bende kendime öyle cesaret veriyorum o kadar zor bişey olsa bir doğuran bir daha doğurmaz demi
oh ne güzelafiyet olsun tatlıma...
yağmur, annesi gibi dengesizbigün hareketli bi gün sakin elim karnımda bekliyorum neden hareket etmiyor diye...Bazı arkadaşlarım hep aynı saatte hareket ettiğini söylüyor bebeklerinin ve anne karnında nasılsa doğuncada öyle olurmuş. benim kızımın bir gününü bir gününü tutmuyor.
günaydın kızlar
hava güzel olsa bebek arabasıyla gezerdik ama çok kötü maalesef
hamileliğin son ayı ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun zaten.Allah kavuştursun sizi de dilekçim
sağol teyzesi...
ben de öyle derdim kendime, en cahilinden en ünlüsüne, en zengininden en fakirine herkes doğuruyor noluyo ki, ben de yaparım derdim, gerçekten öyle. kadın ne pozisyonda olursa olsn kadın işte, görevlerimiz aynı...
genelde akşamları hareketli olurmuş bebişler, benimki de akşam hareket ederdi ve sabahları. dr demişti, bazen hissetmiyorum dediğimde, akşam yemeğinden sonra sırt üstü yat yarım saat,hareket eder demişti
burda hava güzel şimdilik, her an yağmur başlayabilir ama...
veee en son bana gelince dün yine hamamdaydım bu defa Bahçepalastaydım.Ama hiçç hoş değildi bit pazarı gibiydi.Tüm k.maraş hamama gelmiş yıkanmaya hiççç hoşuma gitmedi bir daha gitmem oraya kimseyede tavsiye etmem.Bir kurnada 7 kişi olurmuiğrenççççççç ti
iyi akşamlar kızlar...
ayyyy eskisi kadar aktif diilim ne yazıkki iki çocuk başka oluyomuş zorlanıyo insan bide bebek görmeye gelen giden çok oluyo hergün ev temizle misafir gelsin akşm zor atıyom kendimi yatağa daha dün yaklaşık 30 kişilik bi misafir gurubum vardı artık ayakta duramıyodum ..
ilknur gecen akşam aynı şeyi ben yaşadım dedimki epeydir giremiyorum oturdum yazdım da yazdım tam gönderdim amannnnn demezmi kullanıcı adı gir valla sinirim bozulduoyyy ne güzel üçüncüyü düşünüyosun inşallah sağlıkla olur...
ayşegülcüm nil nasıl oturabiliyomu artık??
burçincim sende durum nasıl iki çocuklu olarak hayat nasıl gidiyor kaan okula gidiyomu yani kreşe??
göknurcum sen nasılsın?? gökçenin tiroidini sormuşsun cnm kontrollere devam ediyorum 25 mg oldun en son 50 mg ile başlamıştık önce 37.5 oldu şimdide 25 bakalım inşallah böyle böyle kullanmaya gerek kalmaz zamanla diye dua ediyorum rabbim başka dert vermesin inşallah senin hakkı nasıl??
dilekcim artık sonuna gelmişsin tabi ağırlaşır insan son günlerde ama bence bu günlerde biraz sinema ya tiyatroya falan git bebekten sonra epey ara veriyo insan böyle şeylere kafan rahatken bebiş karnındayken git gidebildiğince ben şimdi çok istiyorum ama bırakamıyorum emdiği için artık 6 aylık olupta bensiz bi kaç saat idare edebilince giderim inşallah
günaydınnnnnn
melihacım 2 çocuk cidden zor oluyor,derlerdi de doğruymuş.Emdiği için ben de çok rahat gezemiyorum,ama yine de çıkıyorum işte.Kağan kreşe gidiyor,tam zamanında doğmuş kerem,yani aradaki yaş farkı çok iyi,yaşayınca fark ediyorum.Okuluna gidiyor,kendi yiyor,kendi uyuyor,kıyafetlerini değişebiliyor,beni çok yormuyor yani.Ama hırçınlaştı biraz,onu da hoş görmek gerek,ne de olsa kuma geldi üstüne.
günaydınnnnnn
melihacım 2 çocuk cidden zor oluyor,derlerdi de doğruymuş.Emdiği için ben de çok rahat gezemiyorum,ama yine de çıkıyorum işte.Kağan kreşe gidiyor,tam zamanında doğmuş kerem,yani aradaki yaş farkı çok iyi,yaşayınca fark ediyorum.Okuluna gidiyor,kendi yiyor,kendi uyuyor,kıyafetlerini değişebiliyor,beni çok yormuyor yani.Ama hırçınlaştı biraz,onu da hoş görmek gerek,ne de olsa kuma geldi üstüne.
kuma güzelmiş :))) kaç yaş olmuştu aralarında burçin, 4 yaş mı ? iyi olmuş o zaman, yükün iki katına çıkmaz en azından.
dilekcim sırt üstü yatma zaten,dr önermiyor, tercihen sola, ama sağa da yatabilirsin, sırt üstü kalbi zorluyor ve bebeğe giden kan akışında sıkıntı oluyormui, biliyosundur belkisadece bebek hareketi yok diye panikleyen annelere tavsiyeydi o akşam yemeğinden sonra, öyle yatması çok zorluyo insanı dediin gibi son aylarda...
