GUL MEHABA,BENDE KAHRAMANMARASLIYIM DOGUM OLARAAK AMA KONYADA YASIYORUM ŞIMDI,NESIL MEMLEKETIM YAHU BIR HABER VERIN DONDURMAYI TARHANAYI COK OZLEDIM VALLA,ZEYTINLIK ILCASINA GIDIN BEN YERIME GUZELIM MEMLEKETIMIN KAPLICALARINDAN FAYYDALANMAK İÇİN GIDIN SIFA OLSUN DEMI AMA ORANIN DOGA GUZELLIKLERINE BENDE ESIMDE BAYILIYO MEMLEKETIME GETIRDIM EŞİMİ GEZDIRDIM VALLAHA SEN NASIL BIRAKTIN BOYLE GUZELIM SEHRI DEDI BANA BENDE SENİN İÇİN ASKIMDEDIM::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
HERKESE KAHRAMANMARASLILARR HEPINIZI MEMLEKETIMI COOOOOOOOOOOK OSLEDIM YAKINDA ZIYARET EDECEGIMMM
ooo ne güzel gezin bakalım. için rahat olsun canım inş. hatta hava değişimi inş. iyi gelir çocuklara bakarsın bi daha hastalanmazlar...
Ayşegülcüm benim eşim titizdir mutfakta salata yapsın etrafı siler toplar ama 2 saatte yaparbiraz yavaşız yani.. Bana atom karınca der canım dardır bi şey yapılacaksa apar topar hızlıca yaparım hiç canımı bilmem eşim tam tersi canını yormadan yapmayı sever ( benim kız babacıl olacak sanırım baktı babayı kesiyorum sağlam tekmeler atmaya başladı neyse fazla uzatmayayım minik casus iş başında ...). bir tek toz almaya karşı üşengecim mobilya tozu al demesinlerde niyese zoruma gidiyo halbuki en kolay şey [/FONT]
meraba...merhaba kızlar nasılsınız?
arada okuyorum ama yazmıyordum şimdi de bişey sorucam size.
kesin biliyorsunuzdur. perşembe günleri sosyete pazarı varmış nerde acaba? pazartesi ile cumartesinin yerinde değil galiba..?
bilen varsa çok makbule geçer :26:
Kızlar bu arada numaram degişti sizleri aramayı düşünüyorum bu aralar yabancı numara görünce sapık sanmayın iste o benimdir :)))
selam kızlar.herkesler iyi şükür.konya kar yağışlı ve soğuk bugün.kız zeyneeep amma nazlısın beee benmde heryerim dökülüyor dişim kuşum başım :):)aferim naz yap böyle kocana ben yapamıyom sana devrediyorum bütün ayhanlara zulüm :)))))bebişide büyüttün baya kız, hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşl.ben pideyi severim.konyalılara etlikmek kaflılar deerle r zaten :=))))burçin bilir.
nilimiz iyi kerem büyüdü gezmelere gidiyor artık :)gökçeden haber yok anneside kayıp :)))))hakkıda iyi gibi anneside iyi gibi :)
sosyete pazarını soran arkadaş ben gittim necipfazıln arka tarafında git gez bakalım beğenecekmisin taziye eviinin önünde dur görürsün zaten.ben konyadakini bilince orayı sevmedim ama gezmiş olursun .
ilknurcum hoşgeldin :) hamam mıııı, hep korkarım hamamdan, bi yerim açılır da görürler diye :))) ay ne bilim pek yıldızım barışmaz hamamlar, nasıl bi yer acaba :)
kaçak hoşgeldin bakalım.sen nasıl mahrum kaldın kız hamamdan.nasıl maraşlısın sen :):)ben geçen yıl gitmiştim hatta burda bir güzel anlatmıştım kızlara gelin gözünüz popo daha başka şeyler görsün diye :)))bana mayonu al yanına demişlerdi.bende bikini üstümü ve ayıp olur diye onun üstüne askılı ve altına şort almıştım.mayo ve hamam bağlantı kuramamıştımkiiiiii birde ne göriiiim çıplkalar kampı gibiyi :):):)):sonra üstümdeki askılıyı çıkartmıştım bende :):)daha çok anım vardır yani hamamla ilgili :)bende çok beğenmiştim yani hamamı ço dinleniyorsun cidden.kızları kandıramdım kandırsaydım onlarıda götürecektim :)slm kızlar kaçak geldi.Geçmişi okudum.Bişeyden geri kalmayım değil mİ? Herkes bebeğiyle mutlu mesut maşşallah..Dilekçim daha dur kız ağlamaların arkası var ben şu süt reklamındaki dana ya ağladığımı hatırlıyorum annesini kaybetti diye :))) Şuan çok komik geliyor.Amaaan boşver tek böyle eften püften şeylere üzülelim sonra hatırlayınca gülüyor insan..
