• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı ...

valla k.bakmayin da bazi kadinlarda iyice tembellesti.benimde kucuk bebegim var esim sizinkinden daha erken uyaniyor.ben her sabah kalkar hazirlarim kahvaltisini.kahvalti dedigin nedir ki zeytin peynir yumurta domates falan.bu kadar da erkeklere yuklenmek olmaz.yazik işe gidiyo bu dediklerim en fazla 15 dk surer.sonra yine uyursunuz

Bu ayni cevabi erkeklerede verirmisin? Sonucta calisan kadinlarda var. Hatta hem calisip hem ev isi yapan kadinlarda var. Calismak bir lütüf degil, olmasi gereken birsey. Ve madem kahvalti o kadar basit, bir domates iki zeytinmis, bir zahmet pasa hazretleri kendi yapsinlar.

Calismadigim dönemdede esime asla hafta ici kahvalti hazirlamadim. Asla hazirlamam da. Ben nasil ise gidebiliyorsam, o'da öyle gidebilir, cocugum degil esim o.

Aaa olur mu ya? Ben sabahın köründe hatta hava aydınlanmadan kalkar hazırlarım koçişime çeşit çeşit. Onun midesine giden her şeyi ben yapmalıyım yoksa uyku uyuyamam. :rolleyes:

Ben çalıştığım ve aynı zamanda evden çıktığımız halde durup hazırlamam. Hatta ben hazırlanırken kocam koyar kaplara kahvaltılık. Çok çilekeş kocam çok. :KK70:

:KK70: Aynen yaa
En erken kalkıp en çeşit kahvaltı hazırlayana kupa verilecekmişçesine
bir rekabet havası oluştu konuda :KK73:

Ya adam hakli ama, her erkek eşiyle beraber 1 bardak cay icmek ister. Gece 12de yatsan bile sabah 7de gayet dinç kalkarsin. Alarm duy yada erken saatte kalkan birisinden anne baba abi kardes vs rica edersiniz ararlar sizi... birde eşiniz rica etmiş sizden kahvalti icin bence hazirlamalisiniz..

Ben işe gitmediğim günler kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum. Eşim de geç gidecekse eve hazırlıyorum. Ama kaplara peynir zeytin haşlanmış yumurta söğüş salata koyuyorum ya da sandviç hazırlıyorum götürüyor işyerine.
Ben de işe gideceksem sabah aynısından kendime de hazırlıyorum.

Bazen de eşim yapıyor aynısını.

Bence kadınlar da gocunmamalı ve kahvaltı hazırlamalı. Madem kahvaltı bu kadar basit kocalar hazırlasın dememeliyiz.

Üstelik çalışmayan kadın da evdeki işleri üstlensin bir zahmet. Ev işi ve çocuk bakmak dışarıda çalışmaktan çok daha kolay.

:KK70: Aynen yaa
En erken kalkıp en çeşit kahvaltı hazırlayana kupa verilecekmişçesine
bir rekabet havası oluştu konuda :KK73:

He yılın en iyi kociş kahvaltısı yarışması başlayacak birazdan. Az kaldı kadına tü kaka yapacaklar 'nasıl uyursun nasıl?!' diye.. :skandal:

Annem yıllarca hazırladı kadın artık yoruldu fosur fosur uyuyor. Babam da basbaya hazırlayabiliyormuş aslında. Eli kolu neyim varmış adamın.. :KK70:

Kızlar öyle demeyin, kahvaltı günün en önemli öğünü. Poğaçayla, börekle yapıyordu eşim kahvaltısını, öğlen de dışarıda yiyordu. Dışarıda yiyince üstüne bir de tatlı götürüyordu. O şekilde evlendikten sonra tam 15kilo aldı.

Poğaçayı kesip kepek ekmeğine sandviçle kahvaltı, öğlen de diyetine uygun bir yemek koyunca geri verdi fazlasıyla.

bende esıme her sabah kahvaltı hazırlarım ama esımın asıl istegı doymaktan ziyade sanırım onunla masaya oturmam ıkı sohbet edıp kapıdan operek yolculamamdan dolayı. yerı gelır ıstahı olmaz ama gene beni ister o masada:) ben nasıl ılgı beklıyorsam oda sanırım bunu o sekılde algılıyo. tabı suanda hamıleyım o ıstemıyor kalkmamı.

ha birde mayalı poğaçalar yapıyorum uc bes tane pıknık posetlerıne koyuyorum buzluga atıyorum. istedıgı zaman geceden bı poset cıkartır sabah işte yer.

Back
X