- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
merhaba kızlar.
sema yiine iş başında.bu hafta iyisin maşaallah .kütahya sakin anladığım kadarıyla.
gülcüm,eşine kolaylıklar gerçekten, okuduğun bölümde iş sahibi olamamak ne zor... geleceğin mesleği aslında ama o gelecek daha gelmedi galiba...sen de istediğin başarıya ulaşırsın inşallah, bebkle zor olur sana da ama olsun,denemeye değer :) kıyaslamıcaz artık bebişleri söz, biliyorum da işte anne yüreği, hemencik olsun büyüsün konuşsun yanımda yürüsün falan, çok mu şey istiyorum kii
semacım,ramazanda eminim zor oluyodur, azcık kalmış hadi 3 güncük, daha sıra ne zaman gelir bilmem ama :) yakın zamanda gelmez de mi, bende de oluyo öyle canım,tam yazacak oluyorum kalkıyorum başından, olur öyle. tv de kütahyayla ilgili kaza haberi kaçırdım galiba, duymamışım...
burçin, menüyü düşündüysen tamam,yapması kolay artık :)
ben de çok aç olursam , bi ihtimal yerim hepsini de akşam zor, öğlen ve sabah kajvaltısını çok güzel yapıyorum tıka basa o derece :))) bünye meselesi boşver , can boğazdan gelir derler
göknurcum kolay gelsin, bize zaman çabuk geçti gerçekten, sana geçmemiştir de.
umarım her şey yoluna girer semacım,kötü olmuş kardeşine
ayşegül sen ilk mantıyı eşinlerde mi yedin? Cidden ilginç geldi,en güzel,en özel yemeklerden bana göre.Muhtemelen doğumdan önce annesiyle yapmıştır göknur,atmıştır buzluğa.Ben de öyle yapıyorum çünkü,pratik oluyor yemesi :))
günaydınnnn
günlerde yaparız biz de ayşegülcüm.Ama açmasını ben de bilmiyorum.Malzemelerini verip yaptırıyorum birine.Kağan çok seviyor çünkü.hamur-et-yoğurt muhteşem üçlü :))
bugünden itibaren hayatımda hamur ve tatlıya daha az yer vereceğim.Radikal bir karar benim için .Sağlıklı yaşama merhaba
kızlar mantıda ne var ki ya hele malatya usulu... bizde tek tek elde yapılır ama malatyada yapılanı görünce sasırdım. hamuru acıyorlar kıymayı incecık yayıyorlar ustune bi daha hamur sonra bıcakla ufak ufak kesip haşlıyorlar. sogutop yogurt sonrada yağ ile kırmızı pul biberle sos döküyorlar. 5 dk lık iş.
bu arada bugun her seye hayata gıcık oldum. kendime maskeler yaptım durdum:) bugunlerde psg. iyiye gitmiyo da...
evet semacım duyduk biz de,akşam eşim söyledi, maalesef istanbula özel böyle bişey... tadı kaçtı gerçekten, polislere acıyorum, günlerdir evine gidemeyenler varmış, devlet de bi adım atayım demiyor, çoğu bakan,vali anladık dedi, başbakan hala diretiyor, biliyoki halkın yarısı onunla, özgüven tavan adamda o da haklıallah yardım etsin, kısa zamanda bitsin bu olaylar inşallah,tatlıya bağlansın ne diyelim...
burçincim ipin ucunu kaçırma, yemek seçmeden her şeyden yemek çok güzel, ben çok seçerim maalesef...
göknura sorucam unutuyorum 2 seferdir, mantı nasıl mantı kız ikram ettiğin, şu yoğurtlu yağlı olan mı ? o olamaz diye düşündüm çayın yanına ne bileyim aydınlat bakim beni biacemiyim biliyon ben hiç mantı yapmadım hayatımda, ilk yediğimi de eşimin annesigil yapardı ama onlarınki değişik, kocaman oluyor