• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayi buldum uyumaya ramak kala bir evlilik guncesi benden

geçmiş olsun her yağmurun ardından mutlaka güneş açacaktır

nedense hiç gerçek gelmedi bana...ama gerçeksede kusura bakma....
bayılan insan neler olup bittiğini bilmezki...ilginç

beni yalancilikla ihtam etmenizde ilginc
kusura bakiyorum cunku
buyuk bir bilgiclikle " neler olup bittigini bilmezki " insan diyorsunuz..
sizin bildiginizden ibaret bir bayilmaydi seher yildizi..

Cok gecmis olsun .Okurken icim bi tuhaf oldu , cok üzüldüm :(
Bak arkadasim zor dönemler geciriyosun belli yazdiklarindan ama biraz sabirli ol bak göreceksin maddi ve manevi yönden rahatlayacagin günler yakindir
belki sinaniyosunuzdur o nedenle sükret devamli ve iyi seyler ve gelecekteki iyi günlerin sizi bekledigini düsün ve mutlu olmaya calis

Ayyy çok üzüldüm eşinize valla dış etkenler sizi etkilemesine izin vermeyin siz mutlu olun, inşallah bütün zorlukları aşarsınız

inan bana şok oldumm canım....

ve inanılmaz üzüldüm bu yaşadığınız olaya...çok çok geçmiş olsun öncelikle...

canım lütfen biraz daha sakin olmaya çalış,daha öncede konuştuk,herşey zamanla düzelecek....bazen kötü dönemlere girebiliyor insan hayatı,ama zamanla rayına oturuyor birşeyler ve olması gerektiği gibi oluyor herşey...

eşinin üzerinde büyük sorumluluklar,yükler varbence daha anlayışlı olmaya çalış ona karşı...genç yaşta üzerine büyük sorumluluk aldı biliyorsun,onun içinde kolay değil bu süreç....sizin elinizde olmayan sebeplerden dolayı birbirinizi yıpratıyorsunuz,yapmayın...

tekrar geçmiş olsun....:teselli:

Maddi sıkıntılarını, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermez. hepsi hallolur sıkıntılar unutulur. Eşine yüklenme çok üzüldüm ona ne kadar olgun bir insanmış. Allah yardımcınız olsun. siz yine aşktan gözünüzü açmayın...

ayy cnm geçmiş olsunnn yaa çokk kötü bir gün yaşamışsınızz... allah bidaha yaşatmasın ... eşinize haksızlık yaptığınızı düşünmeyin bence .. sonuçta sorunsa ikinizin sorunu bunu seninle paylaşması gerekirdiçç ama o içine kapanıp susmayı yeğlemiş o sustukçada sen dolmuşsunn sabretmişsin ve nihayetindede büyük patlama olmuşş...olmaması gereken bişeymiş ama olmuş allah yardımcınız olsun en yakın zamnda maddi anlamda rahata kavuşursunuz inşallahh cnmm.. benimde eşim öle sorunlarını anlatmazz susar susar hep susar ben sorarım yok bişi der üstüme gelme der surat asıktır sohbetsizdir bu esnada bende bu duruma çok kızıyorum ..kendimi firenlemeye çalışıyorumm çogu kezde frenim tutmuyo:1:şimdilik susuyorum inşallahh bende patlamam patlarsam tam patlarım sen şamarı yapıştırmışın:mymeka: ama ben tekme tokat dalarımmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy cnmm geçicek bu günlerr boşverrrr gitsinn siz ne olursa olsun birbirinizi sevinn önemli olanda o bi daha vurma bak kocişeee heee ekeğe şiddete hayırrrr erkeğede şiddetede hayırrrrrr(simgenin dediği gibi)sırnaşık şey

bribirinize olan tutkunuzu okumak gozlerımı doldurdu..Allah nazardan ve evınıze ,basınıza gelebılecek her turlu felaketten esırgesın kardesım...bırılerı abarrttıgınızı,gercek gıbı olmadıgıı soyleyebılır,o bırılerı sızının gıbı yasamıyordur,garıp gelebılır ama evlılıkte en olmaz denılen seyler oyle de kolay oluyorkı,,yasayanlar bıle ınanamıyor...bu saatten sonrası ıcın acı bır tecrubede olsa kendınıze sahıp cıkın ve esınıze...1 senelık evlıymıssınız kımbılır daha neler neler yasıcaksınız...bundan sonrası ıcın daha temkınlı olmaya ve esınızın onun gucunun yetmedıgı seyler konusunda elestırıcı olan kısmında degıl yanında olmayı tercıh edın...Allah bır daha yasatmasın..cok gecmıs olsun kardesım.

