burdayımmmmmmm didemciğimi hergün yokluyorum güzel haberleri bekliyoruz
kelebekcimmm burdayımmm canımmm :))
sağol canım benm inş. türkan sen msin gıs bende diom türkan kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayımmmmmmm didemciğimi hergün yokluyorum güzel haberleri bekliyoruz
kelebekcimmm burdayımmm canımmm :))
didems nedendir bilinmez ama pozitif elektrik yayıyorsun etrafa fotoğradındanmıdır yazım şeklindenmidir bilinmez , sık sık uğruyorum varmı bi gelişme diye, birçok arkadaşında dediği gibi eşine kavuşman yakın gibi gözüküyor , umarım herşey gönlünce olur eşin akıllanır ve birdaha bu tarz şeyler yaşamazsınız
didems nedendir bilinmez ama pozitif elektrik yayıyorsun etrafa fotoğradındanmıdır yazım şeklindenmidir bilinmez , sık sık uğruyorum varmı bi gelişme diye, birçok arkadaşında dediği gibi eşine kavuşman yakın gibi gözüküyor , umarım herşey gönlünce olur eşin akıllanır ve birdaha bu tarz şeyler yaşamazsınız
katılıyorum sana.. aynen bende pozitif enerji alıyorum didemden :) inşallah hayırlısıyla kavuşsunlar..
eşin o günden sonra bidaha hiç mesaj atmadımı yada aramadı mı?
canım ailenin tepkileri nasıl ne diyolar son gelişmeler hakkında
Canım yeni haberler gelmiş bende sana özel mesaj atıcaktım sesin soluğun çıkmıyo diye
iyi bari güzel gelişmeler eşinde ki inat bir nebze kırılmış
komşuna da (gerçekten duyarlı kadınmış)artık kimseyi aile işlerime karıştırmayacam demiş bu iyi
şuan ki tutumun güzel canım devam et elbetteki kendin gitmeyeceksin buna kararlı olman çok iyi
eltinin vermiş olduğu haberlere göre kaynanan tarafı da pişman (umarım öyledir)
canım bizlere kötü gibi görünse de belki ileriki evlilik hayatında değerini daha iyi anlamaları için bunları yaşaman gerekirdi
insan ne kadar kendisine saygı duyar değer verirse etrafındakilerde o yönde hareket ederler
canım benim biliyorum çok bekledin ama öyle görünüyor ki sonuna yaklaştın
sabrının meyvelerini toplama zamanı şimdi adımlarını dikkatli at kendine değer ver
herşey daha iyi olacak İnşallah
senin ve bebişinin güzel günleri olucak inşallah....
Bende takip ediyorum seni sessiz sessiz. Birsey soracagim hani barisma yolundasiniz ya butun olanlari unutabilecek misin bu cok onemli.
didemcim eşin kaç yaşındaydı ?
canım 29 yasında
hmm küçük de değilmiş bundan sonra aklını başına alır umarım.
he küçük degil tabi kazık kadar herif buarada mahkeme günüm belli oldu biliyon mu
hee onun yaşında dut ağacı kalmadı gız anam :) evet şimdi okudum nisandaymış gidecek misin duruşmaya yoksa avukatını mı yollayacaksın ?
gitcem tabi cocuguda götürcem