Bu kafa yapısındaki insanlar o durumlara düşünce kesinlikle üzülmüyorum inanın.aaa heralde, okumaktan anlamıyormuş, buradaki önerileri yanlış anlayıp ters ters konuşmaktan anlıyor
evlensin kaynanası kocası eltisi görümcesi hep beraber anlaşırlar
o zaman buraya gelip konu açar ekonomik özgürlüğüm yo, eşim çalışmama izin vermiyor dayak yiyorum diye...
Okuyan da dayak yiyor okumayanda ablacım önemlı olan doğru ınsanı bulmak emin olmaktıeaaa heralde, okumaktan anlamıyormuş, buradaki önerileri yanlış anlayıp ters ters konuşmaktan anlıyor
evlensin kaynanası kocası eltisi görümcesi hep beraber anlaşırlar
o zaman buraya gelip konu açar ekonomik özgürlüğüm yo, eşim çalışmama izin vermiyor dayak yiyorum diye...
Hayır bıtırdı okulu
Cidden üzülüyorum bu düşünceye sahip olan gençlere.
Bizler ona doğru olanı aksetmeye gayret ediyoruz,okumasını bir meslek sahibi olmasını istiyoruz.
Hadi okuyamadı bunuda anlarım,ama bu yaşta bu düşünceyi kabul edemem.
Okuyan da dayak yiyor okumayanda ablacım önemlı olan doğru ınsanı bulmak emin olmaktıe
Anlatıyoruz sabahtan beri, anlayacağımı sanmıyorum, her şey diploma değil, tarla da sürerim eve ekmek getirir üniversiteye de giderim, bunlar benim cümlelerim değil. Bak son kez anlatayım sana düzgünce:Sınırlenıcek bır konu yok sadece okul konusunda fıkır almak ıstedım danışıcak kımsem olmadığı ıçın saygılı bır şekılde soru sordum duzgunce anlatabılırsınız.
Okuyan da dayak yiyor okumayanda ablacım önemlı olan doğru ınsanı bulmak emin olmaktıe
Sorumluluk yok çünkü. Hayat telaşı yaşamaktan kaçınıyorlar. Evimde oturayım, kocam bana baksın. Öyle bir dünya yok ama farkedince geç olacak..Var hiç olmazmı,evlilik nedense daha cazip geliyor kimilerine.
Ay sanki okul konusunda söylenenleri dinliyorsunda.Sınırlenıcek bır konu yok sadece okul konusunda fıkır almak ıstedım danışıcak kımsem olmadığı ıçın saygılı bır şekılde soru sordum duzgunce anlatabılırsınız.
Kendini yetiştirmiş, mantıklı ve bilinçli hiçbir kadın dayak yemez..Okuyan da dayak yiyor okumayanda ablacım önemlı olan doğru ınsanı bulmak emin olmaktıe
bence ite kaka da olsa bir meslek edinmek illa şart
evet herkes doktor, mühendis olamaz ama bir sürü meslek yüksek okulu var
hem de çok çeşitli alanlarda ve çoğu aslında iyi işler bulabiliyor
bir kadın her zaman meslek sahibi olabilmeli
iş sadece param var, aklım ticarete basar mevzuu değil
ne patronlar biliyorum, sözlerini geçierebilmek için 50lerinden sonra gidip 2 yıllık da olsa okuyup diploma alan
çünkü ister istemez bir okul yüzü görmüş olmak insanlarda pozitif algı yaratıyor
Dinlemıcegım demedım farkındaysanızAy sanki okul konusunda söylenenleri dinliyorsunda.
sen 17 yaşında karşındakinin doğru insan olduğuna emin oldun yani ablacım, öyle mi?Okuyan da dayak yiyor okumayanda ablacım önemlı olan doğru ınsanı bulmak emin olmaktıe
Dinleyeceğim ama işime geleni yapacağım mı diyorsunDinlemıcegım demedım farkındaysanız
Kesinlikle kadınlarımız mutlaka çalışmalı kendi güçlerini yaratmalı hayata karşı.
Meslek olarak hangisine yatkına gene okusunlar ama karşılığınıda alsınlar.
Cebinde paran gücün varsa erkeğe yada aileye daha güçlü konumda oluyorsun.
Kızımı örnek vereyim okuttuk çok şükür,mesleğide var parasıda var.
Biz anne baba olarak sadece gurur duyarız evladımızla.
Sorumluluk yok çünkü. Hayat telaşı yaşamaktan kaçınıyorlar. Evimde oturayım, kocam bana baksın. Öyle bir dünya yok ama farkedince geç olacak..
Onun yaşında evlenmiş olsam şu an kendisinden büyük çocuğum olurdu..
Maşallah. Çok şanslı kızınız. Anne babanın evladıyla gurur duyması en büyük nimetlerden..Kesinlikle kadınlarımız mutlaka çalışmalı kendi güçlerini yaratmalı hayata karşı.
Meslek olarak hangisine yatkına gene okusunlar ama karşılığınıda alsınlar.
Cebinde paran gücün varsa erkeğe yada aileye daha güçlü konumda oluyorsun.
Kızımı örnek vereyim okuttuk çok şükür,mesleğide var parasıda var.
Biz anne baba olarak sadece gurur duyarız evladımızla.
Hayır o anlamda değıl az çok kafamda oluştu bır şeylerDinleyeceğim ama işime geleni yapacağım mı diyorsun
17 yaşında doğru insan olduğunu nerden biliyorsun bana söylesene? 30 yaşında hayat tecrübesi olan insan bulamıyor da???Okuyan da dayak yiyor okumayanda ablacım önemlı olan doğru ınsanı bulmak emin olmaktıe