Kahramanmaras///46

hoşbulduk canım
benim hedef 60 canım 60a ulaşırsam ne mutlu bana...ne olduysa hep bu maraşın yemeklerinden oldu zaten...
senin boy uzun sanırım, inşallah verirsin yaza dek...
maraşın yemekleri güzeldi evet
sen de kendi yörenin yemekelrinden yap kilo verirken
kilo aldığını da duyarız umarım burdan bi gün
günaydınnnn

serap ayşegül inş istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar.Ben de şu göbekten kurtulurum inşallah
ay inşallah, tek bölgeden hele de göbekten kurtulmak çook zor bende de kalacak gibi duruyor.
ama genel olarak bi kilo vereyim de, göbeğe çok takılmıycam, üste azcık bol bluzlar giyerim, seviyorum öyle giyinmeyi

sen de hoşgeldin konyalı kaçak :)))
ay ne güzel pasta süsleme kursu, giyim ayrı bi kurs sanırım, nasıl idare ediceksin,yorulmayasın iyi yapmışsın vakit geçer hem de yeni şeyler öğrenmek çok güzel :)
meliha neden yok acaba, inşallah iyilerdir. mesaj atabilirsem bi atayım bugün

senin boy uzun sanırım, inşallah verirsin yaza dek...
maraşın yemekleri güzeldi evet
sen de kendi yörenin yemekelrinden yap kilo verirken
kilo aldığını da duyarız umarım burdan bi gün

benim yöreyi yaparsam canım daha çok kilo alırım bizde hamur işi ağırlıklı olur...
boy öyle çok uzun değil canım 165...ama şu iki ayda tayin çıktıktan sonra iyice abarrtım...
bir ara iyi düştüm sonra rahatsızlandım hastanede serumları yiyverince kayınvalidem de sürekli ye kendini toparlayasın deyince aha bu hale geldim...

ben 160 olunca 50 kilo çok iyi oluyor
o zaman bizim yöreyi yap ege yöresi, ot yersin artık
veririz inşallah hadi bakalım

iyi akşamlar kızlar..

epeydir giremedim beni de merak etmişsiniz çok şükür önemli bişi yok bizim çocuklar hastalandılar ikisi birden hele gökçe iyce zor oldu çok mız mız dı kaç gündür hiç fırsat bulup netede giremedim çocuklar uyursa hemen ev işi yemek derken hiç kendime ayırabileceğim bi zaman olmadı şimdi gökçe kucağımda hiç yerinde uyumuyo koyar koymaz ağlıyo eskiden hergün netteydim şimdi çok nadir girebiliyorum neyseki çocuklar daha iyi inşallah bundan sonra daha sık girerim herkez iyidir inşallah görüşmeyi

oh şükür meliha uğramış, iyi olmanıza sevindm melihacım, hastalık zordur eminim.
ben de köyde kaldım 6 gün, sobalı ev malum, hasta olmadan gelelim diye uğraştım, şükür bişy olmadı.
geçmiş olsun,hasta olmasın artık minikler

slm kızlar...
dün bebişimin kıyafetlerini yıkamıştım bugün ütüledim şifonyere yerleştirdim bir kısmını da bugün yıkadım artık akşama ancak kurur ütülerim. geçen haftasonu annemler gelmişti, kadın bi dünya şey getirmiş gelirken bebişe zıbınlar, takımlar, örgüler, yasıtık yorgan... insan nasıl duygulanıyor ...

bu kilo muhabbetine nasipse 1,5 ay sonra bende dahil olucam şimdiden 18 kilo aldım kaçla doğuma girerim Allah bilir...Bir de bu ara felaket şişiyorum elim ayağım balon gibi..

vatan hast. de doğum yapan varmıydı. bi şey sorcam...

kız anneleri başka oluyor kesinlikle. ne güzel işte,eksikleri varsa tamamlamıştır, fazlalık bile getirmiştir :)
benim bebişin hala yastık yorganı yok battaniyesiyle yatıyr beşiğinde, yetiyor ev çok sıcak çünkü, biz de sadece battaniye kullanıyoruz, o bile sıcak.

ay şimdiden çok almışsın kiloyu sen de, son aylar istemeden bişey yemesen bile daha hızlı kilo alınıyor. bend e toplam 18 kilo almıştım...
burçin vatanda doğum yaptı, ona sorabilirsin

oh oh ne güzel,bebiş hazırlığı tam gaz devam.Ödem için bol bol yürüyüş yap dilekçim.Ben vatan'da doğum yaptım canım.

geçmiş olsun elihacım.gökçe nasıl tiroit düzeldimi.Konyada havalarda güzel bahar gibi zaten değişti mevsimler .
hepinize yapıyım pastalar :)evde oturmaya alışmayınca çok sıkılıyorum gerçi o ortamalrda bana pek uymuyor ama :)napıyım boş durmaktansa daha iyi .mayısa kadar gideceğim inşl

aay bebek kıyafetleri yıkanmış bile .bende anlatırım inşl hakkının kıyafetlerini yıkadım diye.hakkıının adı cidden hakkı kaldı yaa :)valla kızlar sevdiğimi isimler var ama hep birinci derecede yaın akrabalarda var.

yağız yok birtek birde miray diye bir isim buldum :)ayhan hala gudrette kararlı :)))))))

