Kahramanmaras///46

selam kızlar bu ara pek fırsat bulamıyorum nete girmeye , şöyle bi bakayım dedim. kafama bişi takıldı bir yerde yenidoğan bebeğin tuzlanıp tuzlanmayacağı tartışılmış siz bebişlerinizi tuzladınız mı? benim kafam akrıştı karar veremedim bi türlü

Canım ben doğma büyüme hatay-dörtyoldanım 25 yıl azımsanacak bir zaman değil.Ailem Osmaniye ye yerleşti ama aslen K.maraş-türkoğlundanım.Eşim Kadirlili o yüzden belki Osmaniyeli diye aklında kalmıştır.Utangaçlık meselesine gelince benim kadar kimse utangaç olamaz ama bakıyosun millet bir rahat bir rahat şaşarsınn..Teşekkür ediyorum canım portakallar için Dörtyol portakal mandalina cenneti .Her çeşidini bilirim beşiğinde büyüdüm lojmanımız portakal bahçesinin içindeydi bazen yeşilken olgunlaşmadan portakal çalardık :)) yeşilken yemeyi severim ben herşeyi .Bu yaşlıların olsunda yesin lafına sinir olurdum hep dedeminde çok eriğini çalmışımdır dedem olsunda yiyin derdi rahmetli sevmiyorum işte cıvık cıvık eriği..PortakalI tuzlayıp yemeye bayılıyorum.Bu arada kızlar ayvayı denediniz mi hiç dilimleyip tuzluyorsunuz en sonda limon sıkıyorsunuz üzerine vazgeçemediğim ayva yeme biçimim

kağan'ı tuzlamıştık biz,kerem'i de hep tuzlayacağım dedim,unuttum .Sonra da biraz büyüdü diye tuzlamadım,anlamı olmaz diye düşündüm.Son suyuna az tuz atıp başından dökersin,durulamazsın diğer banyoya kadar.

ben de ekşi meyve kesinlikle yiyemem,damak tadı işte.Eşimlerin portakal bahçesi var,yeyip duruyoruz :))

slm arkadaşlar..ben de maraştayım..pazarcıkta....evli ve bir çocuk annesiyim ..sizler neresindesiniz maraşın????

burdakiler merkezdeler,ama başka ilde olup da bağını koparmayan arkadaşlarımız da var

tamamen tuzlamaktansa suyuna katmak daha mantıklı sanki birde tuzlamak zararlı yazordu çocuk susuz kalırmış hatta beyin kanamasına bile neden olurmuş okuyunca korkup vazgeçecektim. Sağ sağlim doğsunda inş. o zaman bakarız duruma göre artık. Bi bakarsın senin gibi bende unuturum ...

slm arkadaşlar..ben de maraştayım..pazarcıkta....evli ve bir çocuk annesiyim ..sizler neresindesiniz maraşın????

hoş geldin canım aramıza... ben merkezdeyim...

iki gündür çamaşır yıkama filesi arıyorsum hiç bir yerde bulamadım akşam eşim kapalı çarşıdaki asker malzemesi satan yerde vardır dedi. bugün gittim aldım inş. hafta sonu kızımın kıyafetlerini yıkayıp kaldırıcam. artık ufak ufak çantasını hazırlamaya başlayayım demi ne olur ne olmaz...bu arada çantana mutlaka şunuda koy dediğiniz bişey varsa arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...

10 mart'ta benim de sıkıntım başlayacak,rapor peşinde koşacağım maalesef.Ne olurdu sanki uzatsalardı,gıcık adamlar

kesinlikle katılıyorum canım sana...Birde bizim meslekte ' bayan ne iş yapıyor ki' mantığı var gece gündüz çalışırsın yinede yaranamazsın. Şimdi de bayan istihdamında sıkıntı olurmuş safsatası çıktı 2 aydan nolacaksa millet zaten raporla şunla bunla geçiştiriyor en kötü ihtimal 3,5 ay ücretsiz izin alınır. 2 ay çalışmadan para vereceklerya özel sektörün zoruna gidiyor...

