• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

didems nedendir bilinmez ama pozitif elektrik yayıyorsun etrafa fotoğradındanmıdır yazım şeklindenmidir bilinmez , sık sık uğruyorum varmı bi gelişme diye, birçok arkadaşında dediği gibi eşine kavuşman yakın gibi gözüküyor , umarım herşey gönlünce olur eşin akıllanır ve birdaha bu tarz şeyler yaşamazsınız

cok cok sağol canım . tesekkür ederim güzel sözlerin için.inşaallah beklemedeyiz ne zaman kırılcak inadı

didems nedendir bilinmez ama pozitif elektrik yayıyorsun etrafa fotoğradındanmıdır yazım şeklindenmidir bilinmez , sık sık uğruyorum varmı bi gelişme diye, birçok arkadaşında dediği gibi eşine kavuşman yakın gibi gözüküyor , umarım herşey gönlünce olur eşin akıllanır ve birdaha bu tarz şeyler yaşamazsınız

katılıyorum sana.. aynen bende pozitif enerji alıyorum didemden :) inşallah hayırlısıyla kavuşsunlar..

Canım yeni haberler gelmiş bende sana özel mesaj atıcaktım sesin soluğun çıkmıyo diye
iyi bari güzel gelişmeler eşinde ki inat bir nebze kırılmış
komşuna da (gerçekten duyarlı kadınmış)artık kimseyi aile işlerime karıştırmayacam demiş bu iyi
şuan ki tutumun güzel canım devam et elbetteki kendin gitmeyeceksin buna kararlı olman çok iyi
eltinin vermiş olduğu haberlere göre kaynanan tarafı da pişman (umarım öyledir)
canım bizlere kötü gibi görünse de belki ileriki evlilik hayatında değerini daha iyi anlamaları için bunları yaşaman gerekirdi
insan ne kadar kendisine saygı duyar değer verirse etrafındakilerde o yönde hareket ederler
canım benim biliyorum çok bekledin ama öyle görünüyor ki sonuna yaklaştın
sabrının meyvelerini toplama zamanı şimdi adımlarını dikkatli at kendine değer ver
herşey daha iyi olacak İnşallah
senin ve bebişinin güzel günleri olucak inşallah....:34:

Canım yeni haberler gelmiş bende sana özel mesaj atıcaktım sesin soluğun çıkmıyo diye
iyi bari güzel gelişmeler eşinde ki inat bir nebze kırılmış
komşuna da (gerçekten duyarlı kadınmış)artık kimseyi aile işlerime karıştırmayacam demiş bu iyi
şuan ki tutumun güzel canım devam et elbetteki kendin gitmeyeceksin buna kararlı olman çok iyi
eltinin vermiş olduğu haberlere göre kaynanan tarafı da pişman (umarım öyledir)
canım bizlere kötü gibi görünse de belki ileriki evlilik hayatında değerini daha iyi anlamaları için bunları yaşaman gerekirdi
insan ne kadar kendisine saygı duyar değer verirse etrafındakilerde o yönde hareket ederler
canım benim biliyorum çok bekledin ama öyle görünüyor ki sonuna yaklaştın
sabrının meyvelerini toplama zamanı şimdi adımlarını dikkatli at kendine değer ver
herşey daha iyi olacak İnşallah
senin ve bebişinin güzel günleri olucak inşallah....:34:

cok cokkkkkkkkk sağol canımmm.inşaallah dediginiz gibi olur . bilmiyorum bi kıpırdanma var buara dün kaynm falanda aradı ama haala ortada elle tutulur birşey yok sonunun güzel olacagına inandım herzaman yitirmedm umudumu Allah a sıgındım bildimki her dar günün sonunun güzel olacagını bırakmadım kendim i hiç hergün kendimi yerlere atıp sızlanmadım bende ufakta olsa yaptıgıım hataları farkettim umarım karsı tarafada bu ayrılık ders olmustur zamaanı var daha demek sorun değil ben beklerim bi garantisi yok ama herşey güzel olacak gibime geliyor

Bende takip ediyorum seni sessiz sessiz. Birsey soracagim hani barisma yolundasiniz ya butun olanlari unutabilecek misin bu cok onemli.

Back