• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

biliyorum elazığda olduğunu. ha iyi ben tek başına gideceksin sandım

yok kız tek nasıl gideyim adliyenin yolnu bile bilmiyorum :D interneetten baktıgımda ara durusması yapıldı,durusma ertelendi yazıyor altında günü verildi 11.04.2013 saat 09.05 yazıyor onunda altında 18.02.2013 11.15 durusma devam ediyor yazıyor o ne anlamadım daha kagıt gelmedi bana ben interneten ögrendm

yok kız tek nasıl gideyim adliyenin yolnu bile bilmiyorum :D interneetten baktıgımda ara durusması yapıldı,durusma ertelendi yazıyor altında günü verildi 11.04.2013 saat 09.05 yazıyor onunda altında 18.02.2013 11.15 durusma devam ediyor yazıyor o ne anlamadım daha kagıt gelmedi bana ben interneten ögrendm

ilk duruşma 18 inde yapılmış yani sana tebligat gelmedi mi 18 şubattaki ? duruşma devam ediyor yazar o öyle bakma sen. 2. duruşması olacak nisanda yani.

yooo gelmedi o zamanda mı mahkeme olmus :S

evet sana tebligat ulaşmamış olabilir ya da eşin senin adresin olarak babanların adresini yazmamışsa ki yazmamıştır çünkü yerini bilmiyorum demişti mahkeme senin mernis adresine tebligat yapmıştır seni de postacı evde bulamadığından büyük ihtimalle elazığdaki mahallenin muhtarına bırakmıştır tebligatı.sen de gidemeyince duruşma ertelenmiştir gerçi her halükarda ertelenirdi tek celsede sonuçlanacak bişey değil sonuçta.

evet sana tebligat ulaşmamış olabilir ya da eşin senin adresin olarak babanların adresini yazmamışsa ki yazmamıştır çünkü yerini bilmiyorum demişti mahkeme senin mernis adresine tebligat yapmıştır seni de postacı evde bulamadığından büyük ihtimalle elazığdaki mahallenin muhtarına bırakmıştır tebligatı.sen de gidemeyince duruşma ertelenmiştir gerçi her halükarda ertelenirdi tek celsede sonuçlanacak bişey değil sonuçta.

tatlım ama ilk kagıdı babamların adresini vermişti gelmişti o ikinciye evimin adresini yazması mümkünmüki

o gelen ilk kağıt mahkemeye çağırma davetiyesi miydi ? kafam karıştı benim de şimdi

yok canım ilk kagıt onun cevabına karsılık cevap kagıdıydı yani benm cevap hakkımdı cünkü onun kagıdı dısında mahkemeninde kagıdı vardı durusma günü falan verilmemişti hani ben sormujstum ya sana esine sor diye benim cevabımdan sonra cevaba karsılık cevap mı vercek yoksa mahkeme karar mmı verecek diye 1 ay gecti kagıt gelmedi ben de internetten takip edyordum hep tensip zaptı hazırlandı yazıyordu bu bi hafta önce girdim işte öyle yazıyordu

yok canım ilk kagıt onun cevabına karsılık cevap kagıdıydı yani benm cevap hakkımdı cünkü onun kagıdı dısında mahkemeninde kagıdı vardı durusma günü falan verilmemişti hani ben sormujstum ya sana esine sor diye benim cevabımdan sonra cevaba karsılık cevap mı vercek yoksa mahkeme karar mmı verecek diye 1 ay gecti kagıt gelmedi ben de internetten takip edyordum hep tensip zaptı hazırlandı yazıyordu bu bi hafta önce girdim işte öyle yazıyordu

tamam soriim eşime ben akşam

dideeemmm
nası bişeysin sen bi solukta okudum herşeyi :1:
dizi izliyorum sanki merakla bekliyorum sonu ne olacak..
Rabbim e hep dua et hayırlısını iste..
hatta istihareye de yat bebeğim..
sonuçta inan şer in içindeki hayırı göremioda şer in peşinde koşuyoruz çoğu zaman.

Sende bebeğinde Rabbime emanet olun minnoşş..
habersiz bırakma bizi..

dideeemmm
nası bişeysin sen bi solukta okudum herşeyi :1:
dizi izliyorum sanki merakla bekliyorum sonu ne olacak..
Rabbim e hep dua et hayırlısını iste..
hatta istihareye de yat bebeğim..
sonuçta inan şer in içindeki hayırı göremioda şer in peşinde koşuyoruz çoğu zaman.

Sende bebeğinde Rabbime emanet olun minnoşş..
habersiz bırakma bizi..

valla bende nasıl bişeyim anlamadım :D:D dizi gibiyim demi :D öyle yapıyorum canım Rabbim hayrlısı versin istihareye yatmayı hiç düşünmedim gece hi ç uyuyamadıgım için kızdan dolayı hangi ara istihareye yatayım :D sende Allah a emanet ol tatlı m cok sagol habersiz bırakmam sizi merak etme

Canımmm bence mahkeme günü gelmeden sen zaten eve gıtmıs olursun bıle düşünmene gerek yok:)

Walla gıden sen oldugun ıcın sen gel ıstıyor hıc gıden neden gıttı demıyor esını ıyı anlıyorum benım gıbı:))
sevdıgını ıtıraf etmıs adam daha ne yapsın..Kaynın falan da araya gırdı mı okeydır bu iş cnm merak etme sen

Back