• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

canım bende konunu geç fark ettim baştan sona okudum tabiki ufacık bebeğin var herşey olumlu olur ama ailesi yüzünden böyle bişi yapıyorsa ilerde büyük bişi olsa demekki hiç arkanızda olmıycak bana öyle geldi baba olmuş ama onun sorumluluğunu daha içinde hissetmemiş galiba

canım bende konunu geç fark ettim baştan sona okudum tabiki ufacık bebeğin var herşey olumlu olur ama ailesi yüzünden böyle bişi yapıyorsa ilerde büyük bişi olsa demekki hiç arkanızda olmıycak bana öyle geldi baba olmuş ama onun sorumluluğunu daha içinde hissetmemiş galiba

dogru söze bişi diyemem bakalım herseyn hayrlısı canım ne yazılmıssa o olacak yarın herseyin rengi belli olacak

konuyu daha önce fark etmemiştim şimdi fark ettim başından sonuna kadar dikkatlice okudum..yaşadıklarımız arasında benzerlikler çok o yüzden dikkatimi çekti..sen eşinin ailesi yüzünden evi terk etmişsin ben eşimin ailesi yüzünden ve eşimdeki ana saplantısı yüzünden 2 boşanma davası açıp iptal ettirdim geri..ben eşimle annesi yüzünden tartışmıştım..eşim sırf anasına toz kondu diye hastanedeki hasta kızını (15 günlük kızını) 10 gün aramadı sormadı..biz istanbuldaydık kızımı dr a istanbula götürmüştüm ailemin yanına..eşimin yanında değildim yani tlf da bi kavga çıkardı 10 gün arayıp sormadı bizi..beni geçtim böbreğinden rahatsız minicik kızını 10 gün aramadı..
senle aramızdaki farksa sen ben eşimi affederim hala seviyorum modundasın..bense şuan hala evli dahi olsam eşimi affedemedim..kalbim kırık dökük..hala 15 günlük kızını aramadığını her kavgamızda dile getiririm..demek ki içimi en çok acıtan bu olmuş bu evlilikte..
dediğim gibi ben affedemedim..evet hala evliyim maalesef ama kızım için..ne sevgim var artık ne saygım..ne geleceğe ümitle bakıyorum ne mutlulukla bu evlilikten yana bi umudum yok..açıkçası sonumuzun olcağınıda düşünmüyorum eşimle..bugün olmasa bi ay sonra bi sene sonra yada belli bi sene sonra biter bu evlilik..neden mi?çünkü yaşanılanlar unutulmuyor..en azından ben unutamadım ve asla unutmıycam..
ben açıkçası senin evliliğinin yürüyceğini sanmıyorum..eşinle barışsan da eşinden çocuğuna bana sana koca olcağını sanmıyorum (aynı benim eşim gibi)..al bak örnek bernim evliliğim..insan evladını hemde yeni doğmuş evladını 3 ay aramaz mı yaaa..yuhhhh diyorum sadece kusura bakma ama koca bi yuhhhhhhhh..demek ki eşinin inadı,dik kafalığı evlat sevgisinden evladından karısından bile çok önemli..böyle adamdan fayda gelmez sana..bugün diklenen yarında diklenir..3 ay evladını aramayan (yeni baba olmuşken o minicik bebeğin baba kokusuna ihtiyacı varken) yarında baba olamaz!aksini sakın düşünme kendini kandırma..adam gururunu size tercih etmiş ama şunu unutmuş hayatta minicik evladın kokusundan öte bişey yoktur!!!!!önce bunu öğrensin o..senin yerinde de olsam asla affetmezdim asla hemde..hele çocuğumu aramamasını asla unutmazdım..bu çok önemli bişey çünkü basite indirgenicek bişey değil..benim kızım 20 aylık ben 15 günlükken yaşadığımızı hala unutamadım ve hala aklım boşanmada sonumuzda boşanma orası kesin diye düşünüyorum şahsen..bizim sonumuz yok..seninde yok gibi kusura bakma olmaması da daha hayırlı gibi..

