Kahramanmaras///46

MERHABA, özlediğiniz şeylere Turkiyedenal.com | TÜRKİYEDEN AL bu linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar bende istanbulda yaşıyorum ama gidemediğim yerlerden bu site vasıtasıyla alışveriş yapıyorum mesela gaziantepten fıstık ve salçaları süper...izmitten pişmaniye vs... ama maalesef şimdi kahramanmaraşa girdim orada iç firma adı göremedim ...varsa firmalar eklesin oradan da senin gibi özlem duyan herkes alsın hatta yurtdışından bile....tarhanasının meşhur olduğunu bilmiyordum denemek isterim...başka nesi ünlüdür?

Merhabalar canlar, geçmişi oku oku başım döndü son sayfaların bazılarını atladım.Neden kayıptım siz sormadan söyleyeyim ayşegülüm çıtırıma en son facede yazmıstım çok kötü olduğumu, mide bulantısı 180 derece baş dönmesi tansiyon düşüklüğü feleğimi şaşırtıyordu ramazan bey dahi acıyordu halime 3 kez serum takıldı Allaha şükür 1 hafta ya yakın zamandır bu sikayetler pek olmuyor, amma velakin nereden çıktı ise illet bir diş agrısı peydah oldu diş doktoru ile ramazan bey arasinda ayhanla mekik dokuyoruz ben ağlıyorum ayhan dıreksiyon başında doktorum canın çok yanıyor tedavi olman lazım diye onayladıgına dair rapor veriyor diş hekimi ise risk alamam bebek vereceğim narkoz ilacından nefessiz kalıp ölebilir diyor 2 gün sonra 15 haftalık olacak minik oğlum onun için bu dayanilmaz aciya katlanıyorum yavrularımız sağlıklı olsun biz anneler her acıyı çekeriz .......

Geçmiste okudum çok üzüldüm sizlerde çok sıkintı yaşamışsınız Allahım bir daha yasatmasın , evlatlarınızla eslerinizle huzur sağlık icinde yasayın inşallah.

Burçinim sen hep aklimdasin o kadar kötü günler geçiriyorumki 500 metre mesafede olsan dahi sana gelemedim şimdi mersine geçtin sanırım diş ağrım biraz hafiflerse eve döndüğün zaman sana gelmeyi düşünüyorum inşallah bir mani olmazsa :)

Amma da uzun yazdım hepiniz dualarımdasınız buraya uğramiyorum diye unuttum sanmayın....

Göknur sen pideyi hep seversin hatirlıyormusun burcinle ben roka salata almıstık sen pide almıştın salatada yemekmi diye dalga gecmistin :))))

Ayyyyyyyyy yoruldum bana göre değil otur otur :)

Son düzenleme:
Kızlar bu arada numaram degişti sizleri aramayı düşünüyorum bu aralar yabancı numara görünce sapık sanmayın iste o benimdir :)))

Son düzenleme:

ay becersin de boşver yavaş becersin :)))
benimki artık mutfağa uğramaz oldu,yardım etmezdi zaten,şimdi hiç etmiyor, salondaki meyve kabuklarını,boş sod şişelerini hep ben topluyorum.yardım et azcık zaten pilim bitiyor diyorum... eh işte yaparsa yapar.. böyle geçiyo günler... ben de toz almayı sevmem, aslında hiç bi işi sevmem :)))))))))
meraba...
valla hiç gitmedim içimde kaldı gidemdim diye... bana tarif edilen necip fazıl kültür merkezenin orda taziye evi var, onun orlardaymış arka tarafında. dediğim gibi gitmedim ama...
Kızlar bu arada numaram degişti sizleri aramayı düşünüyorum bu aralar yabancı numara görünce sapık sanmayın iste o benimdir :)))

meraba canım...
hala uğraşıp duruyo musun sağlık sorunlarıyla...elbette herşey bebekler için. DEMEK ERKEK GELİYOR, MAŞALLAH daha ben 1. çocukta saldım, senin maşallahın var gerçekten hiç kolay değil, allah korusun seni ve bebeğini, bunca sıkıntıya rağmen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