Benim kızlara bir aydır annem bakıyordu bugün gittiler yarın kayınvalidem gelcek..Dün ilk defa ömrümde hamama gittim arkadaşlarla ben nasıl böyle bişeyden bunca yıldır mahrum kalmışım..Hoşuma gitmedi desem yalan olur .Tavsiye ederim kızlar bundan sonra her hafta sonu hamamdayım. Dün keşif yaptım bir dahakine kızlarıda götürürüm
çıtır çoluk çocuk oturmaya başladın demek :) gerçekten zor oluyor çocuklarla oturmak hele annelerde yeterince ilgilenmezse çıldır gitsin :)sen de ben gbi üst üste almışssın misafirleri o daha zor oluyor cidden.neyse atlatmışssın ne güzel.ilknurcum hoşgeldin :) hamam mıııı, hep korkarım hamamdan, bi yerim açılır da görürler diye :))) ay ne bilim pek yıldızım barışmaz hamamlar, nasıl bi yer acaba :)
göknurcum hakkı ve senin iyi olmanıza sevindim, bizler de iyiyiz şükür. bugün yoruldum çok, öğlen arkadaşım geldi eşiyle, akşam da 2 arkadaşım geldi eşler ve çocuklarla... ayy kafam şişti, yoruldum, aboow çocuklarla gezmeye gitmek ne zormuş :))) neyse ki benimki ufak daha, onların sesinden ve görüntüsünden korktu zavallı nil, ağladı da ağladı, hep kucağımda tutmak zorunda kaldım.
zeynepcim, inşalah geçer bu günlerin çabucak,napıcaksın artık,bşka çare yok, herşey sona erince unutulur herhalde :))) sen daha iyi bilirsin.
ah yazık sana kız :)))))))valla benmde çok zor geçiyor bilseydim doğururmuydum acaba :)sen 4.bebek birde maşaallaah.neyse Allah sabır versin bize hemen atlatırız umarım.Ben ve nazlanmaknerdeeeeeee cadıcık ben öyle her ağrıya ses çıkarmam ciddi çok kötüyüm benim hamilelikler hep çok kötü geçer :2: ayhan ve naz çekmek nerdeeee adam şehir dısından 1 hafta oldu geleli tekrar şehir dışından iş bağlantısı yapıyor ömrüm yanlız geciyor.Doğumda dahi birkaç gün gelip gidecek ya kızkardeşleri kalacak ben toparlanana kadar yada yatılı bir bayan olacak, offff offf sıkıntı hiç bitmiyor naz yapnak için ders almak lazım ama ayhanlarda etkili olmaz sanırım
ben kısa süre anlatmıştım hamam muhabbetini seni kandıramadım gitmek için :)denizi tercih ederim diye diye yırtındın :):)kaldın hamam ve muhabbetinden.artık hamam muhabbetimiz de olacak hadi bakalım :))) dinleriz ilknurcum burda, güleriz de sen yeter ki anlat,gördüklerini
evet göknurcum, zor oluyor , lise arkadaşlarımdı gelenler, en iyi arkadaşlarım, kendileri ilgilenemse ben nasıl ilgilenicem zaten veletlerle, durmuyolar bi ürlü, ben servis yapıyorum ve nille ilgileniyorum,zaten tutamam onları. neyse ki kendileri baktılar,babaları da yardımcı oldu azıcık :)
bugün dışarı çıkıcaz yine, geçen haftanın rövanşını almak istiyor yasin, yenmiştim oyunlarda onu :))) yarın köye gidiyoruz 1 haftalığına, yasin ankarada seminere gidecek, evde yalnız kalmaktan korkmaya başladım son zamanlarda, köy de zor oluyor sobalı ev ama napalım artıkbabamın laptopıyla netten ayrılmam yine :)
Göknurcum Kmaraşlıyım ama doğma büyüme Hatay- Dörtyol danım aslında maraşın kültürüyle pek alakam yok hatta ne anlıyor bu millet hamamdan o kadar git banyo yap gel saçma gelirdi.Yardımı yetiştirme yurduna toplanan bir etkinlikti hemen hemen 55-60 kişi vardı.Bende giderken bikini üstünü deniz şortumu birde pareo almıştım açılmasın üzerim diye he he .)) :)) he he.Boşa dememiş atalarımız körle yatan şaşı kalkar diye..Sevdim ama kızlarıda alıp giderim artık birde kese ohhhhhhh tüm günün yorgunluğu gidiyor hamamın yorgunluğu kalıyor:dayak yemiş gibi.
ben kısa süre anlatmıştım hamam muhabbetini seni kandıramadım gitmek için :)denizi tercih ederim diye diye yırtındın :):)kaldın hamam ve muhabbetinden.
sen yine iyi kalıyordur evde ben hiç kalamam evde tek başıma.hadi gündüz neyse ama akşam olunca ben finiş :)hiç kalmadım hayatımda kalmıcamdaaa :)))))))nil apalamıoyr daha dimi bence emeklemiyordur da :):) sorun yok işte pencerinin önüne çıkarsınız en fazla sıkıldığınızda.netinizde varmış ne güzeeel.yasin daha çok çalışıyor sanki muğlada :):) yok yok bu herifler çıldırdıkları kadar olduk yani.:))))))))
benm alakam yok zaten şekerim eşim maraşlı ya seninde öyle sanırım.dolayısıyla yarı memleket oluyor o yüzden demiştim.kızla nefessiz kalmasınlar orda.rezil ederler seni :)git şekerim hamamın azı karar çoğunu bilmem artık :)
ooo ne güzel gezin bakalım. için rahat olsun canım inş. hatta hava değişimi inş. iyi gelir çocuklara bakarsın bi daha hastalanmazlar...