canim cok gecmis olsun...
maalesef maddi zorluklar, stress ve etrafinda derdini paylasacak insan olmayinca boyle sinir harbi yasayabiliyoruz...
eminim issizlik te sana cok koyuyordur bir de onun sikintisi vardir...
ama yine de birbirinizi uzmemeye calisin canim elbet bu zor gunler de bir gun gececek...
hepimiz bir cok zorluklar yasiyoruz...
sabirli olup gelecek guzel gunleri beklemeliyiz canim baska caresi yok maalesef

Bence maddiyat için hem kendinize hem eşinize böyle zarar vermeye değmez...
Eşinizin sizi sevdiği ortada. Parasını alamamış olabilir, krediyi ödeyemiyor olabilirsiniz. Ne önemi var? Böyle güzel bir aşk varken ortada, hiçbirşeyi dert etmeyin...

Sevgili bir_kadın;
seni tanımasam gerçekten konuna inanmayacaktım
ama biliyorum yorumlarınıda beğenirim açık yüreklisin
ne düşünürsen onu yazarsın...

öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm
okurken tansiyonum düştü
ve şuan kendimi iyi hissetmiyorum
kan görmeye dayanamam,okumayada
bu tarz şeyleri dinleyemem bile
aşırı hassasiyetim var :)
ama konu senin olunca okuma geregi duydum...

Allah büyük hersey atlatılır
haklısın bazen hersey üst üste geliyor
ve insan dengesini şaşırıyor
neden ben neden biz diye sorup duruyor
güçlü olmalısın,eşinlede kenetlenin birbirinize

tekrar geçmiş olsun canım...

Çok geçmiş olsun arkadaşım çok can sıkıcı olaylar yaşamışsın üst üste. Bence şu an sana en çok şükretmek yaraşır. Bak maddi sıkıntılarımızı nasıl aşacağız, paramızı alamıyoruz derken kaza atlatmışsın, eşin rahatsızlanmış hepsi üst üste gelmiş. Ama yine de çok büyük bir zarara uğramadan bu olayı atlatmışsınız.
Maddi sıkıntıya gelince canım, inan iş kurarken biz de bir sene boyunca öyle sıkıntılar geçirdik ki, sonra nasıl düzlüğe çıktık, feraha erdik nasıl oldu anlamadık. Sadece şunu anladım, insan yeter ki istesin, elinden ne geliyorsa çabalasın, şükretsin Allah da onu boş çevirmiyor. Yeter ki Allah sağlıkla, ölümle sınamasın bizleri.Çabalayıp elinden geleni yaptıktan sonra Allah bize rızkımızı hiç ummadığımız bir şekilde verir. Yeter ki moralimizi bozmayalım ve geçici bir dert olan maddi sıkıntılarımız nedeniyle sevdiğimiz insanları kırmadan, yapıcı olarak bu zor günleri yıpranarak değil, hayattan bir şeyler öğrenerek geçirelim. Biz zor günlerimizde ne kadar moralimiz de bozulsa, sıkıntı da çeksek tartışmalarımızı en aza indirmeye çalıştık, brbirimize destek olduk, insanları çok daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Birkaç sene sonrasında bebeğimiz oldu ve şimdi sanki bunları çok çok uzun seneler önce yaşamışız gibi geliyor. Siz de umutlarınızı yeşertin canım, umut etmek şükretmek en iyi ilaçtır. Mühim olan bu zor günleri birbirinizi kırmadan yaralamadan atlatmak. Zor günlerin sonunda inşallah bir de minik gelir yuvanıza siz de dersiniz ki, acaba biz mi bu olayları yaşamıştık? Çocuğunuza, annesiyle babasının zor günlerini elele vererek aştıkları, birbirlerinden hiç vazgeçmedikleri mutlu bir hikayeniz olur anlatacağınız. Kendine dikkat et olur mu, tekrar geçmiş olsun.

