Kahramanmaras///46

:KK9: al bendende o kadar benimkide sever halı sahayı malum 5 gün gündüz 10 gün gece çalışıyor gündüz çalıştığuında çok yoruluyor erkende kalkıyor, akşamları yemek yiyoruz kanepede sızıyor ama maç olsun adamın gözünün içi parlıyor koşa koşa gidiyor , hepsi aynı sanırım:KK9: dün maçtaydı bugün gecede yarın yine maç ayarlamışlar o gelene kadar da ben uyuyorum zaten öylede olunca pek yüzünü görmüyorum yani..

anaam seninki de mi öyle, off yaa... :) ben giderken inşallah gol atamazsın diyorum,gerçekten atamıyyor,yeniliyolar o gün :KK9: hamilelerin de duası geçer,send e dua et heheeee seninki daha sık gidiyomuş. aman apalım artık, yarın da yağış çok olucak gibi, kar da yağsa gök delinse gene gidicem dedim eşime :KK9:

hamileliğimde iki defa maça gitmesini istememiştim, birinde midem çok kötü ağrıyordugitme demedim ama pekte gönüllü yollamadım maçtan geldi kafasına top yemiş:KK9: diğerinde yine gitme demedim ama yine gönülsüzdüm ondada ayağını burkmuştu :KK9:

ben maça gitsin istiyorum biraz kiloda var eşimde en azındn spor oluyor gecesi gündüzü yok yeme düzenide bozuk biraz hareket etsin istiyorum...

hamileliğimde iki defa maça gitmesini istememiştim, birinde midem çok kötü ağrıyordugitme demedim ama pekte gönüllü yollamadım maçtan geldi kafasına top yemiş:KK9: diğerinde yine gitme demedim ama yine gönülsüzdüm ondada ayağını burkmuştu :KK9:

ben maça gitsin istiyorum biraz kiloda var eşimde en azındn spor oluyor gecesi gündüzü yok yeme düzenide bozuk biraz hareket etsin istiyorum...

gitsinler evet de ben bi yere gidelim desem gitmez genelde ondan. bend e gitme demem gönülsüz yollarım aynıyız :KK9: hamileliğimn son zamanlarında gitti o zaman başıma bişey gelirse ya, gitmesene derdim, o zaman dualarım hep tuttuydu :KK1:
benimkinin kilosu iyi, idman olsun istiyor, göbeğinden şikayetçi... evde koşu bandımız var koşuyor bazen de...

Merhaba emsalsiz abla sen ne zman doğum yapıyorsun:KK49: Hayırlı doğumlar hepinize:KK16:

bu polisler hep mi göbüşlü ne eşimde öyle önleyici hizetlerde rejime soktum :KK9:

bende olaydım polis de şikayet edeydimmmm inşalla hamilesiniz dua edin nolurrr :KK31:

iyi geceler kızlar...

şimdi gökçeyi yatırdım uyumadan size bi selam veriyim dedim..

ayşegülcüm günüm vardı benim o gün ama beklenmedik misafirlerde geldi cumartesi olunca çocukta çoktu baya zorlandım annem ananem ve ablam olmasaydı mahfolmuştum:KK52::KK52:

burçincim bizimkilerinde aralarında nerdeyse 4 yaş var okula gidince yiğit bende daha rahatlarım heralde ama iyi yanıda var oğlumun ço faydası var oturduğum yerden herşeyi istiyorum saolsun getiriyo olur olmaz kalkmak zorunda kalmıyorum :KK1::KK1:

günaydın herkese

maç muhabbeti geçmiş,benimki hiç gitmez,hevesi yok nedense.Aksi gibi bizde de ben gitsin isterim,spor yapmış olursun haftada bir de olsa derim ama nafile.Kişinin hep istemediği oluyor galiba.

melihacım bizde de öyle,bir şey istediğimde getiriyor ne güzel,rahat oluyor

merhaba
burçin ben buyrdayım, zaten biz daimi müşterisiyi buranın :)
dün öğlene kadar yemek yaptım, yürüyüş yaptım 1 saat,duş aldım, 12 oldu saat,yoruldum. 4te de bi çıktım gezmeye, 8e kadar gezdik :) rahatladım oh be, carrefour,kipa,oyun salonları,yemek,bebek mağazası...heryeri gezdim.
mama sandalyesi almak istiyorum da netten, önce bi canlı göreyim dedim de muğlada da hiçbişey yok,mecbur netten direkt alıcam.
malum ek gıdalara başladık 1 ay oluyor, ana kucağında yedirmesi zor...

burçin haklısın aslında,erkekler spora gitmeli,enerjisini atmalı bi arkadaşalrıyla. ben memnunum da işte hamileyken duygusallığım üstümdeydi, bugünlerde de ben istediğim yere çıkamayıp o çıkınca sinir oldum :)))

ne çabuk başladınız ek gıdaya,gerçi mamadan iyidir ama.........Mama sandalyesi büyük kolaylık cidden,al bence de.

