mrb kızlar dün esim izinliydi dedesinin bahcesine gittik... kızim için de değisiklik oldu... ona meyveli yogurt yapmak için kara dut topladım kayısı kemirdi... ya neden benimkinin dişi çıkmıyooo... 18.inde 8 .ayı da doluyor.... kuzuni 6.bucuk aylık 2 dişi vardı... sıkıntı oldu içime simdi:)
bu arada 2 gundur kızım dede demeye başladı dedinin ayakları yerden kesiliyo... her seye dede diyor:)
ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı dişler olur denir,doğru mu bilmem :) ay benimki de herşeyin gerisinden geliyor,kıyaslamıyım diyorum, kıyaslıyorum maalesef... arkadaşımın kızı benimkinden 1 hafta geri, maşallah yapamadığı yok
anne baba meme amca gel diyebiliyomuş, inanamadım, bi de eliyle gel gel yapmayı öğretmişler, benim kıza uğraşıyorum, sürekli anne baba mama diyorum ama nedense hiiiç bi tepkisi yok. seninki gene dede diyebiliyo şükret
benimki dededede diyor sadece,anlamsız yani :) beklemekten başka çare yok, emeklemiyor,sıralamıyor,tay tay yapmıyor, nolcak bu bebeğin hali :44:normaldir inşallah, yaşıtlarına bakınca çok geride...eşin ne iş yapıyor gül bu arada ? adalaet bölümünün öne çıkan bi bölüm olduğunu biliyorum sadece, başka bilgim yok :) göreve başlayınca elimi eteğimi çektim bu işlerden, öğrencilerim de küçük olunca, öyle çok mesleki yönlendirme yapmıyoruz...başaracağına eminim, istediğin bölüm olsun da gerisi gelir...
melihacım sağol, düşüyomuş bebekler genelde, maalesef başıma gelmez derken...ay melihacım demek öyle dediler ha
ne deni,r ki, bu nasıl rahatlıktır anlamıyorum, ne demek herkes arabaylşa doğmadı, ona bakarsan herkes böyle bi kardeşle de doğmadı,sen böyle bi kayınla doğmadın o nolcak ??? allahım sabır versin, size de yardım etsin, dönüşünüz de bi rezalet olmuş, bazen eşlere iyi oluyor böyle aile darbesi, yoksa gözleri kör gibi göremiyolar olan biteni, yine de hiç böyle olmasaydı.
(( yiğitle gökçe iyileşmiştir inşallah
semacım,seninkiler de bizimkilerin kafasından, kv de bana demişti " ben seni hizmet et diye aldım,niye alayım zaten" demez mi, hamileydim maraştaydımo zaman. ben oğluna eş geldim, ne alaka dedim, "yaaa bizde böyle "dedi ağzını ayıra ayıra, bend e bizde öyle değil,biz rahat büyüdük dedim, sustu kaldı. ay hiç gelemem bu saatten sonra, allahım uzak tutsun benden, mutlu etsin sağlıkl etsin onu, ömrünü uzatsın ama bana bulaşmasın.
biz köydeydik bugün, kızım civciv sevdi, annem tutuverdi, nil de tüylerini tuttu
öpüyorum hepinizi