- 26 Kasım 2009
- 518
- 1
- Konu Sahibi merakliii_
- #1.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malencim bnm falıma da bakabilir msiin acaba foto yükleyemiyorum :tomato: bnm niyetime içip bakabilir misin ??
BELKI DIKKATINIZI CEKER DIYE BIRSEY PAYLASMAK ISTEDIM
Allah Resulü buyuruyor:
"Bir falcıya gidip ona soru soran ve söylediklerini tasdik eden kimse, Muhammed'e indirilen şeyi inkar etmiş olur."
"Yapan veya falcıya başvurup ondan haber soran kişi bizden değildir."
Allah Resulü falcılara gitmeyi kesinlikle yasaklamış ve falcıların cennete giremiyeceklerini bildirmiştir.
bi din konusunda bilgi veren hocaya bu kahve fali konusunda bi bayan soru sordu günahmi diye tv de...hocada su cevabi verdi...öyle eylence amacli bakilirsa..ve kötü birsey söylenmedigi sürece günah deyil dedi...ama bu tür seylerede inanmamak lazim ..öyle eylencesine bakmanin mahsuru yok dedi...bilemicem artik..
zaten sunu söyle böyle yapin demedim ,alan memnun veren memnun .....simdilik ama.....iyi geceler hepinize.....
Tamam canim ister resim ekle ,iki adet yeter,bir fincan resmi birde kapak resmi.yada bana annenin ismini ,dogum tarihini ve kendi ismini özel msj yolu ile yazabilirsin.malencim ağzına sağlık negüzel bakıyosun öyleee.
resim eklesem banada bakarmısın?
malencim mrb..
ben buraya hiç fal için foto koymadım..kahve falı meraklıyısıyım bende burdaki arkadaşlar gibi..çoğunlukla iyi fal bakan insanlar kendilerini hep naza çeker,oflayıp puflar yada artık bakmıcam derler...bayadır bu topikte seni takip ediyorumda karşılıksız,sırf burdaki arkadaşların gönlü olsun diye bidünya kişiye sabırla fal bakıyosun..gerçekten çok şaşırtıyosun beni....ilk defa senin gibi biriyle karşılaştım ve hayranlık duydum..varlığından ve kalbinden dolayı çok teşekkürler..a.s.
Malen ablacım benım epeydir olmuştu baktırmadığım bı bakıversen nolluuyyyyy
Gelelim sana basimin belasiopuyorumnanaktan
Ne oldu neden sinirlendin sen bakayim?
Sevgiline telefonlar geliyor ve sen cok sinir oluyorsun,ama ortada birsey yok,onu rahatsiz eden bir durum bir kisi var....Sor söylesin sana.....
Bir ara bir agiz dalasiniz olmus ama simdi gayet araniz iyi ama senin icten ice kiskancliklarin seni yiyip bitiriyor,bunuda eskisi gibi saniyorsun,kalbini kiracak diye düsünüyorsun ama merak etme bu iyi biri,sana güven vermek icin elinden geleni yapiyor....
2 kisi görüyorum biri kisa esmer poposu büyük bir bayan,bu kiz cok gözüne batar olmus,zaten sagi solu oynuyor gibi,dikkat et agiz dalasina girme...
Bir iise atilacaksin ama kendine güvenmiyorsun,bence güvenmelisin bu firsati kacirma derim ben...
tesekkür ettim ablamolumunekankayizsmilekımkı o esmer kısa koca popoluklava: bu koca popolunun mu gözüne batıyo bı kız.?kimin sağı solu oynuyo?ben karışmıyım mı yani,ağız dalaşına girmiyim?:uhm:
evolet nasil baktiriyosun fala kahve telvesiylenmi yoksa baska sekildemi...