ne çabuk başladınız ek gıdaya,gerçi mamadan iyidir ama.........Mama sandalyesi büyük kolaylık cidden,al bence de.

mamayla beslenenler 4.ayda başlıyo ya, anne sütü verenler 6. ayda. gerçi 4 aylıkken tek tük başlayanlar oluyomuş, tadına alışsın diye ama bilemiyorum ne derece doğru... meyve,sebze püreleri,yoğurt,muhallebi veriyorum, yiyor şimdiilik.
alabilirim inşallah uygun bişey :KK34:

yesin kuzum tabii,ben de hevesle bekliyorum ek gıdaya geçmeyi,yaza anca başlarız biz.

akşama yine misafirim var,yemekli.Sarma yaptım.Profiterol ve sütlaç yaptım.Çorbam şuan pişiyor.Ama ana yemeği bulamadım henüz.Tas kebabı basit mi olur sizce?

günaydın kızlar...

ayşegülcüm ek gıdaya geçtiniz demek ne güzel 5 aylık oldu dimi nil bende yazı bekliyorum hem büyür o zamana daha rahat olur hemde hava soğukken dışarı çıkmak çok zor 3 kat battaniye kundak alıyoruz üşümesin diye taşıması zor oluyo inşallah yaza incecek bi elbiseyle gezdiririz...

burçincim kolay gelsin cnm tas kebebı hiçde basit olmaz bence...

kızlar bende akşam gökçeye ilk defa elma yalattım diliyle bi güzel yaladı çok hoşuna gitti ama korktum çok değdiremedim alışsın yavaş yavaş değişik tatlara :KK1:

menü güzel burçin, kolay gelsin, zaten halletmişsin hepsini, marifetli burçin :) profiterolü nasıl yaptın, hiç denemedim ben :) elerine sağlık...inşallah yormaz seni kerem bebek :emir_bebek:

melihacım, başaldık 1 ay oldu ek gıdalara geçeli. 5 aylık olduk sayılır.ek gıda daha zor heryer batıyo, tam ahzırlıyorum yemek istemiyor, mama hazırlyorum onu seve seve içiyor işte :KK1: işim zorlaştı yani :KK52: ama gökçe daha 2,5 aylık görünüyo çizelgede, erken değil mi bişeyler yalatmak,zararlı olmasın, pimpirik ben :))) alerji falan olur ne bilim, minnak ya daha, korktum şimdi. :)
evet yaz gelse de tek çıtçıtlılarla dursalar :emir_bebek: kışın zor oluyor ama kapalı yerlere gidiyoruz, çok kalın giydirmiyorum ben, aynı kendim gibi giydiriyorum, üstüne ince battaniye örtüyorum bebek arabasının içinde, rahat oluyor ya, gezerken mızlanmıyo zaten :KK1:

Son düzenleme:
ayşegülcüm evet biraz erken ama bi tattırıyım dedim bakalım ne yapıcak az kaldı 3 aylık olmasına bugün 88 günlük oldu inşallah dokunmaz kızıma :KK1:

profiterolü deneme zaten ayşegülcüm,uğraştırıcı bir şey.Hazır profiterol paketleri var ya,onlarla yapıyorum ben,o bile zahmetli.

annem 2 aylıkken size meyve suyu vermeye başlamıştım diyor,ben geç bile kalmışım :KK53: Kağan'da da öyle demişti,ben inatla 6 ay su bile vermemiştim.Sütüm yettiği sürece kerem'i de öyle düşünüyorum.Sonrasında yemek konusunda da beni hiç üzmedi,,inş kerem de öyle olur.Tadına alışsın laflarına pek de inanmıyorum o yüzden.Yiyecek çocuk küçükten belli oluyor zaten,yemeyene de ne yapsan boş maalesef.Geçen ben de armut yalattım,hoş suyu da yoktu ama az bir şey yalandı :))

Merhaba emsalsiz abla sen ne zman doğum yapıyorsun:KK49: Hayırlı doğumlar hepinize:KK16:

bu polisler hep mi göbüşlü ne eşimde öyle önleyici hizetlerde rejime soktum :KK9:

bende olaydım polis de şikayet edeydimmmm inşalla hamilesiniz dua edin nolurrr :KK31:

kıss nerelerdesin senn seni gören cennetlik.. daha 35 . haftadayım canım dr. 37 de çatı muayenesi yapalım ona göre doğum şekline karar veririz dedi , tırstım aslında kararsız da kaldım muayeneyi yaptırsam mı yaptırmasammı diye zararlı mı acaba bilmiyorum... son zamanlar geçmek bilmiyor ağılar sızılar başladı geceleri uykularım çok bölünüyor... Ah canım benim insan bir şeyi ne kadar isterse olurmuş derler inanırım, Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin inş.. Kocalarımız napsın tatlım belirli düzenleri yok ki arabanın tepesinde akşamdan sabaha sabahtan akşama geziyorlar, acıkıncada napsınlar ekmek arası atıştırıyorlar alıyorlar kiloları:KK9: ...Kız ben rejime sokmayı bırak bi gün az yese ağzına tıkıyorum yemekleri iyi bi şey değil ama kıyamıyorum napiimmm:KK17:

günaydın herkese

maç muhabbeti geçmiş,benimki hiç gitmez,hevesi yok nedense.Aksi gibi bizde de ben gitsin isterim,spor yapmış olursun haftada bir de olsa derim ama nafile.Kişinin hep istemediği oluyor galiba.

