nanelişeker hoş geldin canım aramıza yenisin sen galiba. biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın. naparsın maraşta?
yağmur şuan salıncağında uyuyor. sabah 5 te kalktı. çok erkenci benim kızım. 20 günden sonra başlamıştı bizimde gaz sorunumuz. çok şükür o zamanlardaki kadar çok değil şimdi. sabaha kadar ağlardı yavrum tabi dayanamaz bende ağlardım. ilaç kar etmezdi. şuan hala rezene kimyon çayı yapıp içiyorum.
nanelişeker... ayy ne güzel olur yazın aydı zamanda gelsenizde görüşsek. ben bir türlü işten fırsat bulup buluşamamıştım kızlarla. haftasonuda çalıştığım için. şimdi evdeyim kızım biraz daha büyüsün evde durmıycam gezicembende bir istikrar sağlayamadım sayfade medcezir gibi bir gelip bir gidiyorum. ondan farketmemişim seni ayşegüle yakınım demişsin sen neredesin canım. napıyosun.
benim bugün doğum iznimin son günü. öğleden sonra rapor için dr ye gidicem. alabilirsem alıcam. arkasından senelik izin sonrasında ücretsiz izin alıcam. 3 ay ne çabuk geçti.
semacım, aynı bölgedeyiz, akdeniz bölgesinden egeye geldim ben de :) kısmet olur da yolunuz muğlaya düşerse beklerim, telefonum var :) bi bahane olmayınca evden kalkıp gitmiyor insan bi yere, ben maraşteyken dilekle bile buluşamadık hiç, o çok yoğun oluyordu. ayy öğretmenlik taslamadım d emi sana canımeşim şikayetçi benim huyumdan bu konuda, bilmeden bişey dersem uyarın beni :))) seni özledik de gel diye ısrar ettim bi süre, sen de kendince haklısın, sıkıntıların var bi sürü, ama biz seni seviyoruz görmeden yapamıyoruz
of bugün ne pişireceğimi bilemedim, evde et namına bişey yok, yoğurt da yok... onlar olmayınca yapacak bişey bulamadım,sebze yemiyo bizimki, börek yaptım, yoğurt çorbası salladım yanına bi de, kel alakaçorbayı nil için yapcaktım, yapmışken çok yapayım dedim, ordan çıktı :)
merhaba kızlar... nilin gözleri sorunlu, alerji olduğunu söyledi dr, demin göz dr una gitmiştim, kırmızı gözleri,kaşıyo sürekli,3 gecedir uyuyamıyor doğru dürüst yavrum. inşallh alerjiktir sadece. benim kornea hastalığım var,ondA DA OLMASIN TEK DUAM BU...damla kullanıcaz gene..
Eşim sağolsun evi silmiş.İyi adam
ayşegülcüm son sayfayı okuyup yazmıştım, burçin geçmiş olsun diye yazmış, ne olmuş ki diyerek geçmişi okumaya geçtim, canım geçmiş olsun minik prensese, inşaallah sıkıntılı bi durum yoktur. polen alerjisidir belkide. ya da konjektivit diye bi göz rahatsızlığı var, güneşe çıkınca gözler kaşınıyor, kızarıyor, sulanmaya başlıyor, öyle bişey mi acaba. bende var o rahatsızlık güneş gözlüğü olmadan çıkamıyorum, gözlük olunca sıkıntı yaşamıyorum ama niyeyse gözlük olmayınca sıkıntım artıyor. tam olarak bi tedavisi de varmı bilmiyorum. inş Nil'in geçici bir durumdur.
