Kahramanmaras///46

isimler için mersi şekerlerim :)kız zeynep bana ayhan deme gudret geliyor aklıma :)ayhanlar isim konusunda süperler her konuda olduğu gibi :)))))
çıtır sanırım miray ismi daha güzel gibi çokta bilinmeyen bir isim.anlamıd gayet güzel.hem kız hem erkek ismi bence uyar gibi :):)neyse olana kadar hakkı diyelim bebek beye :))))))
bende göbek düşene kadar yıkanmaz diye biliyorum.okadar pis kalıyorlar anne karmnında azcık daha kalsın :))))))) sil gitsin napalım.yıkamak gibi olmaz ama idare et artılk.sağlıkla bir olsunlarda inşl.

uygulamalar hep farklı oluyor işte.Biz 2 çocukta da göbeğini hiç silmedik ,dezenfekte etmedik.Kimisi orası nemli kalır diye önermiyor,kimisi de yapın diyor.Büyükte 7 günde,küçükte 12 günde düştü göbekleri.Banyo da öyle.Yine 2 çocuğumu da 2.günde yıkandırdık biz,tercih.Kişinin aklına ne yatıyorsa onu yapıyor işte.

miray ismi çok hoş ama ben erkeğe de verildiğini bilmiyordum.Şuan eltim hamile,o da kızına koymayı düşünüyor.Kulağa hoş geliyor göknurcum,topikte bir de mirayımız olsun,hakkı demeyelim artık.

evet burçin, farklı uygulamalar, bence de bişey olmaz, eskiler neler yaptı kim bilir, bebekler dr yüzü görmeden büyümüş, evde tarlada doğurmuşlar,bişeycik olmaz :KK52: ben yeni, tecrübesiz anne :KK1:, dr ne dediyse öyle yaptım gitti :KK1: gerçi abimle yengem de sağlıkçılar,onlar da öyle yap deyince, insan güveniyo tabi. nasıl olursa olsun bebişler sağlıklı olsun :KK16:

isimler için mersi şekerlerim :)kız zeynep bana ayhan deme gudret geliyor aklıma :)ayhanlar isim konusunda süperler her konuda olduğu gibi :)))))
çıtır sanırım miray ismi daha güzel gibi çokta bilinmeyen bir isim.anlamıd gayet güzel.hem kız hem erkek ismi bence uyar gibi :):)neyse olana kadar hakkı diyelim bebek beye :))))))
bende göbek düşene kadar yıkanmaz diye biliyorum.okadar pis kalıyorlar anne karmnında azcık daha kalsın :))))))) sil gitsin napalım.yıkamak gibi olmaz ama idare et artılk.sağlıkla bir olsunlarda inşl.

miray güzel canım bencede.hakkıdan iyidir...

evet burçin, farklı uygulamalar, bence de bişey olmaz, eskiler neler yaptı kim bilir, bebekler dr yüzü görmeden büyümüş, evde tarlada doğurmuşlar,bişeycik olmaz :KK52: ben yeni, tecrübesiz anne :KK1:, dr ne dediyse öyle yaptım gitti :KK1: gerçi abimle yengem de sağlıkçılar,onlar da öyle yap deyince, insan güveniyo tabi. nasıl olursa olsun bebişler sağlıklı olsun :KK16:

dr.larda öyle diyosa bende cesaret edemem göbek düşmeden yıkamaya zaten çok minik olurlar göbek düşene kadar hem biraz büyümüşte olur :)) silmek daha mantıklı.

dediğin gibi canım sağ sağlim bi doğsunda gerisi teferruat öylede böylede olur...

bi aralar sobelerdik bir birimizi demi yanlış hatırlamıyorsam..

ayşegüll sobee... nil sende sobelendin tatlıımmm.. :KK9:napıyosunuz bakiimmm

bi aralar sobelerdik bir birimizi demi yanlış hatırlamıyorsam..

ayşegüll sobee... nil sende sobelendin tatlıımmm.. :KK9:napıyosunuz bakiimmm

ayyy sobelendiiik kızım :KK17::KK17::KK17:
napalım oturuyoruz :emir_bebek:
tayt modelleri bakıyodum da netten, yarın kızımla dışarı çıkasım var yağmur çok yağmazsa eğer.
mor bi tayt alasım var, bu senenin modelleri de hep desenli, sevmedim onları, leopar deseni alırım alırsam, mor bulamazsam tabi.

siz napıyosunuz minik kuzuyla :nazar::emir_bebek:
bu arada yarın için özel planı olan var mı , bizim yok sanırım