4.5 yaş var aralarında ayşegülcüm.Tavsiye edilir ikinciyi düşünüyorsan:)
Ben soluma yatmaktan gamzemin yanında derin bir çizgi oluştu ve öylece kaldı maalesef,oğluş gelişsin diye yatmıştım ama keşke dönüşümlü yatsaydım.Zaten kırışıklıklar da başladı,yolu yarılamaya ne kald şunun şurasında
anaa o sebepten mi oldu eminmisin, garip...4.5 yaş var aralarında ayşegülcüm.Tavsiye edilir ikinciyi düşünüyorsan:)
Ben soluma yatmaktan gamzemin yanında derin bir çizgi oluştu ve öylece kaldı maalesef,oğluş gelişsin diye yatmıştım ama keşke dönüşümlü yatsaydım.Zaten kırışıklıklar da başladı,yolu yarılamaya ne kald şunun şurasında
ay allahım ya eğişlmek kalkmak ne büyük meziyetmiş de miee kolay değil tabi canım bütün ilgi kendindeyken şimdi birde ne kadar sevsede ortağı var. geçen hastanedeyken dr. odasından bir anneyle 5 yaşlarında bir kız çıktı ( kadın doğumcu) kız hopluyo zıplıyo elinde kardeşinin ultrason sonucu, eşim dedi bak kardeşini nasıl seviyor. o sırada annesi sekretere bi şey sormak için öne geçti, kız bir elinde ultrason sonucu diğer elini yumruk yaptı kağıda doğru vurdu. ben nasıl güldüm ama eşime bak dedim sıpaya şimdiden neler yapıyo
sorma canım zaten napsam batıyor oturmam kalkmam bile zorlaştı. geçen bilgisayarı açayım dedim ( bilg koltuğun önünde küçük sehpa üzerinde ) üstünde maus vardı sehpayı kendime doğru çektim maus yere düştü, ben söyleniyorum tabi ' uf yaa şimdi kim eğilip alacak' diye.. sonra bi baktım arka kapağı açılmış pil çıkmış kanepenin altına gitmiş. Eğilip bakayım dedim nafile eğilemedimki bir taraftan sinirlendim bir taraftan hoşuma gitti. eşimi bekledim artık gelip alsın diye
günaydın kızlar
dilekçim kremini sür ya,o kadar da değil bence.Tamam yemene dikkat edersin ama krem sürmemek....ne bileyim.Ona gelinceye kadar ne çok şey var.Mesela tv,cep tel,bilgisayardan uzak duralım çünkü radyasyon yayıyor,paketlenmiş hiçbir şeyi ağzımıza almayalım çünkü hepsi gdo'lu,kanserojen.Yapabilen varsa ne mutlu ,ben çocuklarımda dikkat etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar maalesef...
bugün misafirlerim var,evi süpürdüm,toz aldım.Hazırlığımı akşamdan hallettim malum,ama daha işim bitmedi.Yapacağım şeyler var.
günaydın kızlar
dilekçim kremini sür ya,o kadar da değil bence.Tamam yemene dikkat edersin ama krem sürmemek....ne bileyim.Ona gelinceye kadar ne çok şey var.Mesela tv,cep tel,bilgisayardan uzak duralım çünkü radyasyon yayıyor,paketlenmiş hiçbir şeyi ağzımıza almayalım çünkü hepsi gdo'lu,kanserojen.Yapabilen varsa ne mutlu ,ben çocuklarımda dikkat etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar maalesef...
bugün misafirlerim var,evi süpürdüm,toz aldım.Hazırlığımı akşamdan hallettim malum,ama daha işim bitmedi.Yapacağım şeyler var.
anaa o sebepten mi oldu eminmisin, garip...
ben tek tarafa yataamzdım ya,sıkılıyo insan bi süre sonra, değiştir gitsin amaaan, öyle de böyle de gelişiyolar işte
2. micıkkk düşünmüyorum, tek çocuk olsun yeter diyorum,değişmezse kararım
ay allahım ya eğişlmek kalkmak ne büyük meziyetmiş de miyapamayınca insan ansıl çaresiz heeheee küçük sıpaların bize yaptırdıkları...
kardeş geliyo bak sen kızın yaptığına, onların napacağı belli olmaz, gerçekten komik olmuş...:)))))
yaşlandık gari gerçekten :) ben de 2 yıl önce gözaltı kremi almıştım ama kullanamdım kaldı öyle,maraştan taşınırken de attım çöpe :) kullan ya nolcak, ilk 3 ay değişik bişey kullanmadım ben de gelişim zamanı dişye de sonrasında çok etki etmiyo bişey. neyden sakınıcaz, şampuan,nemlendric kremler,makyaj ürünleri ojeler, bnulardan vazgeçmedim hiç... nette de araştırdım, bunların hiç birinin nedne olduğu olumsuzluk yokmuş dr lara göre, olursa zaten ortalık karışır yasaklanır bişley olur yani. allah korusun
neler yaptın misafirlere bakalımkolay gelsin...
canım benim inan seni çok iyi anlayabiliyorum ama ne yapacaksın ekmek parası işte yinede çok şükür bir mesleği var demi
bende bazen bunalınca sen istifa et evde otursana ben sana bakarım diyorum. sanki ben farklı meslektenmişim gibi
sen sıkma tatlı canını yarın kızını al güzelce gezin tozun analı kızlı. inş. eşinde akşam müsait olur bir daha çıkarsın. eşini de anlamaya çalış yazık onlarda sıkılıyorlar işten eve evden işe, inan erkek gezmeyi sevmez derler ama iş stresinden biraz olsun uzaklaşmak içini onlarda ailesiyle dışarda vakit geçirmek istiyorlar...