuyor 17 yaşında.Derslere karşı çok ilgisiz bir çocuk. İnşallah güzel bir şeyler çıkmıştır.
herkese merhaba...
uzunca bir süre giremedim buraya,ama malen tebrik ederim elinden geleni fazlasını öyle güzel yapıyorsun ki,ne güzel...
fırsat buldukça bende yardım ederim sana,ama çalıştığım ve çok yorulduğum için çoğu kez giremiyorum nete,malum derste çalışıyorum...ama her fırsatta bende yardımcı olacağım tekrar...
Sevgiler...opuyorumnanaktan
oooo kimler gelmişzemuszemuszemuszemuszemuszemus. nerelerdesinnnn . sen sağlıklı ol yeter. iyice meraklanmıştım bende. iyi senide ara ara görelim burada.yerimsenibenyerimseniben