selam kızlar.herkesler iyi şükür.konya kar yağışlı ve soğuk bugün.kız zeyneeep amma nazlısın beee benmde heryerim dökülüyor dişim kuşum başım :):)aferim naz yap böyle kocana ben yapamıyom sana devrediyorum bütün ayhanlara zulüm :)))))bebişide büyüttün baya kız, hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşl.ben pideyi severim.konyalılara etlikmek kaflılar deerle r zaten :=))))burçin bilir.
nilimiz iyi kerem büyüdü gezmelere gidiyor artık :)gökçeden haber yok anneside kayıp :)))))hakkıda iyi gibi anneside iyi gibi :)
sosyete pazarını soran arkadaş ben gittim necipfazıln arka tarafında git gez bakalım beğenecekmisin taziye eviinin önünde dur görürsün zaten.ben konyadakini bilince orayı sevmedim ama gezmiş olursun .

slm kızlar kaçak geldi.Geçmişi okudum.Bişeyden geri kalmayım değil mİ? Herkes bebeğiyle mutlu mesut maşşallah..Dilekçim daha dur kız ağlamaların arkası var ben şu süt reklamındaki dana ya ağladığımı hatırlıyorum annesini kaybetti diye :))) Şuan çok komik geliyor.Amaaan boşver tek böyle eften püften şeylere üzülelim sonra hatırlayınca gülüyor insan..
Benim kızlara bir aydır annem bakıyordu bugün gittiler yarın kayınvalidem gelcek..Dün ilk defa ömrümde hamama gittim arkadaşlarla ben nasıl böyle bişeyden bunca yıldır mahrum kalmışım..Hoşuma gitmedi desem yalan olur .Tavsiye ederim kızlar bundan sonra her hafta sonu hamamdayım. Dün keşif yaptım bir dahakine kızlarıda götürürüm

Ben ve nazlanmak nerdeeeeeee cadıcık ben öyle her ağrıya ses çıkarmam ciddi çok kötüyüm benim hamilelikler hep çok kötü geçer :2: ayhan ve naz çekmek nerdeeee adam şehir dısından 1 hafta oldu geleli tekrar şehir dışından iş bağlantısı yapıyor ömrüm yanlız geciyor.Doğumda dahi birkaç gün gelip gidecek ya kızkardeşleri kalacak ben toparlanana kadar yada yatılı bir bayan olacak, offff offf sıkıntı hiç bitmiyor naz yapnak için ders almak lazım ama ayhanlarda etkili olmaz sanırım

ilknurcum hoşgeldin :) hamam mıııı, hep korkarım hamamdan, bi yerim açılır da görürler diye :))) ay ne bilim pek yıldızım barışmaz hamamlar, nasıl bi yer acaba :)

göknurcum hakkı ve senin iyi olmanıza sevindim, bizler de iyiyiz şükür. bugün yoruldum çok, öğlen arkadaşım geldi eşiyle, akşam da 2 arkadaşım geldi eşler ve çocuklarla... ayy kafam şişti, yoruldum, aboow çocuklarla gezmeye gitmek ne zormuş :))) neyse ki benimki ufak daha, onların sesinden ve görüntüsünden korktu zavallı nil, ağladı da ağladı, hep kucağımda tutmak zorunda kaldım.

zeynepcim, inşalah geçer bu günlerin çabucak,napıcaksın artık,bşka çare yok, herşey sona erince unutulur herhalde :))) sen daha iyi bilirsin.

ilknurcum hoşgeldin :) hamam mıııı, hep korkarım hamamdan, bi yerim açılır da görürler diye :))) ay ne bilim pek yıldızım barışmaz hamamlar, nasıl bi yer acaba :)