teşekkür ederim burçin ve sema...konjekli bişey semacım, atopik yazıyo başında bi de teşhis bölümünde. alerji dedi dr ama benim korneam inceliyor gitgide, diyabetten değil yani, allaha şükür diyabet henüz hiç bi organıma zarar vermedi, az çok dikkat etmeye çalışıyorum. gözümdeki sorun diyabetten çoook daha önemli ve tehlileki, nakil demişti dr,son safhadayım ama nakil garantili değil. kızımın da aynı sorunları yaşamasından korkuyorum, bana da küçüklüğümdne beri alerji dedi dr lar da bu hastalıkla karışıyormuş çok, sürekli kaşırdım ben de, sabah gözlerim çapaklarla kapanmış uyanırdım, açamazdım yıkamadan. kızım da gece boyunca oğuşturuyo gözlerini, ağlıyor açamıyor, yanıyor tabibirazcık azalmış bugün ama damlayı sürekli kullanamayız, geçer inşallah tekrar etmez..güneş gözlüğü takabiliyosa taksın dedi dr ama takmaz ki çok küçük daha, neye alerjisi olduğu da belli değil, güneş,toz,polen herşey olabilirmiş...
burçin kolay gelsin, yoğunsun yine her zamanki gibi, böyle koca herkesin başınasofra bezini bile kaldırmayan, içtiği meyve suyun bardağını koltuğun üstünde bırakan günlerce de almayan benim gibi kocan olsa napcaksın, çıldırırsın sen kocalar öyle semacım, ben evdeyim ya şimdi hep, hiiiç bişeye dokunmuyor, ev kadınıyım yani tamamen onun gözünde, kocam eskiden böyle değildi, nolduysa nil doğduktan sonraki olaylardan sonra oldu
merhaba kızlar herkes iyi şükür diyip dedikoduma başlıyım :)dilekcim teşekkür ederim bebek için.mart annelerine uğrayıp çıkma bizede slm de öyle çık olurmu.kalabalık olmak güzel.:)ben cumartesi gününden beri misafirle uğraşıyorum şükür bitti gibi.e dorukta malum zaten :)
çıtır ayşegül :) ,doruğun gözyaşı kanallrı kuruydu anlatmıştım masajl açılır dediler ama olmadı.onunda öyle kötü gözleri birde görmüyor zaten :)bu hafta drye gideceğiz bizde ne yapacakalr bilmiyorum rtık.ozaman küçük bir operasyon demişti ama inşl öle olmaz.nilede geçmiş olsun.şimdi nasıl peki.deniz sezonuz hayırlı olsun nil naptı peki suyla arası iyimi.
bu arada hem misafir hem hastanneyle uğraştım oyüzdende giremedim pek.ayhan beey bey diyorum gıcığa hala :)doruk durmyınc tavana salıncak kurmuştuk sen çocuğun ayağını sıkıştır nasıl sıkıştırdıysa artık banada söyleme kızarmmışm diye .4 gündür falan doruk bir ağlıyor biryeri yırtılmış gibi drye götürdüm biryeri kırıldı bunun sanırım çok ağlıyor diye dr güldü gazlı bebek öyle ağlar diye yolladı.neyse eve geldm.zaytinyağınıısıttım sürüyüm bari dinlensin dedim.ayağının altına sürdüm bir ağlamay a başladı çocukta ses gitti ben yine gazı diye kucağımda karnını tutuyorum :)sonra annem kızım ayağından ağlıyor bu çocuk dedi.bir inceledikki en küçük parmağı resmen morarmış ve şişmiş başparmağı kadar olmuş.hemen drye gitik neyse kremle hafifledi şükür.dr nereye sıkıştırdınız bebeğin ayağını diyince ortaya çıktı :):)tabii sıkıştırınca itiraf etti .vicdansız herif.biraz küsüz muhteremle.nasıl dayandıysa pis.daha iyişeyler diyecemde banlanırım diye diyemiyorum.
buarada dorruk nezaman görmeye bşlıyacak.elimizi takip edincemi anlyacağız gördüğünü.
semacım sen nasılsın cnm??
