- 5 Şubat 2009
- 977
- 0
- 34
- Konu Sahibi merakliii_
- #1.321
burda fal mı bakılıyoo,gereksizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr sizce burası yeri mi yani,bide ciddi ciddi fotoğraf koymuşsunuz
Kizlar yukaridaki fallardan baska fal bakamayacagim cünkü tatil bitti yarin sinavlarim basliyor....Ara ara girip selam iletirim sizeopuyorumnanaktan
Nezaman biri birseye karsi ciksa sunu anlarim..
Asil fala en hevesli olanlar karsi cikanlardir ki sizde buna dahilsiniz...
Birseyi sevmiyorsaniz neden konuya dahil oluyorsunuz Sayin Tuba?
Sizdemi günah aaaaaaaaaa carpilirsiniz diyeceksiniz?
Biz hayvanmiyiz?
Biz insaniz,bizimde eglenmeye hakkimiz yokmudur?
Burasi yeri degilse,gidip p...rno sitesine karsimi kahvemizi icelim,muhabbetimizi edelim?
Burasi nedir bir bakin?
Kadinlar Kulubu,biz ne yapiyoruz?..kadin kadina muhabbetimizi edip egleniyoruz...
Kizlar yukaridaki fallardan baska fal bakamayacagim cünkü tatil bitti yarin sinavlarim basliyor....Ara ara girip selam iletirim sizeopuyorumnanaktan
sınavlarında başarılar cnm :1hug: opuyorumnanaktan
Böyle bir insana cevap vermeye bile gerek yok bence.
Çok saçma bir iş yaptığı şey.
Bunları yazarak ben de cevap vermiş oldum ama neysee...:1closedeyes:
en hevesli olduğumu hiç sanmıyorum,sadece yaptığınız gülünçç okadar
herkese merhaba...
uzunca bir süre giremedim buraya,ama malen tebrik ederim elinden geleni fazlasını öyle güzel yapıyorsun ki,ne güzel...
fırsat buldukça bende yardım ederim sana,ama çalıştığım ve çok yorulduğum için çoğu kez giremiyorum nete,malum derste çalışıyorum...ama her fırsatta bende yardımcı olacağım tekrar...
Sevgiler...opuyorumnanaktan
yaf malen sen nasıl bıkıp usanmıyosun yaf ,okadar bakılmayı bekleyen fincanlı foto görünce bana fenalık geliyo kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan bende çok imrendim..kahveden nefret ederim ama falıma bakmanıda çok isterim .içip foto koysam bakarmısın?:Saruboceq:
Bosver canim SUSMAK herzaman erdemdir..Bu aralar ne çok milletin gözüne batmaya başladı bu topik... Birşeyler derdim ama malen abla sevmiyo bu tarz tartışmaları onun hatrı için susuyorum.. Bu arada başarılar malen ablaopuyorumnanaktan
Tsk ederim cnm:1hug:Cnm bu bir arkadasimin bakabilirmisin.
Ben de yakin zamanda eklemek istiyorum musait oldugunda bakarsan sevinirim.Gecmis olsun buaradaa.s.
Malencim uygun zamanın olduğunda bakarsan sevinirim.Şimdiden emeğine teşekkürler canım öptüm :)