iyiyim yorgunluk ve bitkinlik var uzerimde.. esimin ateslenmesi beni eve getirip yemek yedirip yatirdiktan sonra bana cok koydu.. onun uzuntusu ve gorunmez kazayi atlamanin rahatligi var.. cok tesekkurler
çok geçmiş olsun canım
eşlerin birbirini sevmesi tek başına evlilikte yetmiyor canım.dediğin gibi dış etkenler bazen anne baba kardeşler bazen bir arkadaş bazen de maddi sıkıntılar sinirlerin gerilmesine evdeki huzurun kaçmasına sebep olabiliyor
böyle durumlarda en iyisi sabırlı olmayı soğukkanlılığımızı korumayı başarabilmektir
sen de demişsin sinirliyim diye olma canım :1no2:
atalarımız boşuna dememiş keskin sirke küpüne zarar diye.böyle yaparsan en çok kendine ve eşine zararın dokunur ki nitekim öyle olmuş kimseye birşey olmaz canım
umarım böyle bir olayı tekrar yaşamazsınız
ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN CNM SİZİN SEVGİNİZ BİRBİRİNİZE KARŞI ANLAYIŞINIZ VE AZMİNİZ OLDUGU MÜDDETÇE SİZİ HİÇ Bİ ŞEYİN YIKABİLCEGİNE İNANMIYOM BUDA NAZAR BONCUGUNUZ OLSUN
Of arkadaşım okurken nasıl telaşlandım anlatamam...
Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun...
Konularını biliyorum ve hepsini okuduğumda aklımda şu cümle beliriyor sizin için '' Kıyamam ya birbirlerini nasıl seviyorlar ah ama bu geçim derdi.... ''
Evet sizin için söylediğim cümle bu...
Eşiniz nasıl korkmuş yazık ya...
Ay çok duygulandım ben... mafoldumben
Kendince haklı sebeplerin var, çok bunalmışsın...
Eşin dışarıya karşı çekingen biri midir?
Hakkını arayamaz mı?
Sizi en çok üzen bu olsa gerek...
Allah yardımcın olsun canım...
Bu arada ben çok severim seni, samimiyetini :teselli:
valla bir aşkta bir evlilikte ihanet olmasın başka göze göz demesin..adam ne yaparsa yapsın...razıyım...
papatyam naptın sen..bence ruhen bir boşalma yaşamışınız...öfke bazen insanı sakinleştiriyor olayların kapanmasını sağlayabiliyor...çok büyü geçmiş olsun...iyiki kötü bir kaza yaşamamışınız...
sagol canim vallahi cok doldum tastim
inan esimin iyi olmasi bir seyleri hal etmiyorsukrediyorum cogu zaman anlayisli sevimli ve sevgili davraniyor diye
ama o kadar cok hassassimki ona
mecbur calisiyor agir sartlarda ve karsiligini alamiyor
uzuluyorum cunku istahi kesiliyor icine kapaniyoryataga yatiririm gelir kafasini bagrima koyar uyur sessizce
icimde firtinalar kopuyor.. asi davraniyoruz sorunlara karsilik basimiza patliyor
pasif davraniyoruz yerimizde sayiyoruz her zaman guler yuzlu olamiyorum
oda her zaman muhabbetli olamiyor hayat sartlarinin yuzunden
huzunleniyoruz ama ben sinirli biri oldugum icin ofkeleniyorum
cebimizde az bir para vardi zaten
en sevdigim pantolonum yirtildi kazadan dolayi
mizmizlanmaya basladim buda yirtildi yetmiyormus gibi hemsireler kestiler dedim
dedi aynisindan uc tane daha aliriz :))) oyle demesi beni bitiiryor
nedne kavga ettik neden bu duruma geldi diyorum bu sefer..
doktor cagirmami istemedi sirf para gitmesin diye eksiklerini alacaz dedi
keske daha sabirli davransaydim.. birde cok moralimiz bozuldu
cok sey ust uste geldi
olmayacak insanlarla karsi karsiya geldik
guvendigimiz insanlar sozlerinde durmadilar
hak yediler.. benim bir kac is basvurum bos cikti
annemler gelecek ziyarete sirf yeni tasindigimiz evin perdesi halisi olmadigindan
elestirir yada acirlar diye hatta babam elini cebine koyar
eksiklerinizi tamamlayin der diye gelmelerini istemiyoruz
cok sey canimizi sikti.. ben disa vurdum o ice vurdu
Halletmıyor belkı ama ınan bır cok farklı sorunun cıkmasını da engellemıs oluyor.
