Walla gıden sen oldugun ıcın sen gel ıstıyor hıc gıden neden gıttı demıyor esını ıyı anlıyorum benım gıbı:))
sevdıgını ıtıraf etmıs adam daha ne yapsın..Kaynın falan da araya gırdı mı okeydır bu iş cnm merak etme sen
canım ne degişti en başta gitmek istiyorsun ara eşini uzatma dedigimde
yok o arasın ben ararsam olmaz demiştin
gene ilk sen mesaj atmışsın nedegişti bence eşin çok inatmış
ne kayınvaliden nede görümcen eşin seni tutmamış pekte tutacaga benzemiyor
insan demezmi sizi bırakın çocugu ne yiyiyor bezi maması doktoru
ne sorumsuz bir adammış bence sizi gelip götürmek isterse oda meçul iyice bir düşünün 3 gün degil 3 ay olmuş
yazık kızınıza yazık bende bir elazığlı olarak gerçekten evililiğinizi kurtarmanızı çok istemiştim başta ama bu kadar sorumsuz bir adam için degmez sanki
ben msj attıgımda güzel seyler yazmadımki değişen bişi olsun diyede yazmadım ki zaten görümce ve kaynana beni tutmadıgı belli bu kadar zaman içersinde demezler mi oglum git getir diye sırf anası ablası içinde yuvamı yıkacak değilim herhalde
son durum nedir didemm.. görüşmediniz mi eşin ile ? komşun? kaynın felan aramadımı?
bende merak ediyorum valla didem ne yaptın yokmu hiç bir gelişme?
kaynım aradı ya konustugmu söylemedim mi :S epeyi konustuk kardesinin cok hatalarını oldugunu falan söyledi ben halledicem falan dedi esimle konusacaktı konusmuslar eltim aradı ne konustuklarını anlatıcaktı misafiri geldi diye kaldı konusamadıkbende acıkcası daha sonra üstüne düşüp aramadım rahatsızım bikacgünddür :S valla tahmin ediyorum ki esim mahkemede barısmayı düşünüyor galibba
canim oncelikle gecmis olsun.
mahkeme falan aklina getirme oyle.dilegini butun tut guzelim.herseyin vardir bir zamani.ustune dusmemen daha iyi.kovalayan sen olma zaten..!
bu arada bize anlatmadigin birsey olmasin senin durumunun ayrintilari ile bile ilgileniyorum :) cunku ben meraktan catliyorum.
yok ablam herşeyi sıcagı sıcagına yazıyorum dedim ya rahatsızım bikac gündütr yazdıgımıı sanıyordum yazmamısım :S :) . mahkeme derken cocugu görmek için dava acmıstı ya ondan bahsediyorum günü belli oldu da 11 nisanda
Didem eşin çok kurnaz adam.
Mahkeme günü hem kendi hem sen aynı anda orada bulunacaksınız.
Dolayısıyla ne türkürdüğünü yalamış, ne de yalatmış olacak.
Ortak yerde buluşmuş olacaksınız...
aynen banada öyle geliyor ki eminimki öyle olacak
Ben olsam gitmezdim, ama sen git
ben bu adamı gerçekten anlamıyorum,
evet her evlilikte sorun olabilir fakat
ne kv. ne görümcen ne eşin nasıl seni orada tutarlar..
yanlış anlama beni lütfen ama adam ! kafasında bitirmiş bence.kapında it olmadıktan sonra o ve ailesi hiç dönme didem
yalnız değilsin ailen var senin yanında
bakalım evladına nasıl cevap verecek ileride bu herif !
ay didem ben şiştim vallahi ya gidip kocanın yakasına yapışmak istiyorum
çocuk yaşına giricek yakında :))
insanın diyesi geliyor bu nasıl babalık bu nasıl kocalık diye...
şu mahkeme olayıda şaka gibi, hiç bi inat insanın çocuğuna eşine duyduğu sevgiden özlemden daha kuvvetli olamaz olmamalı, öyleye ciddi bi sorun var demektir
öyle kızıyorum ki eşine
gitme böyle adamdan bir şey olmazz diyesim geliyor ama sana bebeğine üzülüyorum
hak etmiyosunuz ya, insan karısına çocuğuna sahip çıkmıyosa niye yaşasın, nasıl uyuyup uyanıyo rahat rahat, bu inat falan değil başka bişey
Didemcim malesef bu adamdan ne sana koca olur ne de çocuğuna baba olur. Eğer bu evliliğe devam edersen daha çok çekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?