merabalar...
melihacım, hoşgeldin, kendi evi gibisi yok insanın
çok yolculuk yapmış eşin de, iş için yani yapacak bişey yok...
gülcüm, oh ne güzel öğrenmişsin, o "bazıları" dediğinden biri benim
annem derslerinden geri kalma diye bana iş yaptırmadı hiç, hoş ders de çok çalışmazdım ama derste dinlediğim için evde sadece ödev yapardım, kalan vaktimde oyun oynar, kitap okur ya da boş boş otururdum .) hayatıma saatlerce gece yarısına kadar çalışmdım hiç, uykumdan asla vazgeçmem :) üniversitede mutfağa girdim desem yeridir, annem dedi diye değil ben mutfaktan ve ev işlerinden hiç hoşlanmam, yani karakterim böyle, annem zorlasaydı da yapmayacaktım ev işi. ama hevesli ve becerikli olanlara da çok özenirim, ev hanımı olmak için yaratılmamışım ben
evlendikten sonra öğrendim çoğu şeyi, çevreden göre göre, kısırı bile ilk defa evlendikten sonra yaptım, annemler bilmez, köyde büyüdüğüm için köy işlerinden pasta kek kurabiye yapılmazdı evimizde. bu yönden hiç şanslı değilim. hiç bişeyin tadını bilmeden evde kendim yapmaya alıştım, netten bakıp yaptım hep tarifleri, hala kendimi yetiştirmeye çalışıyorum işte :)
meraba burçin, maraş sıcaklamıştır, burası 3 gündür çok sıcak.
bugün deniz sezonunu açıyoruz
marmariste sakin bi koya gidicez, mangalı da abimden almaya gitti eşim, öğleden sonra gidiyoruz, hadi siz de gelin
dilek mesaj atmış bana , kızı yağmur bütün vaktini aldığı için uğrayamıyormuş topiğe, mart annelerine yazıp çıkıyormuş, iyiymiş yani