GUL MEHABA,BENDE KAHRAMANMARASLIYIM DOGUM OLARAAK AMA KONYADA YASIYORUM ŞIMDI,NESIL MEMLEKETIM YAHU BIR HABER VERIN DONDURMAYI TARHANAYI COK OZLEDIM VALLA,ZEYTINLIK ILCASINA GIDIN BEN YERIME GUZELIM MEMLEKETIMIN KAPLICALARINDAN FAYYDALANMAK İÇİN GIDIN SIFA OLSUN DEMI AMA ORANIN DOGA GUZELLIKLERINE BENDE ESIMDE BAYILIYO MEMLEKETIME GETIRDIM EŞİMİ GEZDIRDIM VALLAHA SEN NASIL BIRAKTIN BOYLE GUZELIM SEHRI DEDI BANA BENDE SENİN İÇİN ASKIMDEDIM::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
HERKESE KAHRAMANMARASLILARR HEPINIZI MEMLEKETIMI COOOOOOOOOOOK OSLEDIM YAKINDA ZIYARET EDECEGIMMM
MERHABA, özlediğiniz şeylere Turkiyedenal.com | TÜRKİYEDEN AL bu linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar bende istanbulda yaşıyorum ama gidemediğim yerlerden bu site vasıtasıyla alışveriş yapıyorum mesela gaziantepten fıstık ve salçaları süper...izmitten pişmaniye vs... ama maalesef şimdi kahramanmaraşa girdim orada iç firma adı göremedim ...varsa firmalar eklesin oradan da senin gibi özlem duyan herkes alsın hatta yurtdışından bile....tarhanasının meşhur olduğunu bilmiyordum denemek isterim...başka nesi ünlüdür?