• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı ...

valla k.bakmayin da bazi kadinlarda iyice tembellesti.benimde kucuk bebegim var esim sizinkinden daha erken uyaniyor.ben her sabah kalkar hazirlarim kahvaltisini.kahvalti dedigin nedir ki zeytin peynir yumurta domates falan.bu kadar da erkeklere yuklenmek olmaz.yazik işe gidiyo bu dediklerim en fazla 15 dk surer.sonra yine uyursunuz

İş ortamında öyle kaplarda uygun olmaz.
Akşamdan sandviç hazırla paketleyerek dolaba koy, beyaz peynir, yeşillik, domates, zeytin ezmesi falan koy içine.
Eşin sabah dolaptan alsın çıksın.
İşe gidene kadar ısınır zaten. (Biz böyle yapıyoruz)
Evet önceki cevapta da bu tavsiyeyi begendım

Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya o_O

bir zaman sonra çocuğun okula gitmeye başladığında mecbur o kahvaltıyı hazırlamak zorunda kalacaksın. şimdiden kalk kocana da kahvaltısını hazırla sen de ye o da yesin güne de birlikte başlayın. çalışan eşi evden uğurlamak adama da moral olur. gün içinde uyu ne kadar istiyorsan çocuğun yattıkça.

Eğer çalışmıyorsanız hazırlayın kahvaltı.
Hayat müşterekse adam sabahın köründe işe giderken de müşterek.
sandviç hazırlayın yada
Çıkmadan eline bir tost, termos bardakta bir çay/kahve tamamdır.
Eşim genelde arabada yapıyor kahvaltı.
Bende ona uygun, sandviç, tost, börek +termos kahve şeklinde hazırlıyorum.
Ben aktif çalışıyorken, sabah ondan erken çıkıyordum, benimle uyanır kendine de bana da o hazırlardı kahvaltı.
Şimdi 2buçuk yaş +1 buçuk aylık iki çocukla evdeyim.
Yarım saat kalkıp kahvaltı hazırlamak elime yapışmaz.
Nasıl ki biz küçük şeylerle mutlu hissetmek, değerli hissetmek istiyorsak aynısı erkekler içinde geçerli..

valla k.bakmayin da bazi kadinlarda iyice tembellesti.benimde kucuk bebegim var esim sizinkinden daha erken uyaniyor.ben her sabah kalkar hazirlarim kahvaltisini.kahvalti dedigin nedir ki zeytin peynir yumurta domates falan.bu kadar da erkeklere yuklenmek olmaz.yazik işe gidiyo bu dediklerim en fazla 15 dk surer.sonra yine uyursunuz
Çok haklısın ama bende bundan şikayetçiyim ben genelde de çok iyi bir ev hanımı değilim burda da belli oluyorum

Eğer çalışmıyorsanız hazırlayın kahvaltı.
Hayat müşterekse adam sabahın köründe işe giderken de müşterek.
sandviç hazırlayın yada
Çıkmadan eline bir tost, termos bardakta bir çay/kahve tamamdır.
Eşim genelde arabada yapıyor kahvaltı.
Bende ona uygun, sandviç, tost, börek +termos kahve şeklinde hazırlıyorum.
Ben aktif çalışıyorken, sabah ondan erken çıkıyordum, benimle uyanır kendine de bana da o hazırlardı kahvaltı.
Şimdi 2buçuk +1 buçuk aylık iki çocukla evdeyim.
Yarım saat kalkıp kahvaltı hazırlamak elime yapışmaz.
Nasıl ki biz küçük şeylerle mutlu hissetmek, değerli hissetmek istiyorsak aynısı erkekler içinde geçerli..
Son yazdığınız soğuk su etkisi yaptı doğru o zaman ben erken mi yatayım normalde 12 den önce yatmam

Sabah 6'da çıkıyor eşim evden.
Ben saklama kaplarina hazırlayıp veriyorum. Is yerinde yapiyor.
2 çocuk var 8'e kadar da onların kahvaltısını halledip cikiyorum.
Kimse sabah erkenden kalkıp işe gitmeye bayılmıyor. Sorumluluklarimizin gereğini yapmaliyiz.

Olmaz ama,işyerinde peynir ekmek reçel modunda yapmak istemeyebilir,müsait olmayabilir ortam.
Sandviç hazırlayın. Ben bir dönem hazırlamıştım eşime soğuk sandviç. Peynir,domates,yeşillik,ekmeğin bir tarafına zeytin ezmesi,diğer tarafına kahvaltılık sosla falan gayet güzel oluyor. Arada farklı şeyler ekleyip çıkarabilirsiniz içine.
Yanına bir şişe sıkma portakal suyuyla verebilirsiniz.
Hergün poğaça yenmez adam haklı.
+1

İşe gittiği de gayet geç bi saat. Kalkmaya zorlayın kendınızı, sunduğunuz teklifi hoş karşılayamayabilir yaşı da genç gibi eşinizin. Benim annem yıllarca bize babama kahvaltı hazırladı sabahlar çok erken saatlerde. Ama artk çoğu zaman babam kendi hazırlar yer gider hatta kimi zaman bulaşığnı da yıkar gider. Ama siz gençsiniz. Şimdiden yapmayın böyle, hazırlayın gönderin tekrar yatın en kötü.
Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün

Yakında biz de öyle olacağız sabah kalkıp basit de olsa kahvaltı hazırlamayı, beraber sıcak çaylarımızı içip öyle göndermeyi çok isterim inşallah üşengeçliğime yenik düşmem :)

bir zaman sonra çocuğun okula gitmeye başladığında mecbur o kahvaltıyı hazırlamak zorunda kalacaksın. şimdiden kalk kocana da kahvaltısını hazırla sen de ye o da yesin güne de birlikte başlayın. çalışan eşi evden uğurlamak adama da moral olur. gün içinde uyu ne kadar istiyorsan çocuğun yattıkça.
Haklısın

Son yazdığınız soğuk su etkisi yaptı doğru o zaman ben erken mi yatayım normalde 12 den önce yatmam
Eşlerin aynı saatte yatıp kalkması bana göre ideal olan.
Olur bazen haftada bir, kafa dinlemek için birimizden biri geçe kalır, o normal.
Bazen bir film izleyecek olurum, eşime hitap etmez gece izlerim mesela..
yada o bilgisayar oyunu oynayacaksa gece oynar..
Yapışık değil ama ortak yaşamak önemli.

Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya o_O

Niye komik olsun? Biz eşimle öyle yapıyoruz.
Neden her gün yağlı, mide yakan şeyleri yiyelim ki? Çok da güzel oluyor valla.
Eşin sabah hazırlayamıyorsa akşamdan sen hazırlayıp dolaba koy sabah alıp gitsin. Bölmeli kaplar var bunun için..
Bunu yapan da çok var artık zaten..

Eşlerin aynı saatte yatıp kalkması bana göre ideal olan.
Olur bazen haftada bir, kafa dinlemek için birimizden biri geçe kalır, o normal.
Bazen bir film izleyecek olurum, eşime hitap etmez gece izlerim mesela..
yada o bilgisayar oyunu oynayacaksa gece oynar..
Yapışık değil ama ortak yaşamak önemli.
+1

Bence eşin haklı kahvaltıda bereket vardır önemli olduğu hisseder sizi birbirinize daha çok bağlar..eşin gittikten sonra tekrar uyursun ne olacak bütün gün evdesin zaten

Back
X