melihacım bizde de öyle,bir şey istediğimde getiriyor ne güzel,rahat oluyor

tatlım bizim kocişleri tanıştıralım benimki kesin ikna eder :KK9: sonra kocanın yüzünü göremezsin...

Ayşegülcüm katılıyorum sana son zamanlarda insan panik atak mı oluyor neyse ister istemez aklıma geliyor benimde, bi şey olurda ararsam maçta telf. duymazsa ya eşim gecedeyken bişey olursa diye..geçen eşim gecedeyken uykum kaçmıştı yine aradım 2 gibi tlf. açmadı hemen kurdum ya bana bişey olsaydı acil eşime ihtiyacım olsaydı napacaktım diye... sonrada çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta insanı huzursuz ediyor.

merhABA kızlar.topiğinizi yeni gördüm :) maraşlıyım bende :):)ama eşim maraşlı :)
unuttunuz dimi beniiiiiiiiii:KK33:33::KK33::KK33: olsun ben unutmDIM sizleri.telden oluncA gb tım bitmiş giremedim kaç zamandır.herkes iyi şükür .bende iyiyim kursA gidiyorum vakit öylece geçiyor.diekcim azcık kalmış doğumuna ne güzel.sağlıkla kucağına alırsın inşl.ben hiç norml doğum yapmak istemiyorum aksilik olmazssa yapmıcam sanırım :)5 yada 6 çocuk doğurmuyacağım için sorun olmaz sezeyan :))))))))bu benm düşünceem tabiki.biz daha 28 haftalık olduk.çok uzak geliyor bana 35 haftalıklar falan.
burçin işi kolayladın demek yemekli misafirler falan.
gökçede büyümüş.resim eklesenizde sevsek burdan bebeklerinizi.burçin bilmiyor artık eklemeyi :KK33::KK33::KK33:sen ekle meliha.tiriot nasıl oldu gökçenin.sorun yoktur inşl.
nil abla oldu canıııııııııım tontik ablaaa.adi hayırlı uğurlu olsun ek gidaların yarasın fındığa.
şimdilik mektubuma son veriyorum artıkk hergün yazarım size :)

oooo,7.ayına girdin sen de göknurcum sonunda,kaldı 3 ay,heyecanlandım şimdi.Bak,geçiyormuş işte zaman

dilekcim tanıştıralım tabii,eşinle de beklerim her zaman

ayşegülcüm evet biraz erken ama bi tattırıyım dedim bakalım ne yapıcak az kaldı 3 aylık olmasına bugün 88 günlük oldu inşallah dokunmaz kızıma :KK1:

ay aman dikkat et, tadını alıverir seni bırakıuverir maazallah, duyuyorum öyle sıpacıkları :))) alerji hemen yapmasa da ilerki yaşlarında alerjik bünyeli olmasına da neden olabiliyormuş diye okudum bi yerde, inşallah uzak olur bebişlerimizden böyle kötülükler :)))

burçin katılıyorum ona, bebekken yiyip de sonradan yemeyen çook var, 4 aylık bebek ne anlar tattan bana da öyle geliyor, kendini bilmeye başladıkça değişir, ben de küçükken çok sevdiğim yemeklerden şimdi nefret ediyorum,sebebi bilinmiyor :)

göknur hoşgeldin, tanışalım bari, tanır gibi oldum ama :))) iyi olmana sevindim canım, netinin gittiğini düşünmüştüm,bi de kursa başladın vakti yoktur diye aklıma gelmişti. nil abla oldu tabi, kardeşleri yolda onları bekli,yor. evet resim eklesek de görsek :))

dilekcim, takmamaya çalış insanın aklına binbir türlü şey geliyor,kadın milletiyiz bi de :)

biz dün bayağı gezdik,akayakaya sahile indik,25 dk yakın sayılır. bi deniz havası aldık, teknede yemeğimizi yedik , köyde akraba ziyaretleri yaptık döndük :)

bende nezle başlangıcı var,sesim değişti,hapşurup duruyorum,burnum da tıkanıyor, azcık sütüm var, bi kahve fincanı çıkmaz bile günlük, emzirmeye devam ediyorum, geçer mi nile acaba , ilaç kullanmadım hiç, kullanmayı düşünmüyorum. emzirmeyi bırakırsam da süt kesilirse o da var...

Son düzenleme:
X