ben mahkemede karsılasırsak hemen hop atlıcam demedimki babamda yanımda olacak eminimki mahkeme bittikten sonra babam konusacak kendisiyle .o kadar zaman gecmişti aradan ne diye msj atabilirdim naber ? nasılsın ? aman benimde aklıma sen geldin simdi aradan 3 ay gecti bi sorayım dedim ? mi dicek tim .siz bana msj at ya da ara dediginizde bu işi haletmek için konus demiştiniz bide cocugunla ilgili konus diyordunuz o kadar herseyi zekice planlayan adam cocugu öne sürerek aradgıımı anlamıcak mıydı ben o yüzden aramam diyordum .bilmiyorum ben mi yalnıs yazıyorum siz mi yalnıs anlıyorsunuz .bu adam cok inat inadı yüzünden kendi canından olan,herseyiyle savunan bi absiyle bile 1 sene konusmadı adam bacagını kırdıda öyle gitti konustu.abisiyle konusmuyor diye seni ve cocugunada mı öyle yapacak diceksiniz simdi hayır öyle demiyorum sadece ne kadar inat oldugunu anlatmaya calısıyorum cocuguda götürmemenin daha iyi bi karar oldugunu kendim oturdum düşündüm götürmicemde ..
didemcim yanlış anlıyorsun, bu kadar sinirlenmene gerek yok. sen kızgınlığını böyle sana yardımcı olmak isteyen insanlara çemkirerek mi atlatacaksın. hala daha diyorsun ama atmışsın adama mesaj. atmayacaktın o zaman. sanki mesaj attığında ne anladı bu adam, hala beni düşünüyor işte, dayanamayacak diye düşündü.
sadece kendi dediklerine uygun yazanlara sakin sakin cevap veriyorsun, madem başka fikirleri dinlemeye niyetin yok, o zaman sana şöyle diyeyim. "canım benim afferin, böyle devam et. gelecek tabi kapına, hem senden hem annenden ve hem de babandan özür dileyecek ayaklarına kapanacak. bir daha bir dediğini iki etmeyecek, anasıyla kardeşine de gerekli cevabı verecek, seni onların yanında hep üstün tutacak".
tamam mı oldu mu? senin için yeterince iyi bir cevap mı? kocandan görmek istediklerini, yüreğinden geçenleri, beklentilerini karşılayabildim mi?
gerçekler acıdır. kendini kandırmayı bırak, ve biraz olgunca hareket etmeye başla artık.
baban ne diyecek, hala daha babam konuşacak diyorsun ya. bu sizin evliliğiniz, hiç birşey de yok bu kadar büyütecek. ne dicek baban, oğlum aklını başına al, gel al karını. e bu mu yani. bunu sen desen olmuyor mu. neden yetişkin inanlar olarak konuşamıyorsunuz.
siyahbeyaz ın konusunda da ona da yazmıştım, eşinin de kendinin de hataları vardı, ama o konuşmaya açıktı. hata yaptı belki ama en azından bunları kabul etti, şimdi en son durumunu bilemiyorum, umarım çocuğuyla mutlu olur, güzel bir iş bulur, hayatına devam eder.
ama siz bir inat tutturup gidiyorsunuz. bence baban eşinle de konuşmasın, şöyle yapın: babacın gitsin kv ile konuşsun. onlar çözsün sizin probleminizi.
Allah Allah ya.