Merhaba kızlar, geçen yıl kan verdim, doktorun tavırları ve çölyak pozitif teşhisi

Merhaba bende glütensiz beslenmek istiyorum neleri çıkardınız besinlerinizden bana bilgi verebilir misiniz acaba ben ekmek makarna felan yiyince dünyaları yemiş gibi şişiyorum korkunç oluyor göbeğim böyle kısır gibi şeyler de yiyemiyorum
Ünlü gıdalar, tahıl ,hazır paketli yiyecekler marketteki glutensiz yiyecekler şekerli hersey yasak bunlari yedikten sonra 6 7 aylık hamile gibi şişer göbek dünyaları yemiş gibi taş oturur ishal olur ve en önemlisi algı kapanıyor başıma ağırlık çöküyor

Adam değil kadın doktordu. Bazı doktorlar hani sırf para kazanmak için abartıp bir şeyler söyler ya. Ondan acaba çölyak ve gebelik, düşük konusunda abarttı mi diye düşündüm. Biyopsi yaptıran var mı ? Korkuyorum bu konuda.
Parayla ne ilgisi var ki çölyak pozitif çıkmış zaten kesinleştirmeye çalışıyor doktor baba gayet normal geldi

Ünlü gıdalar, tahıl ,hazır paketli yiyecekler marketteki glutensiz yiyecekler şekerli hersey yasak bunlari yedikten sonra 6 7 aylık hamile gibi şişer göbek dünyaları yemiş gibi taş oturur ishal olur ve en önemlisi algı kapanıyor başıma ağırlık çöküyor
Ay aynen karnım öyle oluyor ishal durumu yok tam tersi afedersiniz korkunç bir kabızlık çekiyorum ama karnım fena şişiyor zaten biraz kilo var teşekkür ederim bilgi için

X