Son düzenleme:
aa ne güzel bakın bakalım taytlara belki orda mağazalarda daha güzel modeller bulursun canım sadesini desenlisini, leoparda güzel ben başkasında çok seviyorum.kendime yakıştıramıyorum sanki... bir de analı kızlı alırsınız beraber giyersiniz...

bizim hala uykumuz gelmedi sabahlarıda kalkamıyoruz. gerçi yarın dr. ye gidicez geç kalkıcaz. yarın sevgililer günüydü demii

herkesin sevgililer günü kutlu olsun...
bizim evlilik yıldönümümüz de dündü yarın sevgililer günü... her sene ufak tefek bi hediye alıyorduk birbirimize adetten olmuş hani. bu sene biraz tuhaf oldu. malum dün maraşın kurtuluşuydu eşim kaç gündür çok yoğun çalışıyordu dün de geç geldi eve ben uyumuştum...bugün eşim, yarın bana geçen gördüğümüz deri ceketi alırmısın hediye olarak dedi, bende 6 kişilik bir yemek takımı beğenmiştim onu alırmısın dedim biraz ısmarlama oldu bakalım :KK9: bir de yarın fırsat bulabilirsek doğum hediyesi olarak kolye yaptırıcaktı eşim onun siparişini vermeye gideceğiz...

aa ne güzel bakın bakalım taytlara belki orda mağazalarda daha güzel modeller bulursun canım sadesini desenlisini, leoparda güzel ben başkasında çok seviyorum.kendime yakıştıramıyorum sanki... bir de analı kızlı alırsınız beraber giyersiniz...

bizim hala uykumuz gelmedi sabahlarıda kalkamıyoruz. gerçi yarın dr. ye gidicez geç kalkıcaz. yarın sevgililer günüydü demii

herkesin sevgililer günü kutlu olsun...
bizim evlilik yıldönümümüz de dündü yarın sevgililer günü... her sene ufak tefek bi hediye alıyorduk birbirimize adetten olmuş hani. bu sene biraz tuhaf oldu. malum dün maraşın kurtuluşuydu eşim kaç gündür çok yoğun çalışıyordu dün de geç geldi eve ben uyumuştum...bugün eşim, yarın bana geçen gördüğümüz deri ceketi alırmısın hediye olarak dedi, bende 6 kişilik bir yemek takımı beğenmiştim onu alırmısın dedim biraz ısmarlama oldu bakalım :KK9: bir de yarın fırsat bulabilirsek doğum hediyesi olarak kolye yaptırıcaktı eşim onun siparişini vermeye gideceğiz...

çok güzel,hediyeler belli yani :))) biz genelde almıyoduk, gene almıcaz, maddi durum kritik :)

taytı mağazadan almıcam ya, mağazalar şehiriçinde, park sorunu var, kapalı otoparka da girmiyim, uzak düşüyo mağazalara, bebeği zor götürürüm. outlet center var da orda çorapçıdan bakıcam, bulurum inşallah :) orda hem uygun oluyo 10 tl falan :KK31: ne para vercem o kadar... ben hamileliği de taytla geçirdim, bu kışı da taytla geçiriyorum valla :) çok rahat oluyo :)
kızıma bulabilirsem alırım :)

bu sene burda polar altlar modaydı her yerde vardı hele kapalı çarşıda... valla kışı onlarla geçirdim bende hem belide sıkmadı yumuşacık... malum ne giysem daralıyorum..

ayşegülcüm sana yakışıyor taytlar,ne güzel,giy bence de.Ben de tunik ve çizmelerle çok seviyorum ama bana hiç yakışmıyor:KK43:(

dilekçim hediyeleriniz şimdiden hayırlı olsun,biz evlendik evleneli bu günde hediye almadık,eşim sen istediğini alıyorsun zaten,ben ne alayım ki diyor,beğenmezmişim onun aldığını bir de.Geçen cmtesi çarşıya çıkmıştık,2 bluz almıştı ,onu sayayım bari.

bu sene burda polar altlar modaydı her yerde vardı hele kapalı çarşıda... valla kışı onlarla geçirdim bende hem belide sıkmadı yumuşacık... malum ne giysem daralıyorum..
hmm polar altlardan görmedim hiç burda, ne güzel, tayt mı onlar da, iyi yapmışsın, nasılsa uzun şeyler giyicen üst kısma, güzel olmuştur, rahatlık en önemlisi tabi...
ayşegülcüm sana yakışıyor taytlar,ne güzel,giy bence de.Ben de tunik ve çizmelerle çok seviyorum ama bana hiç yakışmıyor:KK43:(

dilekçim hediyeleriniz şimdiden hayırlı olsun,biz evlendik evleneli bu günde hediye almadık,eşim sen istediğini alıyorsun zaten,ben ne alayım ki diyor,beğenmezmişim onun aldığını bir de.Geçen cmtesi çarşıya çıkmıştık,2 bluz almıştı ,onu sayayım bari.

