- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
senin boy uzun sanırım, inşallah verirsin yaza dek...hoşbulduk canım
benim hedef 60 canım 60a ulaşırsam ne mutlu bana...ne olduysa hep bu maraşın yemeklerinden oldu zaten...
maraşın yemekleri güzeldi evet
sen de kendi yörenin yemekelrinden yap kilo verirken
kilo aldığını da duyarız umarım burdan bi gün
ay inşallah, tek bölgeden hele de göbekten kurtulmak çook zor bende de kalacak gibi duruyor.günaydınnnn
serap ayşegül inş istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar.Ben de şu göbekten kurtulurum inşallah
ama genel olarak bi kilo vereyim de, göbeğe çok takılmıycam, üste azcık bol bluzlar giyerim, seviyorum öyle giyinmeyi
merhaba kızlar.herkes sağlıklı şükürler olsun.bazı kaçaklar gelmiş.kaçak olmayanlarda gelmemiş .)mesela meliha yok.konyalılar terk etmiş topiği.bende pazartesi halk eğitim diyim komek yani :)kursa başlıyorum pasta süsleme ve giyim :)))))evde oturmak sıktı beni.
bebek hazırlıklarıda başlamış demekki.sağlıkla kucağına alırsın inşl canım.kaç ay kaldı yada gün diyim :)bende başlarım inşl.çanta hazırlamak ta var dimi işin içinde.çok heyecanlı bir durum.
sen de hoşgeldin konyalı kaçak :)))
ay ne güzel pasta süsleme kursu, giyim ayrı bi kurs sanırım, nasıl idare ediceksin,yorulmayasın iyi yapmışsın vakit geçer hem de yeni şeyler öğrenmek çok güzel :)
meliha neden yok acaba, inşallah iyilerdir. mesaj atabilirsem bi atayım bugün