ben mahkemede karsılasırsak hemen hop atlıcam demedimki babamda yanımda olacak eminimki mahkeme bittikten sonra babam konusacak kendisiyle .o kadar zaman gecmişti aradan ne diye msj atabilirdim naber ? nasılsın ? aman benimde aklıma sen geldin simdi aradan 3 ay gecti bi sorayım dedim ? mi dicek tim .siz bana msj at ya da ara dediginizde bu işi haletmek için konus demiştiniz bide cocugunla ilgili konus diyordunuz o kadar herseyi zekice planlayan adam cocugu öne sürerek aradgıımı anlamıcak mıydı ben o yüzden aramam diyordum .bilmiyorum ben mi yalnıs yazıyorum siz mi yalnıs anlıyorsunuz .bu adam cok inat inadı yüzünden kendi canından olan,herseyiyle savunan bi absiyle bile 1 sene konusmadı adam bacagını kırdıda öyle gitti konustu.abisiyle konusmuyor diye seni ve cocugunada mı öyle yapacak diceksiniz simdi hayır öyle demiyorum sadece ne kadar inat oldugunu anlatmaya calısıyorum cocuguda götürmemenin daha iyi bi karar oldugunu kendim oturdum düşündüm götürmicemde ..
baska bişi derken ne demek istedin anlamadım ?
hayır canım telefonda arada görüşüyoruz ama bi gelişme yok cocuk için dava acmıstı ya haftaya mahkeme var cok stresliyim :SDidemcim eşin geldi mi neler oldu?
giderim malatyaya getiririm didemi otururr konusursunuz tamam demiş annemlere gelsin demiş komsumda hayr öyle sey olur evine gelecek siz ikiniz bas basa kkonusup anlasacaksınız demiş bi müddet ne sennkiler ne onunkiler gelsin siz bi kozlarınızı paylasın
eşine bakar mısın hala anneme gelsin diyor. sokma akılla iş olmaz diye boşuna dememişler.... yine devam eder aynı şeyler gibi görünüyor...
bakalım zaman ne göstercek 1 hafta sonra belli olacak hersey
çook zorhakkında hayırlısı olsun
kızlarrrrr yarın gidiyoryummmm. persembe mahkeme var dananın kuyrugu kopacak bana dua edin lütfennnnnnnnnnnnnn
Allah yardımcın olsun arkadaşım Rabbim eşine akıl fikir versin inşallah
yaa bu şimdi boşanma davasımı ben olayın ucunu bucağını kaçırdım malum aylar oldu, hali hazırda evliyken çocuğun neyi için dava açılırki
kızlarrrrr yarın gidiyoryummmm. persembe mahkeme var dananın kuyrugu kopacak bana dua edin lütfennnnnnnnnnnnnn
canim Rabbim guc,kuvvet versin.Her turlu hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ablasinin guzeli.
gelismeleri yazmayi unutma...
Hadi bakalım Didem Allah yardımcın olsun.
Güzel haberlerle gel inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?