Kahramanmaras///46

ooo aramıza hoşgeldin göknurcum tanışalım tabi kurs yoruyo seni heralde giremediğine göre..cnm ben resim eklemeye çalışıyorum ama bi türlü eklenmiyo bide eşime denettircem bi sorun mu var bakalım... gökçenin kontrolleri devam ediyor ilaç kullanıyoruz dozu düştü biraz 25 mg lık veriyorum

ayşegülcüm haklısın alerji falan olmazlar inşallah bebişlerimiz.. ohhh ne güzel gezmiş dolaşmışsınız deniz kenarında yaşamanın avantajlları istediğinde denizi görebiliyosun. bu arada geçmiş olsun bence nili emzirmeye devam et tamamen kesilmesin sütün azda olsa faydası olur...

dilekcim az kalmış doğuma hadi hayırlısı...

ayy kızlarrr kolumu kaldıracak halim yok hiç, ben yarın nasıl işe gidicem çok gözüme büyüyor. işte yorucu bişey yaptığımda yok arabayla gidip geliyorum işte oturuyorum zaten evraklarla uğraşıyorum ama bu hafta nedense gözüme büyüyor...geçen haftada sabah her kalkışımda gidip raporu bozdursammı diye düşündüm.... İnş. şu son zamanlarıda atlatırımmm :26:

hava çok güzel canım gezmek istiyor ama benim kalkıp su içmey bile halim yok....

günaydın kızlar...

az kaldı dilekçim,sabret,sonrasında daha da zorlanacaksın gerçi...

benim kuzular yine hasta.Kağan hastalandı kerem'e bulaştırdı,offff ya.Bu çocuğun geniz etini aldırmak farz oldu,onun yüzünden hep hasta.Yine antibiyotik verecek dr kesin.Küçük de ememiyor zaten,burnu tıkalı (

ayşegülcüm sen 3 aydır raporu nasıl hallediyorsun? 2 kere heyet mi aldın,özelden mi aldın?

günaydın kızlar...

burçincim geçmiş olsun cnm zaten büyükler küçüklere bulaştırıyo yazık onlarda çekiyo hastalığı eee mecbur antibiyotik veriliyo biz yiğite laf dinletemiyoruz hastayken yaklaşma diye ama gelip gelip öpüyo doktor bile dedi ama yok hiç takmıyo...

melihacım aynen ya.Hem öpüyor hem de dibinde öksürüyor.Bir de uyurken gelip yanında bağırıyor,zavallı da ya uyanıyor ya da ağlıyor.Öyle öyle büyüyor işte.

ayşegülcüm sen 3 aydır raporu nasıl hallediyorsun? 2 kere heyet mi aldın,özelden mi aldın?

off gene mi hastalandılar ya (( bu büyükleri bebeklerin yanından uzaklaştırmanın yolu yok mu, engelleyin dicem ama demişsiniz zaten, yaklaşıyor dinlemiyor diye hay allah,ceza vermek lazım bunlara... geçmiş olun valla, kötü olmuş,zaten tam atlatamamıştınız hastalığı
canım ben ilk dönem 1 ay kalmıştı, 10 ar günden 3 raporla 1. dönemi kapattım. 2.dönem de 30 günlük heyet aldım, 8 martta bitecek, şu an heyet raporlyım yani. 11 martta yine 30 günlük rapor alıcam psikiyatrdan, babam halletti onu da, o da garanti. ondan sonra 10 gün rapor ahkkım kalıyor,onu da kbb dan alıyorum. öyle işte 18 nisana kadar almayı umuyorum. 40 gün mü bizim rapor hakkımız,sen biliyo musun burçin ? 16 haftaya çıktı de mi hamilelik izni ? bu arada eğitim ve araştırm hastanesinden aldım, beyin cerrahiden, belle ilgili bi sorun yazmış teşhis olarak...

dilekcim sabret artık, son günler yürümekte bile zorlanıyor insan... sabırsızlık da vardır şimdi,nasıl olucak falan diye... allah sağ salim kurtarsın inşallah :)

melihacım sizlere de geçmiş olsun, kulaklarını çek yiğitin

Son düzenleme:
daha çıkmadı maalesef canım,ben de öyle onu bekliyordum ama bana vurmayacak.Benim de 11 mart'ta işbaşı yapmam lazım.Heyet alacağım hemen,sonra da 40 günlük rapor hakkımı kullanacağım,inşallah sorun çıkmazsa tabii.Şimdiden onun stresi başladı.Hatta seneye için bakıcı stresim de var,offf.Annesiyle aynı ilde olup da annesi bakanlara çok imreniyorum (

canımmm benim hayırlı doğumlar bence alttan muayene ettirme ben öyle yaptım o gün nişanım geldi baktırcaksanb bile 1 kere baktır :26:

geçen haberlerde çıktı diye duydum ama demek daha onaylanmadı...
maraştaki dr lar verirler,sorun çıkmaz inşallah...
bakıcı durumu ben de de olack ama burası ufak bi yer, toki evleri de site şeklinde 3binden fazla kişi yaşıyor tokide. tanıdıklar var, binalar da yakın birbirine, kolay olur bulabilirsem burdan...