Ayşegül canım hamamın plajdan tek farkı burda erkek yok .Birde sanki kadınlar çooook rahattılar.Plajda hiç yoktan mayolu görüyoduk teyzeleri :)).Kilolu bir yaşlı olmayı eminim hiçbiriniz istemezdiniz benim gördüklerimi görseydiniz..Ben hamam muhabbetlerini abarttıklarını düşünürdüm yoook vallahi hiçte abartmıyorlarmış..Millet extra large dı..Körle yattan şaşı kalkarmış bir iki gidersem kesinnnn bende açılırım ki göbeğim görünecek diye utancımdan kadındoğumcuya bile gitmeyi hep ertelerdim.Birde natır diyor ki---doğum yapmadın mı sen .Yaptımda ben açmadım bir yerimi kestiler aldılar..

Ama olsun herşeye rağmen havası bile başka denizi çok sevmeyen ben hamamı sevdim insan kendini iyi hissediyor.Manken gibi gördüm kendimi ordaKendime güvenim geldi doğumdan sonra

kaçak hoşgeldin bakalım.sen nasıl mahrum kaldın kız hamamdan.nasıl maraşlısın sen :):)ben geçen yıl gitmiştim hatta burda bir güzel anlatmıştım kızlara gelin gözünüz popo daha başka şeyler görsün diye :)))bana mayonu al yanına demişlerdi.bende bikini üstümü ve ayıp olur diye onun üstüne askılı ve altına şort almıştım.mayo ve hamam bağlantı kuramamıştımkiiiiii birde ne göriiiim çıplkalar kampı gibiyi :):):)):sonra üstümdeki askılıyı çıkartmıştım bende :):)daha çok anım vardır yani hamamla ilgili :)bende çok beğenmiştim yani hamamı ço dinleniyorsun cidden.kızları kandıramdım kandırsaydım onlarıda götürecektim :)
çıtır çoluk çocuk oturmaya başladın demek :) gerçekten zor oluyor çocuklarla oturmak hele annelerde yeterince ilgilenmezse çıldır gitsin :)sen de ben gbi üst üste almışssın misafirleri o daha zor oluyor cidden.neyse atlatmışssın ne güzel.

ah yazık sana kız :)))))))valla benmde çok zor geçiyor bilseydim doğururmuydum acaba :)sen 4.bebek birde maşaallaah.neyse Allah sabır versin bize hemen atlatırız umarım.

artık hamam muhabbetimiz de olacak hadi bakalım :))) dinleriz ilknurcum burda, güleriz de sen yeter ki anlat,gördüklerini

evet göknurcum, zor oluyor , lise arkadaşlarımdı gelenler, en iyi arkadaşlarım, kendileri ilgilenemse ben nasıl ilgilenicem zaten veletlerle, durmuyolar bi ürlü, ben servis yapıyorum ve nille ilgileniyorum,zaten tutamam onları. neyse ki kendileri baktılar,babaları da yardımcı oldu azıcık :)

bugün dışarı çıkıcaz yine, geçen haftanın rövanşını almak istiyor yasin, yenmiştim oyunlarda onu :))) yarın köye gidiyoruz 1 haftalığına, yasin ankarada seminere gidecek, evde yalnız kalmaktan korkmaya başladım son zamanlarda, köy de zor oluyor sobalı ev ama napalım artık babamın laptopıyla netten ayrılmam yine :)

Göknurcum Kmaraşlıyım ama doğma büyüme Hatay- Dörtyol danım aslında maraşın kültürüyle pek alakam yok hatta ne anlıyor bu millet hamamdan o kadar git banyo yap gel saçma gelirdi.Yardımı yetiştirme yurduna toplanan bir etkinlikti hemen hemen 55-60 kişi vardı.Bende giderken bikini üstünü deniz şortumu birde pareo almıştım açılmasın üzerim diye he he .)) :)) he he.Boşa dememiş atalarımız körle yatan şaşı kalkar diye..Sevdim ama kızlarıda alıp giderim artık birde kese ohhhhhhh tüm günün yorgunluğu gidiyor hamamın yorgunluğu kalıyor:dayak yemiş gibi.

