Aşkıııım seni yerim
Hayır sen alıngan değilsin, ablanda art niyetli değil sadece ablan
LOHUSA. Tüm bu yaptıklarını inan seni ne kadar kıracağını bilmeyerek yapıyor.
Konuna girdiğimde bir an kendi kız kardeşim zannettim
bizde gurbetteyiz ve benimde doğumumda kız kardeşim yanımdaydı.
Bizde kız kardeşimle aramda birbirimize lakap takar öyle sesleniriz ve isimle sesleniyorsak biliriz ki bir kırgınlık var
15-16 günlüktü minik kızım ve ben kardeşimin biberon yıkama süngeriyle bizim kullandığımız kaşığı suya tutup yıkadığını görünce ağlama krizine girmiştim
Regl olmuş benden ped istedi bende de kısa pedlerden var hamilelik boyunca kullanmadığım için gece stoğum yoktu fakat o gece kullanıyor (aynı marka kullanıyoruz) bu olmaz ki ben gece kullanıyorum olmazsa gidip alayım dedi diye ben sana yetemiyorum ben bu kadar kötü birisimiyim diye ağlamıştım ne kadar sakinleştirmeye çalışsada ben yetersizim işte ablalık bile yapamıyorum sana demiştim
Doğuma gideceğim sabahın gecesinde özenerek börek yapmıştım heyecandan uyuyamadığım için börekleri 4.5. gün gördüm biraz kalmıştı. (Minik kızım 10 gün yoğun bakımda kaldı sadece süt sağıyor günde 5 kere 30-35 dk uzaklıktaki hastaneye ziyarete gidip geliyorduk bebeğimi)Akşam yemeği için uğraşmayalım hazır olsun diye kardeşim dışarıdan yemek söylemişti ama ben benim yemeklerimi bile beğenmiyorsunuz işte deyip yine ağlamıştım ve inadına böreklerden yemiştim ağlayarak söylenerek
Şimdi bunları gülerek konuşuyoruz ne olur sende hiç üzülme ve burada ablana yazılan art niyetli yazılara kulak asma gerçekten lohusalık bambaşka bir duygu ve ablan içinde bende olduğu gibi çok zor geçiyor