- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysegul evet oyle oldu biraz kendimi uyanık sanırdım...:=) yok sosyoloji okuodum bırakıcam sevmedim sınava girdim tekrar açık ö. diyorum adalat yada kamu. aramısda rehberlikçi varsa ii olur aslında .. karar veremiyorum. adaletten hukuk a geciş var dgs düşünüyorum ondan adalet. fikri olan var mııı:)....
meliha memnunoldum. salla ya türkiyede gelin olmak zor batıyı bilmem de bu taraflarda sorumluluk istio çok...insan sonradan fark ediyo...
semacım iyi nöbetleeeer ay inşallah sakin geçmiştir.
senin koca salatayı yapıp sofrayı kuruyor ha, bi maraşlı yapıyor da bi sivaslı niye yapamaıyor bunu kıskandım şu anda benimkine salata yap desem boşver yemeyelim der çıkar işin içinden, hiç yardım etmiyo bana hiç, ne sofrabezini sere ne kaldırır o derce, bazen ben derim de öyle yapar, düşün...
canım ben adliye çalışanıyım, eğer memurluk düşünüyorsan adalet oku, kpss sınavında iyi bi puan alırsan yüksek seçim kurulu, müdür ya da icra müdürlüklerine memur olarak atabilirsin, birde 3 dakika hızlı yazmayı başarırsan bizler gibi zabıt katibi de olursun, dikey geçiş fırsatın var tabiki, hukuk okumak istersen, kamu yönetimi okuyorum bende aöf ten, sayısal ağırlıklı dersler olduğu için zorlanıyorum biraz, sayısalım iyi değil (
öylemi özelde çalışmamı istemiyo esim atan calış diyor. henüz gec değil o buyuk ihtimal olur zaten. kpss sorun deil bana önemli olan okulu bitirmek.atanıncada özel ünide bile hukuk okurum. devlet olmazsa. ben güçlü biriyim istersem yaparım hele iş inada binerse....
sen 2 yıllıktan mı atandın? valla benim de iyi değil de mat 1 yapıorum biraz evlendikten sonra azmettim öğrendim.
mrb kızlar dün esim izinliydi dedesinin bahcesine gittik... kızim için de değisiklik oldu... ona meyveli yogurt yapmak için kara dut topladım kayısı kemirdi... ya neden benimkinin dişi çıkmıyooo... 18.inde 8 .ayı da doluyor.... kuzuni 6.bucuk aylık 2 dişi vardı... sıkıntı oldu içime simdi:)
bu arada 2 gundur kızım dede demeye başladı dedinin ayakları yerden kesiliyo... her seye dede diyor:)
merabaaa nöbet olunca ara vermiyosunuz galiba de mi, yani bu hafta yine çalşışmaya devam... kolay gelsin,neyse ki geçti :)günaydın canlar, nasılsınız? benden dünden kalmayım, haftasonu nöbet olunca bugün pazartesi gibi gelmedi bana, sanki bugün çarşambaymış gibi hissettim
gunaydın kızlar...
aysegulcüm bebekler tek kelimeyle çok sey yüklüyormuş duruma göre yorum işte. benimki de hala dedede bababa diyor zatan o bilinçli değil. anlamsız ama zamanla yüklüyorlar anlamı. korkma yani hepsi aynı seninkinin gelisimide normal bence ki benimki de sürünmüyor. zamanla direkt yuruyormuş. ewt bende duydum dişin geç çıkması iyidir diyorlar.
eşim mekatronik mezunu ama hem askerliğini yapmadı hem de alanında iş bulamadı. atramasıda yok denecek kadar az. o yuzden özel hastanede fiziktedavide çalıştı şimdi de aynı hatanenin ambulans şöförlüğüne geçti. hiç sevmiyo ama macbur işte. joker eleman gibi işte
her işe kosturuyorlar adaleti yokki devletin....
neyse söylenecek çok sey var da ... neyse ben susayım... devlet anlasın:)
merabaaa nöbet olunca ara vermiyosunuz galiba de mi, yani bu hafta yine çalşışmaya devam... kolay gelsin,neyse ki geçti :).
yok canım ya geçmedi ne yazıkki, hala nöbetçi benim, akşamları mesaiden sonra sorumlu benim, ertesi gün mesai saatine kadar, akşam 7-8 gibi çıkıp eve gidiyoruz, sonra da bi iş çıkınca polis-jandarma arayıp haber verince geri adliyeye geliyoruz, bizim nöbet sistemi bir hafta oluyor, işin kötüsü bizim kurumda nöbet bitiminde nöbet izni yok ve de nöbet parasını da kaldırdılar 5 yıl önce (