Kahramanmaras///46

aa konyada da bazı yerlerde öyle tahtanın üzerinde kocaman bir boytta getiriyorlar.o işin espirisi aslında.başka şehirlerde pide şeklinde getirirler etliekmeği bilmedikleri için :)neyse afiyet şeker olsun yarasın bukadar bilgi yeter 4.ayını hayırlı uğurlu lsun canm.aşınızda tutsun inşl :)aman minnak şey kıpkırmızı olmuştur o şimdi ağlıyacağım diye.öp benm için bir kere şöleee kocaaamaaan ve kokla bşrazda.
burçinciiiim bende napıyım iştee güne gideceğim şimdi hakkıyla beraber :):)))))seninle az gün yarışı yapmıyorduk.şimdi 1numara benim sen pistlere dönene kadar :):)

tamam göknur teyzesi, akşama banyo yapıcak, mis mis olsun o zaman öpelim
demekki gerçek etliekmek yemişiz , sunum da doğruymuş
günde yediklerini anlatmazsan var yaaa .... fikir olsun biraz. gerçi sen anlatıyon burçin anlatmıyo

ayşegülcüm naz yapmak bir sanat işi zaten bende pek beceremem naz yapmayı. bazı arkadaşlardan duyuyorum her akşam bacak ovalatmalar her hafta gece yarısı bi şey isteyim adamı market market gezdirmeler...hem kıyamamda yazık adama...

Nil bebek aşı olmuş maşallah kuzuma 4 aylık oldu demek darısı benim kızıma inş.. İnsan dayanamaz bakmaya ona öyle iğne yapılırken ama sağlıkları için yapacak bişey yok...

bu gün evimi temizlettim dip bucak her yer fıstık gibi oldu. Yinede akşam eşim bir kaç tane daha yapışkanlardan yaptı koydu kenarlara inş. daha gelmezler...

çok kötü boğazım ağrıyor, faranjıtım azdı öksürüp duruyorum hele akşam olunca, korkuyorum birde öksürmeye sanki bebişim rahatsız oluyormuş gibi geliyor. İnş. uzun sürmez geçer hemen nasıl üşüttüm naptım anlamadım.

evet ya ben de adama acıdığım için canım bişey çekse de söylemezdim herhalde gecenin o saati. eşim hep derdi "sen söylemezsin, canın gece yarısı bişey çekerse uyandır söyle getireyim" diye ama hiç çekmedi ki canım (( doğalız boşver napalım

geçmiş olsun ya, havada virüsler dolanıyodur zaten, öyle geçmiştir, inşallah ilerlemeden düzelir. minik kızı rahatsız etme öksürüp de, uyuyodur falan

darısı sizin bebeklere inşallah 4 aylık olduk, aşı yapılırken odaya almıyolardı normalde, ağlayışını duyup üzülüyodum ama bu sefer susmak bilmedi, hemen çağırdılar beni, daha kanı dinmeden kucağıma almak zorunda kaldım, külotlu çorabını pantolonunu giydiremeden. gömleğim kan oldu zaten, bi de yabancıya ağlıyo, o da üstüne geldi

dilekçim geçmiş olsun,soğuk bir şeyler mi yedin ki,eşimde de farenjit var,sıcak-soğuk yememeye özen gösterir,yoksa hemen boğaz gider.

kıyamam kuzuma,nil çok mu ağladı demek,bebek ağlaması içimi acıtır hep

yok canım düşünüyorumda soğuk bir şey yemedim demek olacağı vardı. OLacağı varmış demek inş. ilerlemeden atlatırım.
bugün canım gezmek istiyor kalkıp karnımı doyurayım biraz dışarı kaçayım....