iyi akşamlar kızlar...

inşallah çıkar şu yasada rahat edersiniz kesinlikle bebeklerin anneleriyle en az 1 yaşına kadar beraber olmaları lazım inşallah bakıcı sorununuda çabuk çözersiniz rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

inşallah çözeriz canım,sağol... yasa çıksa da beni etkilemeyecek maalesef,raporlara devam,sonra mecbur aylığımdan feda edicem... 11 marta kadar çıkarsa burçini tutar yasa...
gökçecik nasıl, 3 aylık olmuş maşallah

merhaba kızlar.hasta bebeklere allah acil şifalar versin.çocukların hasta olması ne kötü.hemen çöküyorlar.
melihacım gökçeye çok sevindim inşl tamamen geçer rahatsizlığı.
dilek sen neden çalışıyorsun hala.doğuracan az kaldı çalışma artık.yanlış anlamadım sanırım iş konusunda :)ben bile bu ayda bitmiş durumdayım cidden.birde sağ kalçamdan birşey çekiyor ne eğiliorum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum.yolda bile yürüyemiyorum inatla yürümeye çalışıyorum ve acısını çekiyorum.konyada ona kengi diyorlar :)çok zor birşeymiş.yaşı 30 ve üstü olmayan arkadaşlar hemen doğurun gitsin yaş geçince zor oluyormuş :)
çıtırım nile maşaallah faceden gördüm.hemen büyüyüvermiş :):)bence ama .
başka dedikodu dikişe sonra pasta süsüne gidiyorum birşeyler dikip süs yapıyorum :)))yorucu oluyor gerçide.bana yardımcı oluyorlar sağolsunlar.işte böyle.

sağol tatlııımmm, büyümüş de mi maşallah bebeklerimize...
bu kengi yaştan mı oluyomuş kız :)) herkeste olabilir ondan değildir, takma... hem uğrasana buraya arada,eskisi gibi girmiysun 3-4 günde bi anca yazıyosun, unutma bizi vakit geçiriyosun işte süsler püsler falan,bebişin odasına da yap bişeyler

aynı binadan birini bulmak çok iyi olur ayşegül,evine bırakırsın,sana da gelmemiş olur.Hem dışarı da çıkmamış olur.Ben 3 yıl o şekilde çok rahat ettim.Son anda onaylanıverse ve bana da vursa şu yasa nolur sanki (

kesinlikle melihacım,ben bu dönemi kapatabilirsem okullar açılmaya 9 aylık olacak kerem,epey büyümüş olacak,ama gönül ister ki 1 yaşına kadar bakabilsem.Kadınları kim ne zaman düşünecek,önemseyecek acaba?

göknurcum kolay gelsin,kurslar eğlencelidir ne güzel.Ağırlaştığın için de normal aslında ağrılar,kengi kelimesini ilk defa duydum,yöresel bir söyleyiş galiba

evet burçincim, anneler toplumun huzuru ve ahlaklı gelişimi için önemli bireyler aslında, onlara daha çok bebeğini yetiştirme şansı verilmeli.

hava çok güzel bi haftadır burda güneş, sıcak, maraş daha sıcak baktım haberlerde de :) burası 13, maraş 18 dereceydi

evet ya hava çok güzel,dışarda yürüyüş yapmayı öyle özledim ki

kerem'i yine dr'a götürdük ve yine ilaçsız döndük,kendiliğinden iyileşiyor her seferinde,yine öyle olur inşallah.Tam 2 ay 23 günlük olduk,boy kilo da çok iyi maaşallah,rahat nefes alsaydı bir de

anne sütü de mi ilaç :) inşallah geçer kendiliğinden.
boyu kilosu kaç olmuş annesi
nil 68 cm, 8.4 falan kilosu da , gene tombiğiz

girmeye çalışıyorum ayşegül ama cidden ağırlaştım :)bakalım pazartesi bebeği görmeye gideceğim inşl iyidir.sizin bebekleriniz gibi tombik olsun azcık hakkıcıkda :)ele avuca sığmalı dimi :)
başkada brşey yok yarın kursum yok evdeyim mügeyi izlicem yani :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…