çok ilginç yaa ,eşini nasıl bir duruma düşürmüşsün ,yazık adama ,daha 1 yıllık evlilikte neler yaşanmış ,valla böyle hikayeler duydukça ne kadar sıradan bir hayatım var diyorum ,ev ,iş güç ,çoluk çocuk ,yemek ,sohbet ,gez toz .kendime değişik meşgaleler bulmam lazım ,eşimle uğraşmak gibi..

waay ne kadınmıssıın..
Allah'ın akrebin gadabından korusun sempatiksalakcinni
bu arada bu boyutta olmasa da ben de bir akrebim :1:

geçmiş olsun her yağmurun ardından mutlaka güneş açacaktır

insallah ema insallah..

Cok gecmis olsun .Okurken icim bi tuhaf oldu , cok üzüldüm :(
Bak arkadasim zor dönemler geciriyosun belli yazdiklarindan ama biraz sabirli ol bak göreceksin maddi ve manevi yönden rahatlayacagin günler yakindir
belki sinaniyosunuzdur o nedenle sükret devamli ve iyi seyler ve gelecekteki iyi günlerin sizi bekledigini düsün ve mutlu olmaya calis

Cok tesekkur ederim Sehnaz ne guzel yazmissin. Yazdiklarin bile sevindiriyor beni
aslinda ben kucucuk seylerden mutlu olan bir insanim.. ama demek iyice sabrim zorlandi..
insallah hersey yoluna gider.. Sukrediyorum devamli..

Ayyy çok üzüldüm eşinize valla dış etkenler sizi etkilemesine izin vermeyin siz mutlu olun, inşallah bütün zorlukları aşarsınız

evet bugun esimde oyle soyledi sen yanimda ol yeterki herseyi asacagiz.. biliyorum bir gun mutlaka duzelecek ben esimi sevmesem bu kadar cildirmazdim herhalde..

Çok geçmiş olsun arkadaşım çok can sıkıcı olaylar yaşamışsın üst üste. Bence şu an sana en çok şükretmek yaraşır. Bak maddi sıkıntılarımızı nasıl aşacağız, paramızı alamıyoruz derken kaza atlatmışsın, eşin rahatsızlanmış hepsi üst üste gelmiş. Ama yine de çok büyük bir zarara uğramadan bu olayı atlatmışsınız.
Maddi sıkıntıya gelince canım, inan iş kurarken biz de bir sene boyunca öyle sıkıntılar geçirdik ki, sonra nasıl düzlüğe çıktık, feraha erdik nasıl oldu anlamadık. Sadece şunu anladım, insan yeter ki istesin, elinden ne geliyorsa çabalasın, şükretsin Allah da onu boş çevirmiyor. Yeter ki Allah sağlıkla, ölümle sınamasın bizleri.Çabalayıp elinden geleni yaptıktan sonra Allah bize rızkımızı hiç ummadığımız bir şekilde verir. Yeter ki moralimizi bozmayalım ve geçici bir dert olan maddi sıkıntılarımız nedeniyle sevdiğimiz insanları kırmadan, yapıcı olarak bu zor günleri yıpranarak değil, hayattan bir şeyler öğrenerek geçirelim. Biz zor günlerimizde ne kadar moralimiz de bozulsa, sıkıntı da çeksek tartışmalarımızı en aza indirmeye çalıştık, brbirimize destek olduk, insanları çok daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Birkaç sene sonrasında bebeğimiz oldu ve şimdi sanki bunları çok çok uzun seneler önce yaşamışız gibi geliyor. Siz de umutlarınızı yeşertin canım, umut etmek şükretmek en iyi ilaçtır. Mühim olan bu zor günleri birbirinizi kırmadan yaralamadan atlatmak. Zor günlerin sonunda inşallah bir de minik gelir yuvanıza siz de dersiniz ki, acaba biz mi bu olayları yaşamıştık? Çocuğunuza, annesiyle babasının zor günlerini elele vererek aştıkları, birbirlerinden hiç vazgeçmedikleri mutlu bir hikayeniz olur anlatacağınız. Kendine dikkat et olur mu, tekrar geçmiş olsun.

cok tesekkur ederim nilaycansu umarim cocugunla esinle omur boyu mutlu ve huzurlu yasarsin.. cok sevindim adiniza..
esimin emeklerine karsilik elde var sifir olunca bana cok dokundu
ters tepti duygularim bir an kontrolden ciktim keske hic yasanmasaydi
esimin yuregi yaralandi benimde bacagimla kalbim yaralandi.. yine zararli biz ciktik
ama daha cok kenetlendik birbirimize.. o kadar duygulandim ki son satirlarina yurekten gelen
bir insallah dokuldu dudaklarimdan..