teşekkür ederim burçincim :) ben de tunik ve botlarla giyiyorum, daha rahat oluyor tunikle :)
sana da yakışır niye yakışmasın, dene bence bi, zayıfsın çünkü, bacakların benimkinden çok daha zayıf, güzel durur :)
amaan benim de eşim beğenmem diye alası gelmez, alır da bazen ,gerçekten beğenmem :) o böyle daha kadınsı bluzları falan beğeniyor, sıradan şeyleri yani, ben de fırfırı olsun, yakası omuzlara dek görünecek yatay olsun isterim, o da dümdüz şeyleri beğenir, o yüzden ben de almasını istemiyorum :))) yılbaşında saat ve kolye almıştı, güzeldi onlar :KK31:

benim hediye yalan olduuu :KK43: dün iş çıkışı eşim geldi alış verişe çıkalım diye gittik eşime montu aldık ee dedi şimdi nereye gidelim. benim ağzımdan çıkan tek kelime çook yorgunumm beni eve götürr... :KK9: kızım bende hal koymadı çok yoruluyorum eşime dedim kalsın acelesi yok hediye mediye istemiyorum beni eve götür...

ammaaann evimiz huzurlu olsun sağlığımız yerinde olsunda insanın evinde huzurla oturup eşinden bir güler yüz görmesi bile dünyaya bedel gerisi boş ...

hmm polar altlardan görmedim hiç burda, ne güzel, tayt mı onlar da, iyi yapmışsın, nasılsa uzun şeyler giyicen üst kısma, güzel olmuştur, rahatlık en önemlisi tabi...

teşekkür ederim burçincim :) ben de tunik ve botlarla giyiyorum, daha rahat oluyor tunikle :)
sana da yakışır niye yakışmasın, dene bence bi, zayıfsın çünkü, bacakların benimkinden çok daha zayıf, güzel durur :)
amaan benim de eşim beğenmem diye alası gelmez, alır da bazen ,gerçekten beğenmem :) o böyle daha kadınsı bluzları falan beğeniyor, sıradan şeyleri yani, ben de fırfırı olsun, yakası omuzlara dek görünecek yatay olsun isterim, o da dümdüz şeyleri beğenir, o yüzden ben de almasını istemiyorum :))) yılbaşında saat ve kolye almıştı, güzeldi onlar :KK31:

yok canım pijama tarzı evde giymek için hem çok hafif üstünde yokmuş gibi hem sıcak tutuyor, işte zaten kot giyiyorum hamile pantolonu...

günaydınnnn

misafirim var,hazırlıklar beni bekler...

günaydın mı desem iyi akşamlar mı desem bilemedim :KK9:

oo ne güzel pasta börek yapmışsındır sen şimdi...ben de çok severim misafiri gelsim pasta börek yapalım yiyelim diye şimdilerde gözüm kesmiyor misafir çağırmaya, hatta arkadaşlara gittiğimizde bile bir kaç saat oturup kalkıyoruz, ayaklarım şişiyor ağırlaştım sanırım evde yan gelip yapıyorum artık...

dilekcim, rahatçana ne güzel , çok hafif olur polar :KK34:
kaç haftalık oldun, martta mıydı doğum ? az kaldı, benim de ayaklarım poğaça gibiydi :KK49:

34 oldu canım, evt mart sonuna doğru, yaklaştıkça heyecanda artıyor. dün dr.da ilk defa acaba sezeryan mı olsam diye düşündüm korkumdam:KK9:
siz napıyosunuz analı kızlı...

korku normaldir, gün yaklaştıkça... herkes doğuruyo boşver,sen de kolayca doğuruverirsin inşallah :KK34:
nil duş aldı, uyudu mis gibi, uyandı, mamasını içiyor şimdi :KK56:
yağmur kıpırdanıp duruyo mu akşamları :emir_bebek:

bende kendime öyle cesaret veriyorum o kadar zor bişey olsa bir doğuran bir daha doğurmaz demi:KK9:

oh ne güzelafiyet olsun tatlıma...

yağmur, annesi gibi dengesiz:KK9: bigün hareketli bi gün sakin elim karnımda bekliyorum neden hareket etmiyor diye...Bazı arkadaşlarım hep aynı saatte hareket ettiğini söylüyor bebeklerinin ve anne karnında nasılsa doğuncada öyle olurmuş. benim kızımın bir gününü bir gününü tutmuyor.

günaydın kızlar

hava güzel olsa bebek arabasıyla gezerdik ama çok kötü maalesef

hamileliğin son ayı ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun zaten.Allah kavuştursun sizi de dilekçim

X