• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

Walla gıden sen oldugun ıcın sen gel ıstıyor hıc gıden neden gıttı demıyor esını ıyı anlıyorum benım gıbı:))
sevdıgını ıtıraf etmıs adam daha ne yapsın..Kaynın falan da araya gırdı mı okeydır bu iş cnm merak etme sen

inşaallah öyl e dedigin gibi olur tatlım :) senide buara sanki sıkıntılı gördüm konunu takip ediyorum ama yorum yapmıyorum hiçç sıkma canını dar günün ömrü kısadır böyle düşünnn

canım ne degişti en başta gitmek istiyorsun ara eşini uzatma dedigimde
yok o arasın ben ararsam olmaz demiştin
gene ilk sen mesaj atmışsın nedegişti bence eşin çok inatmış
ne kayınvaliden nede görümcen eşin seni tutmamış pekte tutacaga benzemiyor
insan demezmi sizi bırakın çocugu ne yiyiyor bezi maması doktoru
ne sorumsuz bir adammış bence sizi gelip götürmek isterse oda meçul iyice bir düşünün 3 gün degil 3 ay olmuş
yazık kızınıza yazık bende bir elazığlı olarak gerçekten evililiğinizi kurtarmanızı çok istemiştim başta ama bu kadar sorumsuz bir adam için degmez sanki :50:

canım ne degişti en başta gitmek istiyorsun ara eşini uzatma dedigimde
yok o arasın ben ararsam olmaz demiştin
gene ilk sen mesaj atmışsın nedegişti bence eşin çok inatmış
ne kayınvaliden nede görümcen eşin seni tutmamış pekte tutacaga benzemiyor
insan demezmi sizi bırakın çocugu ne yiyiyor bezi maması doktoru
ne sorumsuz bir adammış bence sizi gelip götürmek isterse oda meçul iyice bir düşünün 3 gün degil 3 ay olmuş
yazık kızınıza yazık bende bir elazığlı olarak gerçekten evililiğinizi kurtarmanızı çok istemiştim başta ama bu kadar sorumsuz bir adam için degmez sanki :50:

ben msj attıgımda güzel seyler yazmadımki değişen bişi olsun diyede yazmadım ki zaten görümce ve kaynana beni tutmadıgı belli bu kadar zaman içersinde demezler mi oglum git getir diye sırf anası ablası içinde yuvamı yıkacak değilim herhalde

ben msj attıgımda güzel seyler yazmadımki değişen bişi olsun diyede yazmadım ki zaten görümce ve kaynana beni tutmadıgı belli bu kadar zaman içersinde demezler mi oglum git getir diye sırf anası ablası içinde yuvamı yıkacak değilim herhalde

son durum nedir didemm.. görüşmediniz mi eşin ile ? komşun? kaynın felan aramadımı?

son durum nedir didemm.. görüşmediniz mi eşin ile ? komşun? kaynın felan aramadımı?

bende merak ediyorum valla didem ne yaptın yokmu hiç bir gelişme?

kaynım aradı ya konustugmu söylemedim mi :S epeyi konustuk kardesinin cok hatalarını oldugunu falan söyledi ben halledicem falan dedi esimle konusacaktı konusmuslar eltim aradı ne konustuklarını anlatıcaktı misafiri geldi diye kaldı konusamadık :D bende acıkcası daha sonra üstüne düşüp aramadım rahatsızım bikacgünddür :S valla tahmin ediyorum ki esim mahkemede barısmayı düşünüyor galibba

kaynım aradı ya konustugmu söylemedim mi :S epeyi konustuk kardesinin cok hatalarını oldugunu falan söyledi ben halledicem falan dedi esimle konusacaktı konusmuslar eltim aradı ne konustuklarını anlatıcaktı misafiri geldi diye kaldı konusamadık :D bende acıkcası daha sonra üstüne düşüp aramadım rahatsızım bikacgünddür :S valla tahmin ediyorum ki esim mahkemede barısmayı düşünüyor galibba

canim oncelikle gecmis olsun.
mahkeme falan aklina getirme oyle.dilegini butun tut guzelim.herseyin vardir bir zamani.ustune dusmemen daha iyi.kovalayan sen olma zaten..!
bu arada bize anlatmadigin birsey olmasin senin durumunun ayrintilari ile bile ilgileniyorum :) cunku ben meraktan catliyorum.

canim oncelikle gecmis olsun.
mahkeme falan aklina getirme oyle.dilegini butun tut guzelim.herseyin vardir bir zamani.ustune dusmemen daha iyi.kovalayan sen olma zaten..!
bu arada bize anlatmadigin birsey olmasin senin durumunun ayrintilari ile bile ilgileniyorum :) cunku ben meraktan catliyorum.

yok ablam herşeyi sıcagı sıcagına yazıyorum dedim ya rahatsızım bikac gündütr yazdıgımıı sanıyordum yazmamısım :S :) . mahkeme derken cocugu görmek için dava acmıstı ya ondan bahsediyorum günü belli oldu da 11 nisanda

yok ablam herşeyi sıcagı sıcagına yazıyorum dedim ya rahatsızım bikac gündütr yazdıgımıı sanıyordum yazmamısım :S :) . mahkeme derken cocugu görmek için dava acmıstı ya ondan bahsediyorum günü belli oldu da 11 nisanda

Didem eşin çok kurnaz adam.

Mahkeme günü hem kendi hem sen aynı anda orada bulunacaksınız.

Dolayısıyla ne türkürdüğünü yalamış, ne de yalatmış olacak.