hazırla tabi canım,sonra benim gibi hazırlıksız yakalırsın.Bebişe 3-4 takım al,ben ikisinde de sızdırma sorunu yaşadım,üstlerini değiştirmek zorunda kaldım.

hb...amin hepimizin evladını inş.sen de merkezde misin ??miskokulum ..neler yaparsın...

evet canım,merkezdeyim,şuan doğum iznindeyim,evdeyim.Çocuklarla uğraşıyorum.

kızlar merhaba galiba geçenlerde yıne yazmıştım yıne yazayım bende kahramanmaraşlıyım aranızda binevlerde oturan varmı maraşın merkezindeyim ama şuan gurbatteyım 1 hafta önce geldım maraştan cok özlemişim yaaaa

hatırlıyorum bebetom,burda 3 kişi de kadın doğuma yakın oturuyor

Kızlarrrr ben geldimmmm
ben yokken ne ettiniz bakimmmm

kaçak,niye uğramıyorsun? Tatil de bitiyor... Biz aynıyız,sen nasılsın?

kaçak,niye uğramıyorsun? Tatil de bitiyor... Biz aynıyız,sen nasılsın?

kızlar aklımdasınız valla... ama uğrayamaz oldum...kusuruma bakmayın.. diyete merak sardım bu arada... dişlerimi yaptırıyorum..yoğunum anlayacağunuz...
evet tatil bitiyor...yaşasın okul açılıyor diyenlerdenim...
bende aynıyım ne olsun işte okul ve ev arasında gidip geliyordum tatile girdik memlekete gitmedim. kardeşim geldi onunla vakit geçiriyoruz.Maraşa alışmaya çalışıyorum...
bir ara evi taşımayı düşündüm okulun yakınına sonra vazgeçtim..öyle işte canım hayat devam ediyor...

annemlr bizi tuzlamış zamanında. abim de nili tuzladı :) tuzlamak dediğimiz karanfili dövüyor önce,tuzla karıştııyor, koltuk altlarına,boyun altına, ayak parmakları arasına yani kıvrım yerlerine sürüveriyor eliyle, 5 saat sonra daduş aldırın demişti. o gün duş aldıramadık da sildik, ertesi gün duş aldırdık. anlamı ne ben de bilmiyorum ama yaptık işte :44:
hoşgeldin :)
allah bağışlasın yavrunu...
ben maraşta görev yaptım ama temmuzda ayrıldım, merkeze oturuyordum...
haırlıklar başladı demek, hadi bakalım :) minnak ciciler, ütülemesi bile zevkli
şu an aklıma gelmiyor bişey, o kadar çok ihtiyaç var ki, hepsi olmazsa olmaz :)))
hoşgeldin tekrar...
kilo veriyosun demek hadi bakalım. ben de yürüyşe başladım, zayıflayalım hep beraber,2 kilo verdim, 55e düştüm kızlar

hoşgeldin tekrar...
kilo veriyosun demek hadi bakalım. ben de yürüyşe başladım, zayıflayalım hep beraber,2 kilo verdim, 55e düştüm kızlar

hoşbulduk canım
benim hedef 60 canım 60a ulaşırsam ne mutlu bana...ne olduysa hep bu maraşın yemeklerinden oldu zaten...

günaydınnnn

serap ayşegül inş istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar.Ben de şu göbekten kurtulurum inşallah

merhaba kızlar.herkes sağlıklı şükürler olsun.bazı kaçaklar gelmiş.kaçak olmayanlarda gelmemiş .)mesela meliha yok.konyalılar terk etmiş topiği.bende pazartesi halk eğitim diyim komek yani :)kursa başlıyorum pasta süsleme ve giyim :)))))evde oturmak sıktı beni.
bebek hazırlıklarıda başlamış demekki.sağlıkla kucağına alırsın inşl canım.kaç ay kaldı yada gün diyim :)bende başlarım inşl.çanta hazırlamak ta var dimi işin içinde.çok heyecanlı bir durum.

inşallah serapçım

göknurcum ne güzel ,bana da güzel ve süslü pastalar yaparsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…