geçmiş olsun her yağmurun ardından mutlaka güneş açacaktır
Cok gecmis olsun .Okurken icim bi tuhaf oldu , cok üzüldüm
Bak arkadasim zor dönemler geciriyosun belli yazdiklarindan ama biraz sabirli ol bak göreceksin maddi ve manevi yönden rahatlayacagin günler yakindir
belki sinaniyosunuzdur o nedenle sükret devamli ve iyi seyler ve gelecekteki iyi günlerin sizi bekledigini düsün ve mutlu olmaya calis
Ayyy çok üzüldüm eşinize valla dış etkenler sizi etkilemesine izin vermeyin siz mutlu olun, inşallah bütün zorlukları aşarsınız
Çok geçmiş olsun arkadaşım çok can sıkıcı olaylar yaşamışsın üst üste. Bence şu an sana en çok şükretmek yaraşır. Bak maddi sıkıntılarımızı nasıl aşacağız, paramızı alamıyoruz derken kaza atlatmışsın, eşin rahatsızlanmış hepsi üst üste gelmiş. Ama yine de çok büyük bir zarara uğramadan bu olayı atlatmışsınız.
Maddi sıkıntıya gelince canım, inan iş kurarken biz de bir sene boyunca öyle sıkıntılar geçirdik ki, sonra nasıl düzlüğe çıktık, feraha erdik nasıl oldu anlamadık. Sadece şunu anladım, insan yeter ki istesin, elinden ne geliyorsa çabalasın, şükretsin Allah da onu boş çevirmiyor. Yeter ki Allah sağlıkla, ölümle sınamasın bizleri.Çabalayıp elinden geleni yaptıktan sonra Allah bize rızkımızı hiç ummadığımız bir şekilde verir. Yeter ki moralimizi bozmayalım ve geçici bir dert olan maddi sıkıntılarımız nedeniyle sevdiğimiz insanları kırmadan, yapıcı olarak bu zor günleri yıpranarak değil, hayattan bir şeyler öğrenerek geçirelim. Biz zor günlerimizde ne kadar moralimiz de bozulsa, sıkıntı da çeksek tartışmalarımızı en aza indirmeye çalıştık, brbirimize destek olduk, insanları çok daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Birkaç sene sonrasında bebeğimiz oldu ve şimdi sanki bunları çok çok uzun seneler önce yaşamışız gibi geliyor. Siz de umutlarınızı yeşertin canım, umut etmek şükretmek en iyi ilaçtır. Mühim olan bu zor günleri birbirinizi kırmadan yaralamadan atlatmak. Zor günlerin sonunda inşallah bir de minik gelir yuvanıza siz de dersiniz ki, acaba biz mi bu olayları yaşamıştık? Çocuğunuza, annesiyle babasının zor günlerini elele vererek aştıkları, birbirlerinden hiç vazgeçmedikleri mutlu bir hikayeniz olur anlatacağınız. Kendine dikkat et olur mu, tekrar geçmiş olsun.
Sevgili bir_kadın;
seni tanımasam gerçekten konuna inanmayacaktım
ama biliyorum yorumlarınıda beğenirim açık yüreklisin
ne düşünürsen onu yazarsın...
öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm
okurken tansiyonum düştü
ve şuan kendimi iyi hissetmiyorum
kan görmeye dayanamam,okumayada
bu tarz şeyleri dinleyemem bile
aşırı hassasiyetim var :)
ama konu senin olunca okuma geregi duydum...
Allah büyük hersey atlatılır
haklısın bazen hersey üst üste geliyor
ve insan dengesini şaşırıyor
neden ben neden biz diye sorup duruyor
güçlü olmalısın,eşinlede kenetlenin birbirinize
tekrar geçmiş olsun canım...
çok ilginç yaa ,eşini nasıl bir duruma düşürmüşsün ,yazık adama ,daha 1 yıllık evlilikte neler yaşanmış ,valla böyle hikayeler duydukça ne kadar sıradan bir hayatım var diyorum ,ev ,iş güç ,çoluk çocuk ,yemek ,sohbet ,gez toz .kendime değişik meşgaleler bulmam lazım ,eşimle uğraşmak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?