Ortak yerde buluşmuş olacaksınız...

ay didem ben şiştim vallahi ya gidip kocanın yakasına yapışmak istiyorum
çocuk yaşına giricek yakında :))
insanın diyesi geliyor bu nasıl babalık bu nasıl kocalık diye...
şu mahkeme olayıda şaka gibi, hiç bi inat insanın çocuğuna eşine duyduğu sevgiden özlemden daha kuvvetli olamaz olmamalı, öyleye ciddi bi sorun var demektir
öyle kızıyorum ki eşine
gitme böyle adamdan bir şey olmazz diyesim geliyor ama sana bebeğine üzülüyorum :(
hak etmiyosunuz ya, insan karısına çocuğuna sahip çıkmıyosa niye yaşasın, nasıl uyuyup uyanıyo rahat rahat, bu inat falan değil başka bişey

Didemcim malesef bu adamdan ne sana koca olur ne de çocuğuna baba olur. Eğer bu evliliğe devam edersen daha çok çekersin. :50:

didemcim önceki konunu da takip ediyordum, yeni konunu da okudum. o zman demiştim ki eşin inat gelmeyecek, sen de inat etme güzel güzel konuş, bunun için evlilik bitirilmez demiştim. şimdi mesaj atmışsın dayanamayıp, hakaret etmişsin bir de. e böyle olmaz ki. çocuk gibi didişeceğine açıp doğru dürüst konuşman gerekiyordu, o kadar insan sana dedik ama hiçbirini dinlemedin. daha hala gelmiyor bu adam görüyorsun. bi de mahkemeye gidicem çocukla diyorsun. götürme çocuğunu, bi de göreyim diyecek. madem bu kadar inat ettin götürme de senin de kararlı olduğunu anlasın. oraya gideceksiniz, konuşacaksınız, ondan sonra da duygusallık ağır basacak evine gideceksin. ne kazandın şimdi. eşin de gelmemiş olacak seni almaya, ailesine kuyruğu dik gösterecek ya. bi de hala annemlere gelsin diyormuş, sen de bu adam yola gelecek diyorsun. sen onu yola getirecem diye onun kadar inat ediyorsun. inatla evlilik ol-maz.
sen bilirsin demiştim ama gene dayanamadım yazdım, yazık ya, onun anası benim babam vs vs. bırakın artık şunları dışarıda. hem seviyosunuz hem de böyle yapıyosunuz:45:

ben bu adamı gerçekten anlamıyorum,
evet her evlilikte sorun olabilir fakat
ne kv. ne görümcen ne eşin nasıl seni orada tutarlar..
yanlış anlama beni lütfen ama adam ! kafasında bitirmiş bence.kapında it olmadıktan sonra o ve ailesi hiç dönme didem
yalnız değilsin ailen var senin yanında
bakalım evladına nasıl cevap verecek ileride bu herif !

ben mahkemede karsılasırsak hemen hop atlıcam demedimki babamda yanımda olacak eminimki mahkeme bittikten sonra babam konusacak kendisiyle .o kadar zaman gecmişti aradan ne diye msj atabilirdim naber ? nasılsın ? aman benimde aklıma sen geldin simdi aradan 3 ay gecti bi sorayım dedim ? mi dicek tim .siz bana msj at ya da ara dediginizde bu işi haletmek için konus demiştiniz bide cocugunla ilgili konus diyordunuz o kadar herseyi zekice planlayan adam cocugu öne sürerek aradgıımı anlamıcak mıydı ben o yüzden aramam diyordum .bilmiyorum ben mi yalnıs yazıyorum siz mi yalnıs anlıyorsunuz .bu adam cok inat inadı yüzünden kendi canından olan,herseyiyle savunan bi absiyle bile 1 sene konusmadı adam bacagını kırdıda öyle gitti konustu.abisiyle konusmuyor diye seni ve cocugunada mı öyle yapacak diceksiniz simdi hayır öyle demiyorum sadece ne kadar inat oldugunu anlatmaya calısıyorum cocuguda götürmemenin daha iyi bi karar oldugunu kendim oturdum düşündüm götürmicemde ..

ben bu adamı gerçekten anlamıyorum,
evet her evlilikte sorun olabilir fakat
ne kv. ne görümcen ne eşin nasıl seni orada tutarlar..
yanlış anlama beni lütfen ama adam ! kafasında bitirmiş bence.kapında it olmadıktan sonra o ve ailesi hiç dönme didem
yalnız değilsin ailen var senin yanında
bakalım evladına nasıl cevap verecek ileride bu herif !

canım ben kayınvalide ve görümce yüzünden zaten cıktım geldim onlarla kavga ettim onlar amacına ulastı bide ogullarına kalk git getir mi dicek :)

ay didem ben şiştim vallahi ya gidip kocanın yakasına yapışmak istiyorum
çocuk yaşına giricek yakında :))
insanın diyesi geliyor bu nasıl babalık bu nasıl kocalık diye...
şu mahkeme olayıda şaka gibi, hiç bi inat insanın çocuğuna eşine duyduğu sevgiden özlemden daha kuvvetli olamaz olmamalı, öyleye ciddi bi sorun var demektir
öyle kızıyorum ki eşine
gitme böyle adamdan bir şey olmazz diyesim geliyor ama sana bebeğine üzülüyorum :(
hak etmiyosunuz ya, insan karısına çocuğuna sahip çıkmıyosa niye yaşasın, nasıl uyuyup uyanıyo rahat rahat, bu inat falan değil başka bişey

baska bişi derken ne demek istedin anlamadım ?

Back