ayşegülcüm evet biraz erken ama bi tattırıyım dedim bakalım ne yapıcak az kaldı 3 aylık olmasına bugün 88 günlük oldu inşallah dokunmaz kızıma
ay aman dikkat et, tadını alıverir seni bırakıuverir maazallah, duyuyorum öyle sıpacıkları :))) alerji hemen yapmasa da ilerki yaşlarında alerjik bünyeli olmasına da neden olabiliyormuş diye okudum bi yerde, inşallah uzak olur bebişlerimizden böyle kötülükler :)))
burçin katılıyorum ona, bebekken yiyip de sonradan yemeyen çook var, 4 aylık bebek ne anlar tattan bana da öyle geliyor, kendini bilmeye başladıkça değişir, ben de küçükken çok sevdiğim yemeklerden şimdi nefret ediyorum,sebebi bilinmiyor :)
göknur hoşgeldin, tanışalım bari, tanır gibi oldum ama :))) iyi olmana sevindim canım, netinin gittiğini düşünmüştüm,bi de kursa başladın vakti yoktur diye aklıma gelmişti. nil abla oldu tabi, kardeşleri yolda onları bekli,yor. evet resim eklesek de görsek :))
dilekcim, takmamaya çalış insanın aklına binbir türlü şey geliyor,kadın milletiyiz bi de :)
biz dün bayağı gezdik,akayakaya sahile indik,25 dk yakın sayılır. bi deniz havası aldık, teknede yemeğimizi yedik , köyde akraba ziyaretleri yaptık döndük :)
bende nezle başlangıcı var,sesim değişti,hapşurup duruyorum,burnum da tıkanıyor, azcık sütüm var, bi kahve fincanı çıkmaz bile günlük, emzirmeye devam ediyorum, geçer mi nile acaba , ilaç kullanmadım hiç, kullanmayı düşünmüyorum. emzirmeyi bırakırsam da süt kesilirse o da var...