geçmiş olsun canım inşl atlatırsın hemen.öksüremezde insan .ben öksürünce bebek düşecekmiş gibi gelir hep :)))))))evinde hayırlı uğurlu olsın :)inşl tuzağa kimseler düşmezde artık var olmadıklarını anlar rahat edersin dilekcim.
ayrıca naz olayına katılmıyorum size hanımlar.ben hep naz yapan mıymıy kadınlara hayran olmuşumdur.dünyaya tekrar gelme ve istek yapma olayı olsa hemen mıymıy bir kadın oluyum derdim.hep şanslı ve mutlu insanlardır .ayrıca gayet sağlıklıdırlarda.kafaya birşey takmıyorlar çünki :)))))))))erkeklerin en talep ettikleri hatun türü.dileğinde dediği gibi naz yapan usta bir sanatçıdır :)
bu aralar herifle azcık limoniyizde :))))ondan efkarlandım sanırım.

evett burçin, ben de üzülüyorum bebekler ağlayınca artık

çık gez bakalım dilekcim, hava güzel herhalde. burda çok fena yağmur var, haberlerde görmüşsünüzdür, marmarisi gene sel aldı...

göknur, haklısın valla, nerde nazlı, kaprisli kadınlar, orda her dediğini yapan erkekler ben de nazlıyımdır genelde, ay ben bunu sevmem,ben bunu yiyemem, yapamam gidemem falan huylarım vardır ama ğer içimden gelmiyorsa da sırf adamı yorayım diye de yapamam noldunuz da gene limoni oldunuz , tez zamanda düzelirsiniz inşallah, hamile hamile hiç çekilmez

göknurcum kesin eşin kabahatlidir,ben bilirim onu :)) İnşallah düzelmiştir aranız

ben senin dediğiklerini bile yapamam çıtır. yapamıyacağım birşey bile olsa onu zorlada olsa gücümüde aşsa yappar hayır diyemem malesef.hayatımdaki en çok kayıbımdır hayırdemeyi çok isterdim birilerine :):)pis huyum.onun için şişiyor abdi goca.aman burçin genel kavga sebepleri benmi hamile omu cidden bilemiyorum.sabrımı zorluyor.vuracam tekmeyi gidecek köyüne sabrediyorum.hadi bebek olsun belki adam olur diye azdaha beklicem daha doğrusu beklemeye çalışacam. olmazssa çaresine bakacaz artık.karışık biraz durum.

ben de öyleyim göknurcum,çok iyi anlıyorum seni.Hep kendimden veririm maalesef.Bir şeyleri kendim halletmeye çalışırım.Umarım eşin düzelir,ne diyeyim,hakkıcık yola getirir belki onu

hayır demeyi bilmeli, ben diyebilirim ama gene de çok değil. çok denirse zaten kimseyle anlaşamam
inşallah düzelir, öyle tekmeli tokatlı konuşma bakalım, senin kocan zaten iyi biri, özünde tanıyorsun adamı, arada abzı olumsuzlukla oluyor, kötü düşünme...ben de ayaşadım çok kötü günler. allahım yaşatmasın kimseye...

o kazma kılıklı heriflerde ozaman ya bunlar hamile yada anne düzenleri bouldu.azcık anlayışlı olalım dese nolur :):)demezlerse kafamı kızdırmasın goca göbekli ayhan :=))))))))))cidden aile içi sıkıntı hiç birşeye benzemiyor yüzünün şekli bile değişiyor .düşüveriyor yüz:):)hayırlısı artık.

derler mi hiç ,kendileri hamile olsun,anne olsun,hadi onları geçtim ev hanımı olsun... bulaşık bile yıkarken yorulurlar kolay sanıyolar kadın olmayı...
hayırlısı olsun, aile mutluluğu başka bişey...