kızlar bugün yiğit benim parfümü almış gözüne sıkmış iki gözü birden maholmuş çok korktum yarım saat kadar hiç açamadı gözünü ilk açtığındada kıpkırmızı çok kötüdü bol suyla yıkadım hemen doktoru aradım damla söyledi onu kullandım çok şükür iyi şimdi ama akşamdan beridirde ishal olmuş çok ateşli geldimi üst üste gelir ya öyle oldu sabahtan beri onla uğraştık yeni uyudu inşallah sabaha iyi uyanır biraz daha ben yatıyım artık görüşürüz inşaallah tekrar...
ben kütahyadayım canım, eşim kahramanmaraşlı. ailesi orada olunca haliyle izin dönemlerimiz de orada geçiyor. hayatımın en zor geçen 15 günü oluyor benim için. hiç gitmesek diyorum ama işte o da ailesini görmek istiyor. beni istemedi kayınvalide, hala da bunu sürdürüyor. aslında kayınvalidenin pek sesi çıkmıyor, kendini iyi gösteriyor, ama ablaları ve kız kardeşleri her türlü psikolojik baskıyı uyguluyorlar bana. çok üzülüyorum, nasıl davranacağımı da şaşırdım iyice.
ben kamuda memurum canım, eşimde burdaki bi hastanede çalışıyor, özel sektörde. ayşegül muğlada olunca bana yakına geldi yazdım, yakın ama ne buraya gelebiliyor, ne ben oraya gidebiliyorum. bereket burası var, hiç olmazsa birbirimizden haberdar oluyoruz. sen maraşlı mıydın, bak bende kaçırmışım seninle tanıştığımız kısmı :44:
semacım, aynı bölgedeyiz, akdeniz bölgesinden egeye geldim ben de :) kısmet olur da yolunuz muğlaya düşerse beklerim, telefonum var :) bi bahane olmayınca evden kalkıp gitmiyor insan bi yere, ben maraşteyken dilekle bile buluşamadık hiç, o çok yoğun oluyordu. ayy öğretmenlik taslamadım d emi sana canımeşim şikayetçi benim huyumdan bu konuda, bilmeden bişey dersem uyarın beni :))) seni özledik de gel diye ısrar ettim bi süre, sen de kendince haklısın, sıkıntıların var bi sürü, ama biz seni seviyoruz görmeden yapamıyoruz
of bugün ne pişireceğimi bilemedim, evde et namına bişey yok, yoğurt da yok... onlar olmayınca yapacak bişey bulamadım,sebze yemiyo bizimki, börek yaptım, yoğurt çorbası salladım yanına bi de, kel alakaçorbayı nil için yapcaktım, yapmışken çok yapayım dedim, ordan çıktı :)
ah canım ya k.valde k.pedr lafını hiç açma. ben artık gemileri yaktım. konuşmuyorum 2 aydır. 5 senelik evliyim sürekli laf söyleyip duruyorlardı artık dayanamadım ağzıma geleni saydım kapadım telefonu ogün bugündür konuşmuyorum. kandillerde eşim konuşucakmısın diyor bende eşimi tersliyorum. 5 senedir çektiğim yeter oda biliyor ama anası babası sonuçta. bana saygıları yok ne giydiklerimi eleştirmedikleri kaldı ne de yaptıklarımı. 2 sene önce bir araba aldık. k.pdr söylenip duruyor. kendisine sormamış eşim benim istediğim arabayı almış karısının aklına gitmiş.. ona göre düşünün yani. hepsi aynı halt al birini vur ötekine Allah islah etsin onları. eşime diyorum sen benim 5 yıllık kocamsın ben senin hatrına sustum. onlarım 35 yıllık oğullarısın onların susması gerekirken her halta karışıyorlar birazda onlar seni düşünsünde sussunlar. bir de k. vld beni amcamlarda görmüştü beyenmiş. amcamın çocukları aracı oldu tanıştırdı bizi. yani görücü usulü gibi. k.vld söyledim. madem beni eleştirip duruyorsunuz gelip istemeseydiniz. annemler k.vld. aynı şehirde gidince gitmiycemde diğer tarafa.
ben çok sviyorum senin orumlarını okumayı çıtırım. çok güzel yazıyor. aynen devam