- 15 Aralık 2010
- 1.338
- 2
ayşegülcüm sen 3 aydır raporu nasıl hallediyorsun? 2 kere heyet mi aldın,özelden mi aldın?
kıss nerelerdesin senn seni gören cennetlik.. daha 35 . haftadayım canım dr. 37 de çatı muayenesi yapalım ona göre doğum şekline karar veririz dedi , tırstım aslında kararsız da kaldım muayeneyi yaptırsam mı yaptırmasammı diye zararlı mı acaba bilmiyorum... son zamanlar geçmek bilmiyor ağılar sızılar başladı geceleri uykularım çok bölünüyor... Ah canım benim insan bir şeyi ne kadar isterse olurmuş derler inanırım, Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin inş.. Kocalarımız napsın tatlım belirli düzenleri yok ki arabanın tepesinde akşamdan sabaha sabahtan akşama geziyorlar, acıkıncada napsınlar ekmek arası atıştırıyorlar alıyorlar kiloları...Kız ben rejime sokmayı bırak bi gün az yese ağzına tıkıyorum yemekleri iyi bi şey değil ama kıyamıyorum napiimmm
daha çıkmadı maalesef canım,ben de öyle onu bekliyordum ama bana vurmayacak.Benim de 11 mart'ta işbaşı yapmam lazım.Heyet alacağım hemen,sonra da 40 günlük rapor hakkımı kullanacağım,inşallah sorun çıkmazsa tabii.Şimdiden onun stresi başladı.Hatta seneye için bakıcı stresim de var,offf.Annesiyle aynı ilde olup da annesi bakanlara çok imreniyorum(
iyi akşamlar kızlar...
inşallah çıkar şu yasada rahat edersiniz kesinlikle bebeklerin anneleriyle en az 1 yaşına kadar beraber olmaları lazım inşallah bakıcı sorununuda çabuk çözersiniz rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
merhaba kızlar.hasta bebeklere allah acil şifalar versin.çocukların hasta olması ne kötü.hemen çöküyorlar.
melihacım gökçeye çok sevindim inşl tamamen geçer rahatsizlığı.
dilek sen neden çalışıyorsun hala.doğuracan az kaldı çalışma artık.yanlış anlamadım sanırım iş konusunda :)ben bile bu ayda bitmiş durumdayım cidden.birde sağ kalçamdan birşey çekiyor ne eğiliorum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum.yolda bile yürüyemiyorum inatla yürümeye çalışıyorum ve acısını çekiyorum.konyada ona kengi diyorlar :)çok zor birşeymiş.yaşı 30 ve üstü olmayan arkadaşlar hemen doğurun gitsin yaş geçince zor oluyormuş :)
çıtırım nile maşaallahfaceden gördüm.hemen büyüyüvermiş :):)bence ama .
başka dedikodu dikişe sonra pasta süsüne gidiyorum birşeyler dikip süs yapıyorum :)))yorucu oluyor gerçide.bana yardımcı oluyorlar sağolsunlar.işte böyle.
evet ya hava çok güzel,dışarda yürüyüş yapmayı öyle özledim ki
kerem'i yine dr'a götürdük ve yine ilaçsız döndük,kendiliğinden iyileşiyor her seferinde,yine öyle olur inşallah.Tam 2 ay 23 günlük olduk,boy kilo da çok iyi maaşallah,rahat nefes alsaydı bir de