• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

ben mahkemede karsılasırsak hemen hop atlıcam demedimki babamda yanımda olacak eminimki mahkeme bittikten sonra babam konusacak kendisiyle .o kadar zaman gecmişti aradan ne diye msj atabilirdim naber ? nasılsın ? aman benimde aklıma sen geldin simdi aradan 3 ay gecti bi sorayım dedim ? mi dicek tim .siz bana msj at ya da ara dediginizde bu işi haletmek için konus demiştiniz bide cocugunla ilgili konus diyordunuz o kadar herseyi zekice planlayan adam cocugu öne sürerek aradgıımı anlamıcak mıydı ben o yüzden aramam diyordum .bilmiyorum ben mi yalnıs yazıyorum siz mi yalnıs anlıyorsunuz .bu adam cok inat inadı yüzünden kendi canından olan,herseyiyle savunan bi absiyle bile 1 sene konusmadı adam bacagını kırdıda öyle gitti konustu.abisiyle konusmuyor diye seni ve cocugunada mı öyle yapacak diceksiniz simdi hayır öyle demiyorum sadece ne kadar inat oldugunu anlatmaya calısıyorum cocuguda götürmemenin daha iyi bi karar oldugunu kendim oturdum düşündüm götürmicemde ..

didemcim yanlış anlıyorsun, bu kadar sinirlenmene gerek yok. sen kızgınlığını böyle sana yardımcı olmak isteyen insanlara çemkirerek mi atlatacaksın. hala daha diyorsun ama atmışsın adama mesaj. atmayacaktın o zaman. sanki mesaj attığında ne anladı bu adam, hala beni düşünüyor işte, dayanamayacak diye düşündü.
sadece kendi dediklerine uygun yazanlara sakin sakin cevap veriyorsun, madem başka fikirleri dinlemeye niyetin yok, o zaman sana şöyle diyeyim. "canım benim afferin, böyle devam et. gelecek tabi kapına, hem senden hem annenden ve hem de babandan özür dileyecek ayaklarına kapanacak. bir daha bir dediğini iki etmeyecek, anasıyla kardeşine de gerekli cevabı verecek, seni onların yanında hep üstün tutacak".
tamam mı oldu mu? senin için yeterince iyi bir cevap mı? kocandan görmek istediklerini, yüreğinden geçenleri, beklentilerini karşılayabildim mi?
gerçekler acıdır. kendini kandırmayı bırak, ve biraz olgunca hareket etmeye başla artık.
baban ne diyecek, hala daha babam konuşacak diyorsun ya. bu sizin evliliğiniz, hiç birşey de yok bu kadar büyütecek. ne dicek baban, oğlum aklını başına al, gel al karını. e bu mu yani. bunu sen desen olmuyor mu. neden yetişkin inanlar olarak konuşamıyorsunuz.
siyahbeyaz ın konusunda da ona da yazmıştım, eşinin de kendinin de hataları vardı, ama o konuşmaya açıktı. hata yaptı belki ama en azından bunları kabul etti, şimdi en son durumunu bilemiyorum, umarım çocuğuyla mutlu olur, güzel bir iş bulur, hayatına devam eder.
ama siz bir inat tutturup gidiyorsunuz. bence baban eşinle de konuşmasın, şöyle yapın: babacın gitsin kv ile konuşsun. onlar çözsün sizin probleminizi.
Allah Allah ya.

hiçbi şekilde sinirlenmemi gerektirecek bi yorum değildi sinirlenmedim tabiki de .. bişi demiyorum kimseyle polemige girmicem bana kimse burda iyi yorum yapıpta beni pohpohlamıyor ya da beni kandırmaya calısmıyor bence iyi okuyun .. neyse uzun bi süre girmicem hem hastayım .. hem huzursuz .. hem bitkin .. hem yorgun ..
beni merak eden arkadaslarım cok cok önemli bi gelişme olursa yazarım .. hoscakaalın
sağolun desteginiz için

giderim malatyaya getiririm didemi otururr konusursunuz tamam demiş annemlere gelsin demiş komsumda hayr öyle sey olur evine gelecek siz ikiniz bas basa kkonusup anlasacaksınız demiş bi müddet ne sennkiler ne onunkiler gelsin siz bi kozlarınızı paylasın

eşine bakar mısın hala anneme gelsin diyor. sokma akılla iş olmaz diye boşuna dememişler.... yine devam eder aynı şeyler gibi görünüyor...