Anlayabılıyorum senı, hakkınızı almak ıstıyorsun cok sey degıl.
Ama kotuler olmasa ıyılerın degerını nasıl anlardık?
Bırde boyle bak olaya.
Bılıyorum cozum degıl ama, en azından ıcını bıraz rahatlatır belkı.
Artık 18 yasında degılızkı, sevdıgımle olayım samanlık seyran olur dıyelım.
Elbette maddı sıkıntılarımız olacak,
huzurumuz kacacak, uzulecek, fedakarlık edecegız.
Bunu olabıldıgınce yıpranmadan atlatabılmek elbette arzulanan haldır.
Ama hıc kımse ben yara almadım dıyemez.
Sen en az yaralarla atlatmaya bak bu gunlerı, esınle.
Benım evımınde hala eksıklerı var, bılıyorsun yenı tasındık.
Annem gelecegını soyledıgınde ıcımden,
'eksıklerımı bıtıremedım, keske bıtırebılseydım' dedım.
Annem geldı, bazı perdelerım kuzenımın husumetı nedenı ıle ıstedıgım gıbı olmamıstı.
Yenıleyecegımı soyledım, annem yenılemek ıstedı.
Asla ızın vermedım, 'hersey zamanla olur anne, acelemız yok' dedım
ve uzuldugumu asla bellı etmedım.
Sonucta annem perdelerımı gormeye gelmemıstı.
Takılma bunlara.
O senın annen, ayıplayacak degıl ya.
bal akti agzindan bu son cumlelerle
onlar icin gelmiyorlar oyle ya.. birde kuruntu yapmayi biraksak..
dedigin gibi birde
en az yarayla siyrilmak olumsuzluklar karsisinda.. o kadar..
aydasu ince ruhlu tatli kiz..
Esim cok disa donuk ama evcil bir insandir
seytan tuyumu derler cok sevilir cok sakaci ve muhabbetlidir
Hakkini alir birakmaz diger isinde.. ama ek is yaptigi yer kuzeninin yeri
ve sozunde durmayan yanar doner birisi..
pazartesi diyorsa emin ol cuma gununu kast etmistirki
cuma gunude ya hayati bir meselesi cikmistir gelecek ayin basina yemin verir
oyle bir insan.. esimin alacagi onun belki iki cilingir sofrasina verecegi paradir..
zoruma giden budur..
ben esim adina uzuluorum ve gaz veriyordum bolca
ben gaz verdikce icine kapandi.. cevapta vermez bana benim aklim yokmu
soyleyip durmada demez cunku benimde sikintida oldugumu biliyor ama patlak verdi bu sabir iste.. tesekkur ederim tatli yazin icin cansin..
borc meselemiz olmasa
inan hic sorun degil
dunya malina meyilli degiliz
muhabbetimize limon sykilmasin yeterki..
cnm çok geçmiş olsun ama bak zararı gören yine sizsiniz. eşininzde maddi açıdan ciddi bir şanssızlığı söz konusu sanırım. ben konularını takip ediyordum fkat yorum yazmamıştım. hakkınızd hayırlısı olsun.
Ah canım...
Erkekler de bir yerden sonra kaldıramıyorlar işte bizim onların iyiliği için söylediğimiz sözleri...
Ki eşin gerçekten çoğu erkeğin yapmayacağı bir olgunluk göstermiş senin şiddet girişimin yanında...
Yazık adamcağızın tek suçu hakkını alamamak...
Ama gün olur devran döner, çalışan hep kazınır, en zor anında Allah yardım eder...
Bu öyle çok olmuştur ki...
İlk okulu yeni bitirmiştim...
Anadolu lisesini kazanmıştım fakat o kadar borç harç içersindeydik ki kayıt paramız olmadığı için okula belki de gidemeyecektim...
Tam bu kaosun içindeyken bir zarf geldi eve...
Şimdiye kadar maaşınızdan şu kadar kesinti yapılmış, toplu olarak gönderiyoruz diye...
Düşünsene yaşadığımız mutluluğu...
O para sayesinde okula yazılabilmiştim...
