Konu sahibinin ablasinin ilk mesajda (sonraki mesajlari okumadim) yazildigi kadariyla normal hali boyle degilmis, o sebeple lohusanin kusuruna bakilmaz yazdim.
Evet lohusayim ben diye simarikliktan simarikliklara suruklenenler var, yok değil, onlari da zaten ayirt edersiniz, cunku zaten hep simariktirlar, lohusalik gibi bir bahaneye ihtiyaclari yoktur.
2 lohusalik gecti başımdan, ilkinde onume gelen herkese -esim, annem dahil- gicik olduğum icin suratim asik gezdim ama kimseyi uzmedim icime attim, olay cikarip taskinlik yapmadim, aksine bana karsi taskinlik yapıldi kv tarafindan ona dahi ses etmedim, ama aklimin bir yerine kazindi o yaptıkları o gunden sonra da kendisine sevgim azaldi, su an yok.
Ikinci lohusaligimda yanimda annem dahil kimseyi istemedim, ilk gun haric, cunku yine ayni sey olursa kendimi tutamazdim.
Evet gebelik ve lohusaligi dibine kadar simarikligi icin kullanan, gebeligi fiziksel engellilik boyutunda kullanan manyaklar var ama fikrimin arkasindayim lohusanin kusuruna bakilmaz, cunku depresyonda mi bilemeyiz.