Ayşegülcüm benim eşim titizdir mutfakta salata yapsın etrafı siler toplar ama 2 saatte yaparbiraz yavaşız yani.. Bana atom karınca der canım dardır bi şey yapılacaksa apar topar hızlıca yaparım hiç canımı bilmem eşim tam tersi canını yormadan yapmayı sever ( benim kız babacıl olacak sanırım baktı babayı kesiyorum sağlam tekmeler atmaya başladı neyse fazla uzatmayayım minik casus iş başında ...). bir tek toz almaya karşı üşengecim mobilya tozu al demesinlerde niyese zoruma gidiyo halbuki en kolay şey [/FONT]
Merhabalar canlar, geçmişi oku oku başım döndü son sayfaların bazılarını atladım.Neden kayıptım siz sormadan söyleyeyim ayşegülüm çıtırıma en son facede yazmıstım çok kötü olduğumu, mide bulantısı 180 derece baş dönmesi tansiyon düşüklüğü feleğimi şaşırtıyorduramazan bey dahi acıyordu halime 3 kez serum takıldı Allaha şükür 1 hafta ya yakın zamandır bu sikayetler pek olmuyor, amma velakin nereden çıktı ise illet bir diş agrısı peydah oldu diş doktoru ile ramazan bey arasinda ayhanla mekik dokuyoruz ben ağlıyorum ayhan dıreksiyon başında doktorum canın çok yanıyor tedavi olman lazım diye onayladıgına dair rapor veriyor diş hekimi ise risk alamam bebek vereceğim narkoz ilacından nefessiz kalıp ölebilir diyor 2 gün sonra 15 haftalık olacak minik oğlum onun için bu dayanilmaz aciya katlanıyorum yavrularımız sağlıklı olsun biz anneler her acıyı çekeriz .......
Geçmiste okudum çok üzüldüm sizlerde çok sıkintı yaşamışsınız Allahım bir daha yasatmasın , evlatlarınızla eslerinizle huzur sağlık icinde yasayın inşallah.
Burçinim sen hep aklimdasin o kadar kötü günler geçiriyorumki 500 metre mesafede olsan dahi sana gelemedim şimdi mersine geçtin sanırım diş ağrım biraz hafiflerse eve döndüğün zaman sana gelmeyi düşünüyorum inşallah bir mani olmazsa :)
Amma da uzun yazdım hepiniz dualarımdasınız buraya uğramiyorum diye unuttum sanmayın....
Göknur sen pideyi hep seversin hatirlıyormusun burcinle ben roka salata almıstık sen pide almıştın salatada yemekmi diye dalga gecmistin :))))
Ayyyyyyyyy yoruldum bana göre değil otur otur :)
merhaba kızlar nasılsınız?
arada okuyorum ama yazmıyordum şimdi de bişey sorucam size.
kesin biliyorsunuzdur. perşembe günleri sosyete pazarı varmış nerde acaba? pazartesi ile cumartesinin yerinde değil galiba..?
bilen varsa çok makbule geçer :26:
slm kızlar kaçak geldi.Geçmişi okudum.Bişeyden geri kalmayım değil mİ? Herkes bebeğiyle mutlu mesut maşşallah..Dilekçim daha dur kız ağlamaların arkası var ben şu süt reklamındaki dana ya ağladığımı hatırlıyorum annesini kaybetti diye :))) Şuan çok komik geliyor.Amaaan boşver tek böyle eften püften şeylere üzülelim sonra hatırlayınca gülüyor insan..
Benim kızlara bir aydır annem bakıyordu bugün gittiler yarın kayınvalidem gelcek..Dün ilk defa ömrümde hamama gittim arkadaşlarla ben nasıl böyle bişeyden bunca yıldır mahrum kalmışım..Hoşuma gitmedi desem yalan olur .Tavsiye ederim kızlar bundan sonra her hafta sonu hamamdayım. Dün keşif yaptım bir dahakine kızlarıda götürürüm
Göknurcum Kmaraşlıyım ama doğma büyüme Hatay- Dörtyol danım aslında maraşın kültürüyle pek alakam yok hatta ne anlıyor bu millet hamamdan o kadar git banyo yap gel saçma gelirdi.Yardımı yetiştirme yurduna toplanan bir etkinlikti hemen hemen 55-60 kişi vardı.Bende giderken bikini üstünü deniz şortumu birde pareo almıştım açılmasın üzerim diye he he .)) :)) he he.Boşa dememiş atalarımız körle yatan şaşı kalkar diye..Sevdim ama kızlarıda alıp giderim artık birde kese ohhhhhhh tüm günün yorgunluğu gidiyor hamamın yorgunluğu kalıyor:dayak yemiş gibi.