ben kısa süre anlatmıştım hamam muhabbetini seni kandıramadım gitmek için :)denizi tercih ederim diye diye yırtındın :):)kaldın hamam ve muhabbetinden.
sen yine iyi kalıyordur evde ben hiç kalamam evde tek başıma.hadi gündüz neyse ama akşam olunca ben finiş :)hiç kalmadım hayatımda kalmıcamdaaa :)))))))nil apalamıoyr daha dimi bence emeklemiyordur da :):) sorun yok işte pencerinin önüne çıkarsınız en fazla sıkıldığınızda.netinizde varmış ne güzeeel.yasin daha çok çalışıyor sanki muğlada :):) yok yok bu herifler çıldırdıkları kadar olduk yani.:))))))))

benm alakam yok zaten şekerim eşim maraşlı ya seninde öyle sanırım.dolayısıyla yarı memleket oluyor o yüzden demiştim.kızla nefessiz kalmasınlar orda.rezil ederler seni :)git şekerim hamamın azı karar çoğunu bilmem artık :)

:))) evet denizi kesinlikle ercih ederim, ya bi d ben nefessiz kalırım gerçekten, öyle yerlere gelemiyorum, gitmedim hiç ama nefesim daralır diye korkuyorum. yasin de gitmişti maraşta hamama da bayılarak anlatmıştı, her hafta gitmek gerekir diyordu. giden bayılıyor :) muhabbeti ilknur anlatır artık bize :)))
ben maraşta bekarken 2 yıl yalnız kalmıştım,hem de o gecekondu mahallesinde, okuluma yürüyerek gitmek istediğimden merkezden ev tutmdım, ev arkadaşı da istemediğimden :) evlendikten sonra korkmaya başlamıştım, kötü bişey,inşallah yalnız kalman gerekmez :) köydeyim şimdi, annemler gezmeye gitti, gene yalnızım
evet ya yasin daha çok çalışıyor,sürekli seminerleri var, savunma sporları dersi bile aldı yani...
nil daha apalamıyor, yan dönüyor bugünlerde,onu yeni öğrendi, oturmuyor bile, daha çok var o günlere...

malesef kerem'in hırıltısı geri geldi ve öksürmeye başladı,kağan da devamlı öksürüyor,hasta pldular yine.Gitsen bir dert gitmesen ayrı (

gel tabii zeynepçim,artık hep evdeyim.

perşembe gün yok benim bildiğim ama...Cumartesi de az şey oluyormui,en iyisi pazartesi gitmek.Zaten kızlar yerini söylemiş.

hamamları hep merak etmişimdir,ama utanğaç olduğumdan hiç gidemedim.Ne olacak benim bu halim,az daha rahat olmayı isterdim .Sen dörtyollu musun canım,ben osmaniye diye biliyordum.Benim eşimde oralı,hatta dün ordan geldim,gel bana bol bol portakal yiyelim.Malum oranın portakalının üstüne tanımam.

bu arada bugün tam 2 ay 1 günlük olduk.Oğlum nerdeyse konuşacak,nasıl sesler çıkarıyor,kendinden geçiyor.Abisi geç konuşmuştu biraz,ama bu pek fena.İkinci çocuklar daha hareketli olurmuş,doğru galiba.

maşallah kereme inşallah iyileşr kısa zamanda da, hemencik de konuşur sağlıklı olsunlar yeterki...

bulutlu bir muğladan merhabalar :)))
cuma günü heyet raporu alıcam inşallah, off ne inir bozucu bişey, ücretsiz izne ayrılıp kurtulucam şu rpor olaylarından... ya dr rapor evrmezse, bilmem ne düşünceleri sıktı beni valla :) doğum izni 1 yıl olsa, yarım maaş verseler ne güzel olurduu:2:

10 mart'ta benim de sıkıntım başlayacak,rapor peşinde koşacağım maalesef.Ne olurdu sanki uzatsalardı,gıcık adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…