Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakında metres gelir zaten. onlar daha dişli oluyor. dalaşir eglenirsinNe alaka..Kaos benim için bir yaşam stili aksjjkddkke eski eşi bana zevk vermiyor fazla pasif kalıyor yanımda bana biraz daha dişli bişey lazım o benim için çerez
Anlayışla karşılar bence o da bu yollardan geçmişyakında metres gelir zaten. onlar daha dişli oluyor. dalaşir eglenirsin
Ne alaka..Kaos benim için bir yaşam stili aksjjkddkke eski eşi bana zevk vermiyor fazla pasif kalıyor yanımda bana biraz daha dişli bişey lazım o benim için çerez
İstediğin kadar beğenmedim atabilirsin denizde bir kum tanesi
O gün bıraktıYakinda seninle ugrasmayi birakir
Valla ne zaman oldu şöyle yaman bişey gelmedi daha. Gelen de afyon maden suyu gibi tatsız tuzsuz.yakında metres gelir zaten. onlar daha dişli oluyor. dalaşir eglenirsin
Valla ne zaman oldu şöyle yaman bişey gelmedi daha. Gelen de afyon maden suyu gibi tatsız tuzsuz.
Allahın sopası yok işte ayda yılda bir birliktelik sadece sarhoşken yaşıyorlarmış eski eşiyle. şimdi konu sahibi de içip içip birlikte olur hdfjdhgdjgjhgAz önce konu sahibinin bdv de konusunu okudum. Ağustos ayında açmış. Problemli bir birliktelikti. Eski eşini döven söven biriyle birlikteydi. Bana da yaparmı diye sormuş. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba. Ne ara eşi olmuşta, cinsellikten soğumuş üstelik.
bibi şimdi bana sardı galiba ahdhsfhshfhdhfO gün bıraktı
Yapar öyle şeyler canı sıkılıyorbibi şimdi bana sardı galiba ahdhsfhshfhdhf
Doktora gidin, sızlama kaşıntı mantardan olabilir muhtemelen. Her zaman libido yüksek olacak diye bir şey yokki. Benim bile bazen düşüyor libidom moralim bozuk olunca özellikle, evlilik öncesinde de sex yapıyormuşsunuz sorun yokmuş. Aranızdaki iletişim ile ilgili de olabilir sorunHerkese merhaba iyi akşamlar,eşimle yaklaşık iki senedir beraber yaşıyoruz daha çok yeni evlendik ama onun öncesinde de cinselliğimiz vardı başlarda gayet güzeldi sorun yoktu ama sonra sonra aramız bozuldukça bende isteksizlik başladı ve resmen kaçıyorum ilişkiden sürekli bahane üretiyorum canım yanıyor ve nedense beraber olduktan sonra kaşınma geliyor bi sızlama oluyor aylardır bu durum böyle şuanda ayda bir anca yanaşıyorum bu durumdan çok şikayetçi bu durumda olan var mı ? Ne zaman geçiyor bu isteksizlik ? Normalde libidom çok yüksektir ama bu durum nasıl düzeliyor ?