ben senin gibi olumsuz düşünemiyorum canım ben herzaman en kötü anda bile bundan bi pay cıkartıp sonunun güzel olacagını inanırım ki hep öylede olmustur insan umut olmadan yasayamaz bence sende bu kadar karamsar olma ben kendim,i kandırmıyorum her şerde bi hayır vardır buna inanıyorum hep ya bu iş iyi olacak ya da kötü olacak iki ihtimal var dilegim kötü yönde olmaması yönde belki senn eşine karsı sevgin bitmiştir .bende yasananları asla unutamam ama eğer herşeyt olursa cocugum için ikidebr ısıtıpp ıısıtıp önümüze sunmam tabi karsıdakinin tepkisine baglı .düşüncelerine saygı duyarım ama senn kadar olumsuz düşünemem hayırlısı sabır sadece yarın görücez

3 aylık gibi bir süreden sonra, koca evine dönecekseniz eşinizin alması icap eder. Komşu yardımcı olmuştur Allah razı olsun ama, almak ona düşmez.
Ayrıca isteyen adam gelir alır, başkalarından rica etmez bence.

didem oralarda şu anda
ne yaptı acaba?
arada gelip bakıyorum valla belki yazabilmiştir diye :)

ben senin gibi olumsuz düşünemiyorum canım ben herzaman en kötü anda bile bundan bi pay cıkartıp sonunun güzel olacagını inanırım ki hep öylede olmustur insan umut olmadan yasayamaz bence sende bu kadar karamsar olma ben kendim,i kandırmıyorum her şerde bi hayır vardır buna inanıyorum hep ya bu iş iyi olacak ya da kötü olacak iki ihtimal var dilegim kötü yönde olmaması yönde belki senn eşine karsı sevgin bitmiştir .bende yasananları asla unutamam ama eğer herşeyt olursa cocugum için ikidebr ısıtıpp ıısıtıp önümüze sunmam tabi karsıdakinin tepkisine baglı .düşüncelerine saygı duyarım ama senn kadar olumsuz düşünemem hayırlısı sabır sadece yarın görücez

bende merak ettim noldu diye baktım da daha yazmamışsın..öncelikle HERŞEY bebeklerimiz çocuklar için..çocuğum için bu yaşadıklarımı ilerde sürekli hatırlatmam demişsin de bunun için önce karşındaki adamın senden af dilemesi lazım..seninle aynı fikirdeyim kesinlikle geçmiş gelecek hayatta sürekli dile getirilmemeli ama ne koşulda biliyor musun?karşındaki adam hatasını anlamış ve af dilemişse..
ben daha önce de söyledim ben eşimin hatasını anladığını hiç sanmıyorum..o günü bugün yaşasak gene aynı şeyi yapardı..o yüzden bizim kavgalarımız bitmiyor..umarım senin eşin senden özür dilemesini becerir ve sevgin ve bebeğin hatrına affedersin sende..ama dediğim gibi ben kalben kırığım..sırf çocuğun için çocuğunun gururur için eşinin sana koca bi özür dilemesi lazım..senin bebeğin yeni doğmuş ya..böyle bişey olabilir mi adam 3 ay bebeğini aramamış sormamış..bi bebek anne karnından ilk çıktığında hayatta ilk neyi algılarmış biliyo musun annesinin kokusunu babasının kokusunu ve seslerini..senin eşin nerdeydi bebeğin 3 aylık olana kadar..ve bebeklerin hayata uyum süreci ilk aylar yani hayatı algılamaya başladığı zamanlar ilk aylar..o bebek babasının kokusunu alamadı..babasını hissedemedi..hayatta bana göre bundan daha öte bişey yok..şahsen bu durumda benim bebeğimin sevgisi yaşaması gereken hayat eşime duyduğum sevgiyi ezer geçerdi..çünkü benim canımdan bebeğimden ötesi yok..ben 10 eş bulurum ama bebek aslaaaaa bulunmaz..ben böyle düşünüyorum şahsen..çocuğum konusunda gerekirse eşimi gerekirse sevgimi gerekirse tüm dünyayı ezer geçerim..çünkü benim çocuğumunda bi gururu var bebek dahi olsa!!!ve aranmamayı hek edicek bişey yapmadı o!!

günaydın herkese
bildiğim kadarıyla didemin kendi babasının evinde bilg. vardı
hemen dönerdi bizlere.. eğer babasıyla dönmüş olsaydı :)))
yani barıştılar gibi bi his var içimde :16:
hadi bakalım hayırlısı :)

Back