Eşime karşı isteksiz oluşum ve asla cinsellik istemem

Az önce konu sahibinin bdv de konusunu okudum. Ağustos ayında açmış. Problemli bir birliktelikti. Eski eşini döven söven biriyle birlikteydi. Bana da yaparmı diye sormuş. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba. Ne ara eşi olmuşta, cinsellikten soğumuş üstelik.

Az önce konu sahibinin bdv de konusunu okudum. Ağustos ayında açmış. Problemli bir birliktelikti. Eski eşini döven söven biriyle birlikteydi. Bana da yaparmı diye sormuş. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba. Ne ara eşi olmuşta, cinsellikten soğumuş üstelik.
Allahın sopası yok işte ayda yılda bir birliktelik sadece sarhoşken yaşıyorlarmış eski eşiyle. şimdi konu sahibi de içip içip birlikte olur hdfjdhgdjgjhg

İsteksizlik konularında birinin yorumunu okumuştum bir kez "kocam uyurken bana değince bile heyecanlanıyorum" tarzında bişeydi o günden sonra kocama bakış açım değişti 😂 eşinizi sevmiyorsanız veya problemleriniz varsa cinsellikte direkt etkilenir. Önce başka problemleri çözmeniz gerek

Ayy bende tam bu konu üzerine yazacaktım. Benim durumum daha farklı ben 8 senedir evliyim iki çocuğum var biri daha yeni oldu. Ama çok uzun süredir ilişki yaşamak istemiyorum. Eşim bu konuda çok istekli bıraksam her zaman olacak ama ben resmen bittim ödüm kopuyor isteyecek diye sevgim falan da var ama iş oraya gelince gözümde bcüyüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım

Herkese merhaba iyi akşamlar,eşimle yaklaşık iki senedir beraber yaşıyoruz daha çok yeni evlendik ama onun öncesinde de cinselliğimiz vardı başlarda gayet güzeldi sorun yoktu ama sonra sonra aramız bozuldukça bende isteksizlik başladı ve resmen kaçıyorum ilişkiden sürekli bahane üretiyorum canım yanıyor ve nedense beraber olduktan sonra kaşınma geliyor bi sızlama oluyor aylardır bu durum böyle şuanda ayda bir anca yanaşıyorum bu durumdan çok şikayetçi bu durumda olan var mı ? Ne zaman geçiyor bu isteksizlik ? Normalde libidom çok yüksektir ama bu durum nasıl düzeliyor ?
Doktora gidin, sızlama kaşıntı mantardan olabilir muhtemelen. Her zaman libido yüksek olacak diye bir şey yokki. Benim bile bazen düşüyor libidom moralim bozuk olunca özellikle, evlilik öncesinde de sex yapıyormuşsunuz sorun yokmuş. Aranızdaki iletişim ile ilgili de olabilir sorun

X