İnşallah madi sıkıntılarınız son bulur da yuvanız hakettiği mutluluğa kavuşur...
Bu ne böyle. Film gibi. Geçmiş olsun. Ama maddiyat yüzünden bu kadar üzülüp kırılmaya değer mi? Para meselesi bir gün gelir hallolur. Önemli olan can sağlığınız.
tam bir patlama yaşamışsınız geçmiş olsun Allah sabır ve şifalar versin sana ve eşine.
bende çok öfkeliyim kendimi kontrol edemem çok kızdığımda, bi patlama anına bakıyor işte sonra şarj olmuş gibi dayanma gücü daha artmış gibi hissediyor insan.
nerdeyse büyük sorunlara yol açacakmış ama Allahtan yine de ucuz atlatmışsınız..
Sizin yiğidi öldür hakkını yeme uslubunda anlattığınız eşinizle olan münasebetiniz muhteşem gerçekten, cok duygulandım okurken..
birbirinizi yıpratmadan bu sıkıntılı dönemden geçerseniz önünüzde hiç bir engel duramaz.
eşinizle aranızdaki muhabbete nazar değmesin, Allah daha güçlendirsin
oy cok tesekkur ederim guzel temmenileriniz icin.. hakkatende oyle patlama sonuclarinda
yapilan hatalari gorurse insan dahada gucleniyor.. ama bir nevi desarj olabiliyor insan ruhum su an bosalmis gibi.. Bu hafta hep agladim kendime sakin ol dedikce en ufak bir olumsuzlukta patladim;; Olacagi varmis..
Suc bende kendimi spora versem veya bir sosyal aktivitem olsaydi desarj olurdum.. yada en azindan bir isim olsaydi.. ice kapanmak insana cok zarar veriyor.
(not: yazılarınız çok samimi gerçekten, sanki yan komşum gelmiş içini döküyor çok hoşsunuz:))
bir_kadin sizin durumunuza çok üzülüyorum.insallah en kısa zamanda feraha çıkarsınızmaddi zorluk nedir çok iyi biliyorum son 3 senedir... sinirlerinizi harap etmeyin.. Allah bi yol gösterir inşallah.
eşinizin durumunu da sevgilime benzetiyorum. hakettiğinin karşılığını hiç alamıyor. kıyafetten yemekten kısıyoruz ama durumlarımızı bir türlü düzeltemedik biz de...
yazdıklarını okurken hem güldüm hem ağladım canım. çok geçmişler olsun. buda sizin için bir ders olmuştur. bizde eşimle durduk yere dış sebeplerden dolayı birkaç kez kavga etmiştik. ben sinir krizleri geçirdim resmen eşim sakinleştirdi gidicem bırakacam seni ne halin varsa gör annende kına yaksın bile demişim sinirden. zorla banyoya sokar suyu açardı banada sıkıca sarılır delimisin ben senden vazgeçemem ne olur sakin ol derdi. ben sakinleşince oturup konuşurduk söz verirdi sözündede dururdu sağolsun. kaynanam yüzünden kavga ederdik hep şimdi şükür onlarada laf söyleyemiyorlar. sende biraz daha sabırlı ve sakin olmaya bak inan bana o günler geçiyor gidiyor. birbirinizi yıpratmayın.
canim senin yorumlarini takip ederim. konularinida okumustum. bildigim kadariyla esin seni cok seviyor ve cok iyi giden bi evliliginiz var. ne olursa olsun esine yüklenme bi an gelir patlar ne bu ya der o zaman cekip gider....erkekler fazla ilgiyede gelmiyor ve kadinin bu kadar fevri davranmasinada.....; bu arada bende sen gibiyim bende bi akrebim:) bazen öyle sinirleniyourm bende ama sonra düsünüyorum eee elime ne gecti diye...kendimi yormaktan baska bisey gecmiyor elime. üzme esini ne güzel gecinin...oda üzülüyodur onuda bu durumlar yoruyodur eminim. bu arada esinin burcu ne??? sanada gecmis olsun
Ah canım, ne kadar içten ve samimiymişsiniz siz öyle...
Dış etmenler olmasa çiftler mutlu mesut yaşayacak da bi rahat bırakmıyorlar ki.klava:
Eşinin işleri toparlanır da her şey yoluna girer umarım canım.
Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?