giderim malatyaya getiririm didemi otururr konusursunuz tamam demiş annemlere gelsin demiş komsumda hayr öyle sey olur evine gelecek siz ikiniz bas basa kkonusup anlasacaksınız demiş bi müddet ne sennkiler ne onunkiler gelsin siz bi kozlarınızı paylasın

eşine bakar mısın hala anneme gelsin diyor. sokma akılla iş olmaz diye boşuna dememişler.... yine devam eder aynı şeyler gibi görünüyor...

bakalım zaman ne göstercek 1 hafta sonra belli olacak hersey

yaa bu şimdi boşanma davasımı ben olayın ucunu bucağını kaçırdım malum aylar oldu, hali hazırda evliyken çocuğun neyi için dava açılırki

Hadi bakalım Didem Allah yardımcın olsun.
Güzel haberlerle gel inşallah...

amin inşaallah cok sağolun Allah razı oolsun mideme kramplar giriyor aklıma geldikce cok tedirginim öfffff hayırlısıyla atlatsaydım bi . bide mahkemeye gelmiyormus esim bu ihtimali düşündükce kötü olıuyorum herşeyin hayırlısı

konuyu daha önce fark etmemiştim şimdi fark ettim başından sonuna kadar dikkatlice okudum..yaşadıklarımız arasında benzerlikler çok o yüzden dikkatimi çekti..sen eşinin ailesi yüzünden evi terk etmişsin ben eşimin ailesi yüzünden ve eşimdeki ana saplantısı yüzünden 2 boşanma davası açıp iptal ettirdim geri..ben eşimle annesi yüzünden tartışmıştım..eşim sırf anasına toz kondu diye hastanedeki hasta kızını (15 günlük kızını) 10 gün aramadı sormadı..biz istanbuldaydık kızımı dr a istanbula götürmüştüm ailemin yanına..eşimin yanında değildim yani tlf da bi kavga çıkardı 10 gün arayıp sormadı bizi..beni geçtim böbreğinden rahatsız minicik kızını 10 gün aramadı..
senle aramızdaki farksa sen ben eşimi affederim hala seviyorum modundasın..bense şuan hala evli dahi olsam eşimi affedemedim..kalbim kırık dökük..hala 15 günlük kızını aramadığını her kavgamızda dile getiririm..demek ki içimi en çok acıtan bu olmuş bu evlilikte..
dediğim gibi ben affedemedim..evet hala evliyim maalesef ama kızım için..ne sevgim var artık ne saygım..ne geleceğe ümitle bakıyorum ne mutlulukla bu evlilikten yana bi umudum yok..açıkçası sonumuzun olcağınıda düşünmüyorum eşimle..bugün olmasa bi ay sonra bi sene sonra yada belli bi sene sonra biter bu evlilik..neden mi?çünkü yaşanılanlar unutulmuyor..en azından ben unutamadım ve asla unutmıycam..
ben açıkçası senin evliliğinin yürüyceğini sanmıyorum..eşinle barışsan da eşinden çocuğuna bana sana koca olcağını sanmıyorum (aynı benim eşim gibi)..al bak örnek bernim evliliğim..insan evladını hemde yeni doğmuş evladını 3 ay aramaz mı yaaa..yuhhhh diyorum sadece kusura bakma ama koca bi yuhhhhhhhh..demek ki eşinin inadı,dik kafalığı evlat sevgisinden evladından karısından bile çok önemli..böyle adamdan fayda gelmez sana..bugün diklenen yarında diklenir..3 ay evladını aramayan (yeni baba olmuşken o minicik bebeğin baba kokusuna ihtiyacı varken) yarında baba olamaz!aksini sakın düşünme kendini kandırma..adam gururunu size tercih etmiş ama şunu unutmuş hayatta minicik evladın kokusundan öte bişey yoktur!!!!!önce bunu öğrensin o..senin yerinde de olsam asla affetmezdim asla hemde..hele çocuğumu aramamasını asla unutmazdım..bu çok önemli bişey çünkü basite indirgenicek bişey değil..benim kızım 20 aylık ben 15 günlükken yaşadığımızı hala unutamadım ve hala aklım boşanmada sonumuzda boşanma orası kesin diye düşünüyorum şahsen..bizim sonumuz yok..seninde yok gibi kusura bakma olmaması da daha hayırlı gibi..

Son düzenleme:
Back