isimler için mersi şekerlerim :)kız zeynep bana ayhan deme gudret geliyor aklıma :)ayhanlar isim konusunda süperler her konuda olduğu gibi :)))))
çıtır sanırım miray ismi daha güzel gibi çokta bilinmeyen bir isim.anlamıd gayet güzel.hem kız hem erkek ismi bence uyar gibi :):)neyse olana kadar hakkı diyelim bebek beye :))))))
bende göbek düşene kadar yıkanmaz diye biliyorum.okadar pis kalıyorlar anne karmnında azcık daha kalsın :))))))) sil gitsin napalım.yıkamak gibi olmaz ama idare et artılk.sağlıkla bir olsunlarda inşl.
evet burçin, farklı uygulamalar, bence de bişey olmaz, eskiler neler yaptı kim bilir, bebekler dr yüzü görmeden büyümüş, evde tarlada doğurmuşlar,bişeycik olmazben yeni, tecrübesiz anne , dr ne dediyse öyle yaptım gitti gerçi abimle yengem de sağlıkçılar,onlar da öyle yap deyince, insan güveniyo tabi. nasıl olursa olsun bebişler sağlıklı olsun
bi aralar sobelerdik bir birimizi demi yanlış hatırlamıyorsam..
ayşegüll sobee... nil sende sobelendin tatlıımmm..napıyosunuz bakiimmm
aa ne güzel bakın bakalım taytlara belki orda mağazalarda daha güzel modeller bulursun canım sadesini desenlisini, leoparda güzel ben başkasında çok seviyorum.kendime yakıştıramıyorum sanki... bir de analı kızlı alırsınız beraber giyersiniz...
bizim hala uykumuz gelmedi sabahlarıda kalkamıyoruz. gerçi yarın dr. ye gidicez geç kalkıcaz. yarın sevgililer günüydü demii
herkesin sevgililer günü kutlu olsun...
bizim evlilik yıldönümümüz de dündü yarın sevgililer günü... her sene ufak tefek bi hediye alıyorduk birbirimize adetten olmuş hani. bu sene biraz tuhaf oldu. malum dün maraşın kurtuluşuydu eşim kaç gündür çok yoğun çalışıyordu dün de geç geldi eve ben uyumuştum...bugün eşim, yarın bana geçen gördüğümüz deri ceketi alırmısın hediye olarak dedi, bende 6 kişilik bir yemek takımı beğenmiştim onu alırmısın dedim biraz ısmarlama oldu bakalımbir de yarın fırsat bulabilirsek doğum hediyesi olarak kolye yaptırıcaktı eşim onun siparişini vermeye gideceğiz...
hmm polar altlardan görmedim hiç burda, ne güzel, tayt mı onlar da, iyi yapmışsın, nasılsa uzun şeyler giyicen üst kısma, güzel olmuştur, rahatlık en önemlisi tabi...bu sene burda polar altlar modaydı her yerde vardı hele kapalı çarşıda... valla kışı onlarla geçirdim bende hem belide sıkmadı yumuşacık... malum ne giysem daralıyorum..
ayşegülcüm sana yakışıyor taytlar,ne güzel,giy bence de.Ben de tunik ve çizmelerle çok seviyorum ama bana hiç yakışmıyor(
dilekçim hediyeleriniz şimdiden hayırlı olsun,biz evlendik evleneli bu günde hediye almadık,eşim sen istediğini alıyorsun zaten,ben ne alayım ki diyor,beğenmezmişim onun aldığını bir de.Geçen cmtesi çarşıya çıkmıştık,2 bluz almıştı ,onu sayayım bari.
ayşegülcüm sana yakışıyor taytlar,ne güzel,giy bence de.Ben de tunik ve çizmelerle çok seviyorum ama bana hiç yakışmıyor(
dilekçim hediyeleriniz şimdiden hayırlı olsun,biz evlendik evleneli bu günde hediye almadık,eşim sen istediğini alıyorsun zaten,ben ne alayım ki diyor,beğenmezmişim onun aldığını bir de.Geçen cmtesi çarşıya çıkmıştık,2 bluz almıştı ,onu sayayım bari.
hmm polar altlardan görmedim hiç burda, ne güzel, tayt mı onlar da, iyi yapmışsın, nasılsa uzun şeyler giyicen üst kısma, güzel olmuştur, rahatlık en önemlisi tabi...
teşekkür ederim burçincim :) ben de tunik ve botlarla giyiyorum, daha rahat oluyor tunikle :)
sana da yakışır niye yakışmasın, dene bence bi, zayıfsın çünkü, bacakların benimkinden çok daha zayıf, güzel durur :)
amaan benim de eşim beğenmem diye alası gelmez, alır da bazen ,gerçekten beğenmem :) o böyle daha kadınsı bluzları falan beğeniyor, sıradan şeyleri yani, ben de fırfırı olsun, yakası omuzlara dek görünecek yatay olsun isterim, o da dümdüz şeyleri beğenir, o yüzden ben de almasını istemiyorum :))) yılbaşında saat ve kolye almıştı, güzeldi onlar
günaydınnnn
misafirim var,hazırlıklar beni bekler...