Sevgili bir_kadın;
seni tanımasam gerçekten konuna inanmayacaktım
ama biliyorum yorumlarınıda beğenirim açık yüreklisin
ne düşünürsen onu yazarsın...

öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm
okurken tansiyonum düştü
ve şuan kendimi iyi hissetmiyorum
kan görmeye dayanamam,okumayada
bu tarz şeyleri dinleyemem bile
aşırı hassasiyetim var :)
ama konu senin olunca okuma geregi duydum...

Allah büyük hersey atlatılır
haklısın bazen hersey üst üste geliyor
ve insan dengesini şaşırıyor
neden ben neden biz diye sorup duruyor
güçlü olmalısın,eşinlede kenetlenin birbirinize

tekrar geçmiş olsun canım...

cok tesekkur ederim brownicigim, neden yalan olsun neden inanmayasinki
olmayacak seyler degilki bunlar.. biliyormusun ben esiyle kavga etmekten usanmis
esinin cok konustugunu iddia eden bir adamin esini pencereden attigini biliyorum
kadinin cene kemigi kirildi ve hala beraberler nefretle yasiyorlar beraber
inanilmayacak yani nedir konumun ona sasirdim cunku baska bir insanda
inanmadigini yazdi..

çok ilginç yaa ,eşini nasıl bir duruma düşürmüşsün ,yazık adama ,daha 1 yıllık evlilikte neler yaşanmış ,valla böyle hikayeler duydukça ne kadar sıradan bir hayatım var diyorum ,ev ,iş güç ,çoluk çocuk ,yemek ,sohbet ,gez toz .kendime değişik meşgaleler bulmam lazım ,eşimle uğraşmak gibi..

ne hale getirmisim eylul? ikinci evliligim diye dugun istemedim iki bavulla geldim sifirdan beraber yaptik hic bir buyuk yoktu basimizda.. zorluk yasayacagimi biliyordum bastan beri ama benim derdim parasizlik degil
evlendigim icinde pisman degilim kesinlikle sadece cok sinirli olabiliyorum bunaldigim zaman tek sucum bu sanirsam..
esimin hakkini alamamasi bunalmasi mahsunlasmasi sucluluk duygusuyla bana bakmasir
zoruma giden o patlamadan ben patladim..
insallah ev guc coluk cocuk yemek sohbet gez tozla devam eder hayatin.. sukret bence..
biz her gun yigilan faturalardan insanlarin kallesliginden beklentide olan insanlarin suratlarini cekiyoruz..

Anlatım tarzına inanmazdım eğerki sen olmasan
tabii ki hayatta herşey mümkün
yaşanılabilesişeyler bunlar..
ama işte diyorum ya hayretle okudum
kesinlikle amacım konunu dağıtmak
seni yalancılıkla suçlamak değil
bu haddimde değil çünkü...

sanırım benimki inanmamak değil
inanamamak en doğru tabir...

sana aylar önceside yazmistim

hala bir is bulamaman cok sasirtici gercekten

senin evde ya da disarida ugrasicak baska seylerin olsa kendini bu kadar yipratmazsin

ama esine gercekten cok üzülüyorum senin bir cok konunu okudum

bana kirilma ama gercekten bunalim icinde dahada bunalim veriyorsun esine

senin ona moral kaynagi olman gerekiyor

sart mi lüks is bulman gir bi bulasikciya ya da git temizlik islerine madem ki cok dardasin

avrupada heryer imbiss,lokanta,pizzaci kayniyor illaki is bulursun yeter ki calisma istegin olsun

gecmiş olsun öncelikle
mademki bu kadar seni seven sana aşık senden başka gözü başka bir sey gormeyen sana bişey oldu diye sararıp solan bir eşin var neden şikayetlenip duruosun herkesin maddi sorunları var üstelik çogu bayanın senin eşin kadar anlayışlı bir eşi yoktur eminim anlattıklarına binaen yazıyorum ..bıraz da ütopik geldi bana ne bileyim belki seni tanımadığımdan ..eşine destek ol para yoksa yaratsın mı adam vermiolarsa boğazlarına mı çöksün çıkacak ordan adam ne demiş evde de mi huzur yok daha ne desin eşim bana bunu dese bi durup düşünürüm bu adam eve niye geliyor tabiki biraz da olsun rahatlamak stresini atmak ama sen daha beter hale sokuosun bi de böyle çok tatsız bi olay yaşatmışsın adam ne kadar korkmuş ki kim olsa korkar o kadar kanı görmek bile yeter insana .

Back