Yağmurlu k.maraştan merhabalar kızlar, hastalarımıza acil şifalar diliyorum... Bugün çok işim var uyuşuklugumda uzerimde eylülsena okula gitti ben kös kös oturuyoru:)
Göknurcuk bende ariyorum isim ayhan tutturmuş bu kez ben bulacagım :) sanki guzel isim bulduda ben beğenmedim... mirayhan duymustum.... bende birkaç şık var, kayra çınar, talha yiğit, eymen çınar ..... çınar ismi illa olsun diyorum bakacağız :) ayhan hangi isimleri soyleyecek acaba haydar ,abdullah derse hiç şaşmam :))))))))))

isimlerin hepsi çok güzel zeynepçim,ama talha dışında.Nedense hep kaba gelmiştir bana.

bence gitmen çok güzel,evde buhran geçiriyo insan, hem hamilelikle de çok iyi gider :)
hakkı miray benim arkadaşımın kocasının ismi, bend e çok seviyorum miray ismini, unisex bi isim, kızıma ben de düşünmüştüm mirayı da yasin pek oralı olmadı, bence çok güzel

zeynepcim hoşgeldin, sende de başladı isim telaşı demek. koymayı düşündüğün isimler güzel ama çok onuldu artık snırım,duymaktan sıkıldım ben hangini ortak beğeniyosanız onu koyun bakalım.
ayhanlarda da isim anlayışı bambaşka

bugün 30 günlük heyet raporumu teslim ettim. öbür aya allah kerim :44:

sorma canım anne işte dayanamamış bi dünya şey yapmış, muğlada ihtiyaç olmamıştır zaten yastığa yorgana gerçi buralarda bizim memleketlere göre sıcak ama adetten olmuş yaptırmış kadın sağolsun... Kiloları bazen kafaya takıyorum bazende amann battı balık yan gider zaten az kaldı olan oldu diyorum sağlıkla olsunda bebeğim inş. kiloları bi şekilde veririm...

oh oh ne güzel,bebiş hazırlığı tam gaz devam.Ödem için bol bol yürüyüş yap dilekçim.Ben vatan'da doğum yaptım canım.

çok yürüyemiyorum ancak öğle naralarında yemeğe çıkarsam yarım sat yürüyorum. akşamları eve gelip yatasım geliyor, artık ağırlaştım sanırım... kış ayı da olunca insanın dışarı pek çıkası gelmiyor, malum kapalı yer yokki güzelce gidip yürüyeyim...Bir kaç kere tekzene gitmiştik sırf yürüyüş için eşimle

bu arada canım geçen arkadaşlar konuşuyordu bazı hastanelerde bebeği yıkamıyorlar, hatta doğar doğmaz kundağa sarıp direk veriyorlar sen giydiriyorsun, dediler onu soracaktım... vatan hst. nasıl yapıyor diye..

ayy inş. canım çok zevkli bişey böyle kıyafetleri ortalıkta çamaşır demirlerinde sanki doğmuşta çamaşırları yıkanmış gibi... Eğer oğlum olsaydı, dorukhan orçun ismini düşünüyordum eşimin ve benim ismimizin başharflerinden olsun ismi diye, yağızda güzel. Bende yağmur olsun istiyorum kızımın adının kocişi ikna edebilirsem.

ayşegülcüm yakaladım seni diycektim ama eylül annelerinde geziyormuşsun şekerim...

geceleri uykum kaçıyor sinir oluyorum yatamıyorum diye lif başladım geceleri gayretli gayretli lif örüyorum

ayşegülcüm yakaladım seni diycektim ama eylül annelerinde geziyormuşsun şekerim...

geceleri uykum kaçıyor sinir oluyorum yatamıyorum diye lif başladım geceleri gayretli gayretli lif örüyorum

anneler bi tane
muğla maraştan soğuk canım, maraş yaza doğu bunaltıcı sıcak oluyor bana göre, muğla birazcık daha serin, dağlarla çevrili burası ondan. doğalgazda üşüyoduk maraşta, kömür kaloriferi çok sıcak malum...
verirsin kiloları inşallah,bişey olmaz, ben 54 e düştüm, 3-4 kilom kaldı, zaten hep süt olsun diy e yediklerimden kilo verememiştim, süt de çoğalmadı, 4 ay uğraştım, şimdi normal yeme düzenime dönünce kilolar gidiyor.
ben hep eylül annelerindeyim artık
benim doğum yaptığım hastanede temizleyip, ameliyathanede benim ameliyatım devam ederken giydirdiler, benden önce odama geçmiş uyuyordu yıkanmıyor zaten, 13 günlükken banyosunu yaptırdık ilk, göbeği düştükten sonra, önce de yıkanabilir de risk almış olunuyor mikrop açısından

ör bakalım oh ne güzel evde bi sürü lifim var ama lif kullanmayı sevmediğimiz için duruyor öyle :26:

bebeği onlar temizleyip giydirdi dilekçim,öyle yapan hastaneler mi varmış,ne tuhaflık

evet canım duyunca bende şaşırdım. merak ettim acaba vatanda nasıl yapıyolar diye.

kıs 13 gün çok değil mi ... genelde hastaneden gelince tuzlanıp hemen yıkarlar bebeği...
muğla diyince niyese tatil geliyor aklıma ondan sıcaktır diye düşündüm
bir de o var demi süt olsun diye yemek yeniyo bak ben onu tamamen unutmuşum...

valla benim de gözümde büyüdü ama göbeğini bekeldik napalım. bebek hemşiremiz,çocuk dr umuz ve aile hekimliği öyle söyledi, göbeğine alkollu bezle pansuman yapılıyo her gün, ne bilim korkarım ben öyle şeylerden, dr ne derse onu yapıyom
3 aylık falandı biz tuzladığımızda,abimnler de geç tuzlamış, konu hurafeye gelince rahatım işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…