Kafam karışık

17 yaşındayım 18 e az kaldı evlılık çok cıddi bır şey bunun farkındayım evcılik oynamıcagız kendı evını kendi aldı bu arada kendı kazançlarıyla deden kalan meslekleri var kendi ışleri yani

Mesleği nedir?

Zaten şuan duşunmuyoruz pandamı falan da oldu ki en az 2 3 senemızı alır.

Bağımsız yaşama isteği yok zaten bu bariz.
Çok sinirlendim nedir bu erken yaşta evlenme isteği. Ailen okuman için destekçi ama sen evlenmek için can atıyorsun. Heeyy konu sahibi sevgilin sana vaadettiklerinin hiçbirisini yapmayacak. Bir de gerekirse köyde çalışırım üni de okurum diyorsun.. köy işlerini kolay mı zannediyorsun ? Sirkelen ve kendine gel.. Ay sinirlendim
Valla bir işe gireceğin zaman kendini geliştirdiminin yanında bir de diploma soruyorlar bacım. Sende entellektüel olacağım diye son cümlelerinde saçmalamışsın yani..

Valla benim diyecek çok şey geliyor dilime de. Hadi kalp kırmayayım diyorum. Aslında burda boşa yazıp zaman harcıyoruz.

Zaten şuan duşunmuyoruz pandamı falan da oldu ki en az 2 3 senemızı alır.
Yok ben 6 ayda evleneni de biliyorum. Madem 2-3 senenizi zaten alacak, müstakbel kocana söyle 2-3 sene sonra konuşuruz de. Kendisi çok evlilik meraklısıysa kendi yaşıtı okulunu bitirmiş birini bulsun. 17 yaşındaki lisesini dahi bitirmemiş gencecik kızların aklını karıştırmasın.
Meslek meslek meslek!! Her gün kadınlara binbir şiddet binbir hakaret halaaa koca meraklısıyız. Cidden en sinirlendiğim konulardan biri oldun.

Anne babasının ağzından duymadıysan sadece onun lafına mı inanıyorsun?

Seni çalıştırmam vs diyen adamın lafına güvenme. Belki de o ailesine baskı yapıyor beni evlendirin diye.
Hayır askere gıtmeden evlendırıceklermış kendısı durdurmuş zaten çalıştırmam demesi de yanlış anlaşılmış ben çalışırım dedı o kdar

Dikkat dağınıklığım var derste anladığımı sınavda yapamıyorum psikoloktan tedavı falan gördum biraz ıyıyım ama ıyıce soğudum dedığım gıbı
Ah ahhh bende üniversite zamanı antropoloji,sosyoloji ve ekonomi vize,final haftası aynı senin gibi oluyordum senin gibi cepte evlilik isteyen sevgilim olsaydı kesin şu an evli ve mezun olmamış bir kadın olurdum

Çocuklarda dikkat daginikliginin en büyük sebebi fazla oyuncakmis biliyormusun?

Kadınların şiddede ugramasını mesleksızlıkle nasıl bağdaştırabılırsınız ya bu tamamen yanlış eş seçmınden kaynaklamıyo ben anlatamıyorum galıba hemen yarın evlenıyoruz demedım daha çok erken

Hayır askere gıtmeden evlendırıceklermış kendısı durdurmuş zaten çalıştırmam demesi de yanlış anlaşılmış ben çalışırım dedı o kdar
Sen bütün bunları ailenin ağzından duymadan inanma. Senin çalışmana karşı değilse sen niye çalışmak istemiyorsun?

Helal olsun. Kredisiz 10 yılda ev alamıyoz biz. Sevgilin 21 yaşında ev sahibi olmuş. Heralde beşikten başlamış para biriktirmeye. Kaçırma kız bu adamı. Seneye de yat alır sana.

Ben şiddeti mesleksizlikle bağdaştırmadım, ben koca meraklısı olmayı bağdaştırdım. Okuldan soğumak ne demek bir kere? Ben de okulu sevmiyordum annem beni bağırış çağırış gönderirdi. Benim de erkek arkadaşım var, aşırı zengin bir Arap. Babasının şirketleri var, benden de büyük. Bu zenginliğe rağmen okuyor, master yapmak istiyor. O da evlilik istiyor, ben 20 yaşındayım. Bunları 5 sene sonra konuşalım diyoruz her seferinde. Hayır ben bu şaşaalı hayata rağmen düşünüyorum da, nasıl kolay geliyor ben tarla sürerim üniversite de okurum demek?
Ben cesaretine hayran kaldım açıkçası. Allah aşkına bırak şu işleri.
Boşuna da dil döktürme millete.
Git sevgiline böyle bir şeyi düşünmek için çok erken, gel bunu 3-4 sene sonra düşünelim de. Güzellik kurslarına git, bir yerde çalış. Protez üzerine, ipek kirpik üzerine çalış çok komisyonlu işler onlar. Daha sonra kendine birikiminle yer aç. Karşısında güçlü bir kadın görsün ilk olarak, liseyi dahi zar zor bitirmiş mesleği olmayan, her anlamda ona bağlı olan küçük bir kız çocuğu değil.

Sen bütün bunları ailenin ağzından duymadan inanma. Senin çalışmana karşı değilse sen niye çalışmak istemiyorsun?
Kendi duşuncem bu yönde en basıtı amcam üni mezunu subaylık bıtırdı ama şuan ışsız o yuzde kendı ışım var demek daha mantıklı gelıyo bana yani erkek arkadaşım olsada olmasada üni okumak istemıyorum anlıcağımı sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…