ayyy nolmuş böyle ciddi meseleler açılmış...:18:

akşam üzeri eve gelirken eşimi aradım canım yumurta istiyor koyda ben gelene kadar haşlansın dedim ( bugün geceye gidecek ancak eve gelirim yemeğim vardı zaten ısıtırım oturup yeriz diye düşündüm) eve bi geldim adam sinirli nolmuş? yemeği ısıtmış yumurta haşlamaya çalışmış biri patlamış diğeri yarım pişmiş bi gergin bi gergin çok yorulmuş kıs gülermisin ağlarmısın.. erkek milleti işte bizim yaptıklarımızın yarısını bırak çeyreğini yapsalar suratlarından geçilmez... ee naparsın yüce yaradan bize öyle güç vermişki işe de gideriz çocukta bakarız evde dört dörtlük işte yaparız... Kıymetini bilenee diyecemde biraz zor...

yazacak o kadar şey varkiii.... öyle böyle geçiyor işte zaman..

hıı bide şu mıymıyların daha şanslı olma meselesi vardı. kesinlikle katılıyorum boşuna dememişler Allah çirkin kaderi yazsın diye, güzelin ve hamaratın kaderi olmuyo naparsın...

bide erkeklerin hamile oldukarı geldi açlıma Allah muhafaza iki gün soğuk algınlıkları çekilmiyor ... valla yaradan biliyo işini dağına göre kar veriyor....

dilekçim eşine güldüm valla,beceri pek yokmuş.Benimki o konuda çok beceriklidir.Ama hastalık ve hamilelik çok doğru,onları hamile düşünemiyorum,9 ay bize zehir olurdu,hastayken çekilmiyorlar çünkü.

bu arada ben yarın mersin'e gidiyorum inş,ordan hatay'a.Salı günü görüşürüz artık,oralarda yazamam çünkü.İnşallah miniği üşütmeyiz,eşimlerde zor olacak ama (

bu arada ben yarın mersin'e gidiyorum inş,ordan hatay'a.Salı günü görüşürüz artık,oralarda yazamam çünkü.İnşallah miniği üşütmeyiz,eşimlerde zor olacak ama (

hayırlı yolculuklar şimdiden. üşütmeden,hasta falan olmadan gidin gelin inşallah sağlıcakla... eşinlerin evi sobalı mı, o yüzden mi zor olacak? inşallah bişeycik olmaz :)

ay dilek,eşin d ebenimki gibi :))) beceremez, gerçi ben kendimi de becerikli bulmam pek, mutfak işlerini hiç sevmiyorum da bi salata yapardı benimki, tezgah görünmezdi, orayı öylece bırakıp sofraya da oturabilir salata malzemelerinin ne bulaşığı olacak, sudan geçirdin mi temizleniveriyor ortalı, yksa kuruyor, onu düşünmez :) allah ne güzel yaratmış işte...

meliha ve seraptan haber yok yine , iyilerdir inşallah :44: sema bakıyodur bize arada eminim, o yüzden çok telaşlanmıyorum onun için :)

ooo ne güzel gezin bakalım. için rahat olsun canım inş. hatta hava değişimi inş. iyi gelir çocuklara bakarsın bi daha hastalanmazlar...

Ayşegülcüm benim eşim titizdir mutfakta salata yapsın etrafı siler toplar ama 2 saatte yapar biraz yavaşız yani.. Bana atom karınca der canım dardır bi şey yapılacaksa apar topar hızlıca yaparım hiç canımı bilmem eşim tam tersi canını yormadan yapmayı sever ( benim kız babacıl olacak sanırım baktı babayı kesiyorum sağlam tekmeler atmaya başladı neyse fazla uzatmayayım minik casus iş başında ...). bir tek toz almaya karşı üşengecim mobilya tozu al demesinlerde niyese zoruma gidiyo halbuki en kolay şey [/FONT
]

merhaba kızlar nasılsınız?

arada okuyorum ama yazmıyordum şimdi de bişey sorucam size.
kesin biliyorsunuzdur. perşembe günleri sosyete pazarı varmış nerde acaba? pazartesi ile cumartesinin yerinde değil galiba..?

bilen varsa çok makbule geçer
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…